Author Topic: "mr" Official Drag Car!  (Read 856 times)

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #20 on: October 13, 2006, 07:59:40 PM »
ne znam!!!!odjednom mi ovakva vrsta takmichenja i nije najzanimljivija!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #21 on: October 13, 2006, 08:18:18 PM »
[!--quoteo(post=10229:date=Oct 13 2006, 09:07 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 13 2006, 09:07 PM) [snapback]10229[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]u ti se bash razumijesh u te stvarikolko vata golf 2 gti na drag   seci k\m/h[/quote]veruj mi da se ne razumem ni pola koliko bi trebalo@ SFU , meni balet uopste nije interesantan , pa sam resio da se nikad ne bavim sa tim nazovi sportom..... ali uglavnom nikome to ni ne spominjem , moja stvar , ocu - necu

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #22 on: October 13, 2006, 08:57:59 PM »
e sad si se i ti zasra: balet-trte-mrte-spominjanje-ocu-majci-...-drag!!!!pojma nemam shta si reka (nije valjda da ne valja lichno mishljenje izlagat)ja bash volim balet!!! dugo sam se bavio sa tim sportom i onda mi neki mangupi slomishe reket, i zato predjoh odje u kajakashe!!!!ne kazem ja vjerovatno mora tako da se razvrsta u klasama ali kazem ti meni to nije bash najzanimljivije kolko to u pochetku zvuchi (ta klasifikacija)!!!!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #23 on: October 14, 2006, 12:05:39 AM »
hahahahahahahaha  , koji si ti ludak , hahah , obozavam te majke mipa jbg , nisam ja pisao ta pravila , ali u svakom slucaju takva su i mislim da je trenutno to jedini vid ravnopravne borbe , znaci ako smo ja i ti u klasi 16s , znaci da su nam kola po performansama skoro identicna , e sad ko ce bolje da menja brzine ...... ima tu i malkice srece .... ma kazem ti mnogo je bolje nego sto zvuchi

Offline brzi_pas

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #24 on: October 14, 2006, 12:14:41 AM »
Sto mislish u koju klasu upada M3 e36 hamman sa 360+ks?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #25 on: October 14, 2006, 09:37:02 AM »
mogu li ja samo da recem nesto...ideja je extra,dopada mi se,imamo uslova,volje,zelje,znanja,para (malo manje)...ali nam fali KLUB!!! obraza mi ja cu ga otvorit...godisnja clanarina neka ide i svi clanovi imaju neke benificije i tako...sa stricem sam pricao o prodavnici,otvara je prvo u bar,a serviser glavni bice darko rukavina,glavni mehanicar samba servisa...otvorice se prodavnice u januaru tek jer kada bi je sad otvorili mora li bi da placaju dazbine za 2 mjeseca kao za cijelu godinu...sada se krece u sredjivanje lokala...odmah po otvaranju krece u pg radnja...e sad,ja sam pricao o partnerstvu i on je bio odusevljen,tako da to prolazi 100%...druga stvar,ako ocemo da pravimo auto za drag,definitivno TURBAS...e sad neki 2.0t ili 1.8t...to cemo vidjet,imamo sema i kombinacija kako da ga napucamo maximalno...ali da bude zvanicno vozili kluba...

Offline Laki

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #26 on: October 14, 2006, 12:15:54 PM »
Dje ce biti ta prodavnicau Br?
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #27 on: October 14, 2006, 12:52:01 PM »
pa chujete li ljudi da uopshte ne morate da napucavate auto za drag uvjek se nadje klasa za koju mozete da vozite!!!samo je stvar srece i vjeshtine da postignete sa tim autom u pravo vrijeme najpolju predstavu!!!!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #28 on: October 14, 2006, 01:39:33 PM »
[!--quoteo(post=10261:date=Oct 14 2006, 02:14 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 14 2006, 02:14 AM) [snapback]10261[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sto mislish u koju klasu upada M3 e36 hamman sa 360+ks?[/quote]pa pravo da ti kazem ne znam , znam da petosevic vozi bmw-a koji ima skoro 700ks , a vozi klasu 11s

Offline shajo

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #29 on: October 16, 2006, 10:19:50 AM »
shajo oce napucanoi auto da vozimakar i kamion hahahahaha
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #30 on: October 16, 2006, 11:57:50 AM »
[!--quoteo(post=10286:date=Oct 14 2006, 03:39 PM:name=DRAGANCE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(DRAGANCE @ Oct 14 2006, 03:39 PM) [snapback]10286[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa pravo da ti kazem ne znam , znam da petosevic vozi bmw-a koji ima skoro 700ks , a vozi klasu 11s[/quote]da nisu toga bmw-a radili oni turci sto su na m3 e36 izvukli 1000ks ?[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] gledao sam klipove kako ta m3-ka turska ubija ferarije, labmo-e , m5 nove..Smijesno! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #31 on: October 16, 2006, 03:18:50 PM »
Sto se tice draganceta da se opravdam  jer sam mislio da stane pored mene neki napucani jugo koji ide kao i ja (znaci klasa dvojka gti 16v) i da mi da porciju. A shvatio sam sta si htio da kazes pod onom podjelom nego nisam imao sati pa nisam stigao da pogledam inace bih se opravdao ranije

Offline NSX

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #32 on: October 16, 2006, 04:40:17 PM »
[!--quoteo(post=10261:date=Oct 14 2006, 02:14 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 14 2006, 02:14 AM) [snapback]10261[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Sto mislish u koju klasu upada M3 e36 hamman sa 360+ks?[/quote]Vojov?! Obzirom da ima skracene brzine, u mnogo jaku klasu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Recimo 13-14, btw podjela na te klase je idiotska ako mene iko ista pita, btw za 11 sekundi ce ga malo koje auto od 500 konja stizat, ja jedva motorom mogu ufatit 400m za 11s. I to da ce svaki auto od 500 konja da opere juzinu od 220 konja spremljenu za drag je takodje glupost, recimo sa serijskim slonom od 500 konja ipak bih se kladio na juga.

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #33 on: October 16, 2006, 11:00:57 PM »
[!--quoteo(post=10504:date=Oct 16 2006, 06:39 PM:name=NSX)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(NSX @ Oct 16 2006, 06:39 PM) [snapback]10504[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] btw podjela na te klase je idiotska ako mene iko ista pita[/quote]a shto znam?! potpuno se slazemo (a brate morat cemo se oko necheg posvadjat - ne valja ovako prvo mijo pa sad ti, ispade da nemam svoje mishljenje HAHAHAHAHAHAHHA) ali izgleda da je takva podjela jedina realna!!!! nekako mi je chudno da se auta klasifikuju po vremenima (a ne kubikaza, konjaza il sl)!zvuchi mi kao da neko kaze "ove f1 formule shto voze krug 1:30:000 pochinju u pola 2" a "ove bolje shto voze 1:25:000 pochinja u 2 i po" glupo poredjenje al ne mogu drukchije da objasnim!!!

Offline NSX

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #34 on: October 17, 2006, 10:04:34 AM »
Hahah a moze se to masu bolje podijelit, sh sad moje auto ide 14.999 a tvoje 15.001 i u drugu smo klasu hahahah  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

ghia

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #35 on: October 17, 2006, 10:41:22 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Hahah a moze se to masu bolje podijelit, sh sad moje auto ide 14.999 a tvoje 15.001 i u drugu smo klasu hahahah [/quote]neko od vas ce probiti klasu jer je nemoguce da svaku trku vozis isto vreme [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] a kad probijes klasu automatski prelazis u jacu ili slabiju a ne diskvalifikuju te [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline NSX

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #36 on: October 17, 2006, 07:45:50 PM »
[!--quoteo(post=10570:date=Oct 17 2006, 12:40 PM:name=ghia)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ghia @ Oct 17 2006, 12:40 PM) [snapback]10570[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]neko od vas ce probiti klasu jer je nemoguce da svaku trku vozis isto vreme [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] a kad probijes klasu automatski prelazis u jacu ili slabiju a ne diskvalifikuju te [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]I sto onda?! Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #37 on: October 18, 2006, 06:42:06 AM »
njegosh

Offline Filip_pg

• View Profile
"mr" Official Drag Car!
« Reply #38 on: October 19, 2006, 03:29:17 PM »
eto...brao vi ga...btw,ja vidjeh nekoga nissana extra u zagoric...lezi mu ispred kuce,sivi...auto ima potencijala ludackoga...ako znam koja mu je oznaka pomamio se!

DRAGANCE

• Guest
"mr" Official Drag Car!
« Reply #39 on: October 19, 2006, 07:32:23 PM »
[!--quoteo(post=10550:date=Oct 17 2006, 01:00 AM:name=SFU)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(SFU @ Oct 17 2006, 01:00 AM) [snapback]10550[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a shto znam?! nekako mi je chudno da se auta klasifikuju po vremenima (a ne kubikaza, konjaza il sl)![/quote]evo dacu ti konkretan primer : mazda RX 8 , ima 1300ccm i preko 250 konja ( fabricki jer ako neki ne znaju , u njoj se nalazi VANKELOV motor), a teska je oko jedne tone , i sta sad ??trkace se sa jugom koji ima isto 1300ccm?????u formuli se doslo do zadnje reci tehnologije , nemoj to da poredis sa tvojim i mojim budzetomevo ti jos primera , mislis li da npr GSI 2.0 16v 150ks treba da se takmici sa nekim opel rekordom koji je duplo tezi i ima 100ks , ali opet je njegov motor 2 000ccm , i sta mislis ko ce da pobedi?????ja sam u veoma dobrim odnosima sa nekim ljudima iz organizacije legalnog drag trkanja , i vrlo rado bi saslusao vase predloge , jer i ovo sadasnje stanje ima svojih losih mana ...ajde slusam vas , kako bi vi poredjali klase??????