Author Topic: Okupljanje U Herceg Novom  (Read 1120 times)

Offline vuki

• View Profile
Okupljanje U Herceg Novom
« Reply #40 on: March 28, 2007, 09:01:42 PM »
ali dje?

eno

• Guest
« Reply #41 on: March 28, 2007, 11:30:53 PM »
ma u stvari,super je ono mjesto,?im se u?e,na lijevu stranu tamo na parking,extra...malo popri?at,i tako.. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline vuki

• View Profile
« Reply #42 on: March 30, 2007, 05:52:28 PM »
pa sta cemo sjura? jel jos vazi za 20;00? da ako ne bude kise [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #43 on: March 30, 2007, 05:55:47 PM »
ja mislim da ce kisa sjutra, bar su tako najavili.... ocemo iducu subotu?

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #44 on: March 30, 2007, 06:52:01 PM »
slikajte poneshto

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #45 on: March 30, 2007, 07:17:10 PM »
Zbilja slikajte nesto da vidimo kako je to dolje.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #46 on: March 30, 2007, 07:59:19 PM »
@ motosport ocemo do 15:00h sjutra da sacekamo, pa ako bude prilike za kisu ostavimo za iducu sub.

eno

• Guest
« Reply #47 on: March 30, 2007, 08:39:19 PM »
ma ne mora zna?iti,može i do minut do 9 da bude vedro,i dok se naobla?i i po?ne kiša,treba minut [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
« Reply #48 on: March 30, 2007, 09:16:55 PM »
ajmo se mi nac sjutra pa na pice poci ako nista... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline vuki

• View Profile
« Reply #49 on: March 31, 2007, 07:09:42 AM »
ja sam za  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ostali ?

eno

• Guest
« Reply #50 on: March 31, 2007, 04:49:52 PM »
Neka mi neko pošalje sms,ja sam za...

Offline vuki

• View Profile
« Reply #51 on: March 31, 2007, 05:19:06 PM »
vidimo se onda u 8!da ako nedodjem sam  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

eno

• Guest
« Reply #52 on: March 31, 2007, 07:03:31 PM »
e Denise,Drale i ostala ekipo koji niste bili,ne znate šta ste propustili...Bilo je djevojaka,pi?a,muzike i sl...Baš te smrde što niste došli.Vuki,idemo nekad na ?epi(pi?e) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A vi ostali,smrdeeeeeeeeeee!!!!!

Offline vuki

• View Profile
« Reply #53 on: April 01, 2007, 10:14:40 AM »
vazi brate!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] ostali su stvarno dosta propustili  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
« Reply #54 on: April 01, 2007, 10:15:52 AM »
ozbiljno??? zar je bilo koga???? ja vidjeh pocela kisa da pada lagano tako da nisam dosao....

eno

• Guest
« Reply #55 on: April 01, 2007, 02:09:02 PM »
EEEEE...par kapljica vas je zaustavilo...Neka neka,nemoraš ni na poruku odgovarat' smrdo! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]Slede?i put ?ete ulaz na okupljanje pla?at 0,50€Je li tako vuki?

Offline vuki

• View Profile
« Reply #56 on: April 01, 2007, 04:37:51 PM »
normalno! uzecemo rampe od instituta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

pele-79

• Guest
« Reply #57 on: April 01, 2007, 06:56:22 PM »
[!--quoteo(post=21992:date=Mar 31 2007, 07:03 PM:name=eno)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(eno @ Mar 31 2007, 07:03 PM) [snapback]21992[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]e Denise,Drale i ostala ekipo koji niste bili,ne znate šta ste propustili...Bilo je djevojaka,pi?a,muzike i sl...Baš te smrde što niste došli.Vuki,idemo nekad na ?epi(pi?e) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A vi ostali,smrdeeeeeeeeeee!!!!![/quote]ja bio u bg,ajmo u iducu subotu,moze,zvacu ja i ostale iz hn i ko?

eno

• Guest
« Reply #58 on: April 01, 2007, 07:37:53 PM »
Ja sam za kao i uvijek.Ti pošto si iz risna,tebi ne?emo naplatit' ulaz,ali ovim doma?im fukarama po 0,50 € se ulaz napla?uje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #59 on: April 01, 2007, 09:24:07 PM »
kao i po obichaju slika nema,jel?