Author Topic: Vashi Udesi,mali Veliki Srednji  (Read 788 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Vashi Udesi,mali Veliki Srednji
« Reply #20 on: October 11, 2006, 12:27:14 PM »
brat moj,na onu novu S krivinu od Bara prema Sutomoru...170+...i on i brat su ispali kroz suvozacev prozor...bog ih je pogleda...inace auto je bilo 325i...jasno vam je kako to ide...full je bio...sad je ovo ostalo...cini se malo,ali...sry,trka mi je,stavicu kasnije slike

Offline shajo

• View Profile
« Reply #21 on: October 11, 2006, 12:33:27 PM »
mirza ti si lud zajebajesh li se da si klepio u svoj kombihahahahahahhe djeca su zlo
ohajtenzgut nei shpikinguz

Mirza_PG

• Guest
« Reply #22 on: October 11, 2006, 03:15:38 PM »
Bolje u svoj no u komshijinog senika, josh ga je tada novog uzeo... Mora bi da se selim iz kuce da sam ga strefio

Z-128

• Guest
« Reply #23 on: October 11, 2006, 08:30:32 PM »
Moj mali udes, kad sam udario u u fiata punto, ono mala shteta al jbg posle pokusha da pobjegnem policiji pa ovome shto sam ga udario...ma masu popih tu nocj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [a href=\\"http://img115.imageshack.us/my.php?image=pic0009at1.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img115.imageshack.us/img115/1583/pic0009at1.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]
« Last Edit: October 11, 2006, 08:32:35 PM by Z-128 »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #24 on: October 11, 2006, 09:54:36 PM »
[!--quoteo(post=9989:date=Oct 11 2006, 02:33 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 11 2006, 02:33 PM) [snapback]9989[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]mirza ti si lud zajebajesh li se da si klepio u svoj kombi[/quote]mirza je zlatan kakvih ima!(u po dana) parkiram ja yuga iza zgrade tachno naspram nashe garaze, otac krece da izveze svoja kola i BUUUUUUUU u mog juga, ja izadji on po gasu i ode, ja reko palo neshto u garazu (ni na kraj pameti da mi je zvekio u auto), ja kod auta vrata skroz ulupljena (2mjeseca sam jedva vrata otvaro)!i najbitnije je tajo mi veli: "sine ti si kriv!!!!", obrazlozenje "pa dje si nasho da parkirash tu auto"!!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #25 on: October 12, 2006, 02:31:49 AM »
Ja nemam sliku ali ipak da kazem najzanimljiviji dogadjaj(jer nije bilo samo jednom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  )Nova godina 2002 ja mrtav majci nedje oko 5-6 sati ujutru idem bulevarom koliko moze mercedes (oko 120)(e da bila je kisha) i krecem da skrenem u "njegoshevu" ulicu i to ocu da ga bacim poprecke da udjem(mangup), usporim malo (nedje na oko 90) cimanje, druga gas i shetam poprecke jedno 20m i pravac na mugice kod "puskinovog spomenika" i slomim zadnji tocak(desni) i sve oko njega!Sto je najjace, ja se okrecem, ubacam u prvu i pokusavam da krenem, a nema shanse mugic mi je mjesto tocka, naravno na onu krivinu stoje 2 policajca (morali i za novu) i sve to gledaju.................xixixixixixi!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
« Reply #26 on: October 12, 2006, 07:41:24 AM »
hahahahahahahahahakakao se nasmija shtetnohihihihihi

Offline SFU

• View Profile
« Reply #27 on: October 12, 2006, 12:14:34 PM »
meni il crnom miju!?

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #28 on: October 12, 2006, 12:14:42 PM »
[!--quoteo(post=10029:date=Oct 11 2006, 10:30 PM:name=Z-128)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Z-128 @ Oct 11 2006, 10:30 PM) [snapback]10029[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] Moj mali udes, kad sam udario u u fiata punto, ono mala shteta al jbg posle pokusha da pobjegnem policiji pa ovome shto sam ga udario...ma masu popih tu nocj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [a href=\\"http://img115.imageshack.us/my.php?image=pic0009at1.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img115.imageshack.us/img115/1583/pic0009at1.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a] [/quote]pa ti druze nisi udario auto,no ga bukvalno slomio!?!?!o' cega je ova zastava,o' poliestera?

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #29 on: October 12, 2006, 07:52:21 PM »
miju miju, provalio je stetnost u smijanju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]E da sve se zavrshilo tako sto su policajci "na ruke" digli zadnji kraj mercedesa (stiglo im je i pojacanje u vidu 3kolege) i ja otisha u cuba-libre i narucio hennessey, a policiju nisam castio ni pice! xixixixixixixixi!
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #30 on: October 15, 2006, 05:40:42 PM »
[a href=\\"http://img76.imageshack.us/my.php?image=bmw1wz2.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img76.imageshack.us/img76/2908/bmw1wz2.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][a href=\\"http://img76.imageshack.us/my.php?image=bmw2hx4.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img76.imageshack.us/img76/2475/bmw2hx4.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]to je taj udes moga brata

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #31 on: October 15, 2006, 08:25:04 PM »
aaa...kako je ovo uspio?! sad sam istraumiran,sjutra necu da vozim preko 50 [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
« Reply #32 on: October 15, 2006, 09:59:58 PM »
ao filipe na koju je foru ovo uspio?je li mu bilo sto? a kad bolje razmislim i neka je to uradio,bila je grdna boja na bendza.

Offline shajo

• View Profile
« Reply #33 on: October 16, 2006, 06:58:23 AM »
kakvija ludaka ima odje shto je ovo

Z-128

• Guest
« Reply #34 on: October 16, 2006, 09:09:58 AM »
[!--quoteo(post=10094:date=Oct 12 2006, 02:14 PM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Oct 12 2006, 02:14 PM) [snapback]10094[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa ti druze nisi udario auto,no ga bukvalno slomio!?!?!o' cega je ova zastava,o' poliestera?[/quote]Ovaj cosak sam udario 3 puta  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_twisted.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":twisted:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_twisted.gif\\" /] , svaki put kitovan, a zadnji put kad je radjeno, majstoru bilo dusa da ispravlja pa samo bachio malo kita preko i ofarbao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] Nedaj boze neko shakom da ubije u kola, otpalo bi mi 10kg kita kolko ga imam na zastavu, a o kvalitetu  limarije da ne govorim.
« Last Edit: October 16, 2006, 09:14:05 AM by Z-128 »

mustang_GT

• Guest
« Reply #35 on: October 16, 2006, 08:50:07 PM »
a evo i mog mrcenog udesa. direktan udes u platije. preticao sam preko pune na izlazu iz tunela,gad me nije pustio da ga preteknem kad iz krivine nicim izazvan kombi ford tranzit nalece na mene

Offline shajo

• View Profile
« Reply #36 on: October 16, 2006, 09:00:05 PM »
mushki

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
« Reply #37 on: October 16, 2006, 09:24:40 PM »
zato sam se ja nekoliko puta opekao,pa dolje vise ne preticem ni za zivota,3 ili 4 puta su mi niotkud izlijetali kamioni,kombiji i razna cuda,ali srecom sam i ja i ovi sto ih preticem odreagovali kako treba,pa sam izvukao zivu glavu...zato...pamet u glavu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]
« Last Edit: October 16, 2006, 09:25:28 PM by smfilip »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #38 on: October 16, 2006, 10:34:04 PM »
@mustangs obzirom da je bio cheoni a vozio golf2 stvarno je minimalna shteta!!!a naci cu ja tog s kombijem (dacu mu ja...) chu vozi putem i to nichim izazvan, neka neka!!!!

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #39 on: October 19, 2006, 10:31:11 AM »
[!--quoteo(post=10432:date=Oct 15 2006, 11:59 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Oct 15 2006, 11:59 PM) [snapback]10432[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] ao filipe na koju je foru ovo uspio?je li mu bilo sto? a kad bolje razmislim i neka je to uradio,bila je grdna boja na bendza. [/quote]vjerujte mi da je odlicno prosao,nista mu nije bilo...i on i suvozac su ispali kroz prozor suvozaca (vidi se da je otvoren)...inace,uzletio je preko nekoga brijega tamo na onu S krivinu izvise crvene plaze...drugo...BM...boja mu je bila freska i perverzija mu je stojala,a unutra bijela koza prevrnuta...haos je bio bimmer