ja sam imao do sad jednu uzasnu situaciju...ne znam koliko vas zna gdje je selo "zvinje" iznad Herceg Novog... znaci to je na samu granicu sa Hrvatskom, to brdo nas dijeli od HR.... uglavnom prije dvije godine, jednu noc sam bio sa malom gore... i kad sam silazio odozgo, na jednu od serpentina (inache ima 5-6 serpentina do gore, i strasno je uzak put) imash sto vidjet... golf jedinica, bijela, izvrnuta na krov, a unutra 4-oro mladih ljudi... ja sam naisao 2 min. poslije hitne pomoci... znaci hitna je naisla prva kad se dolazi iz grada a ja sam naisao prvi odozgo... uzas, ja vam to ne mogu opisat, svi jauchu, svi krvavi, a niko ne moze da izadje, auto skroz spljosteno, jer je on pao sa jedne serpentine na drugu, masu je letio i docekao se na krov....i onda, nema sta, moras pomoci.... tad sam vozio fiat una pa sam stalno sa sobom imao neki pajser u gepek i da toga nije bilo ko zna kad bi ih izvukli iz auta, jedva smo iscupali vrata.... dva momka i jedna cura su ostali zivi a jedna cura je poginula... nesreca se dogodila oko 02:30h ujutro a ja sam dosao kuci oko 06:00h.... uff sav se najezim kad se sjetim te scene [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cry.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cry:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cry.gif\\" /]