ao...pa aj ti u budvu...niko te ne koci...stvarno mi se ne ostavlja dan na lade nive sa "face lift"-om...da je neki sajam pa ajde...a drugo...nadam se da ce mo ovoga puta vidjet mustanga kako ide...nije prozivka,samo kazem,jer licno,mene je namrtvo iznervirao komentar "kad se zbroje vasa kola,nemaju konja kolko moja"...no hate,ali kako si ima obraza da to reces,ali namrtvo si me iznervira,jer taj 325 ima duplo slabiji motor,tj manji,a zivot mogu da dam da ce da se igra po putu sa tvojim mustangom...jer tebi dok ta mrcina napumpa 4k rpm,ovaj tuce blokadu na 7k rpm...ne pricaj kad ne znas...ali namrtvo sam se iznervira...ne shvati pogresno...neka ti doceraju e36 ili e30 ili e34 ili koji gof oces bmw sa 340ks,ima da te pojede i tebe i mustanga ti...znaci nije nikakva ljutnaj ili prozivka ili provokacija i ta sranja...samo me nervira namrtvo sva ta prica....jer pazi,on ima 8 cilindara,cobra motor,sto bi ti bilo kao recimo M ili AMG,sa 5 litara i 340ks???znas li sto njemac radi sa 8 cilindara i 5l??? najmanje 500ks...???a sto to auto radi sa tvojim? sprda se da ti odma ja recem...bmw e34 iz 1993 i to special izdanje sa V8 agregatom od 4.6l (alpina)...(opet manje no ti,a i ima vecu masu jer je pravljeno da bude putnicko),ne da ce da te dobije,no ce ti se auto od straha ugasit kad proleti pored tebe!!!kazem opet,ne shvati pogresno,ali obuzdaj se malo...