Author Topic: Instrument Tabla  (Read 1205 times)

Offline X3M

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #60 on: August 08, 2007, 09:18:36 PM »
dje cu nac' bijelu tablu (cajgere) za G3 i kakva je procedura oko montiranja zna li ko?
« Last Edit: August 08, 2007, 09:19:05 PM by X3M »

Offline stefan123

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #61 on: August 08, 2007, 10:41:32 PM »
Ja mjenjao drugu..lako je...Ako ti treba objasnicu i kako ide...Folije bijele ces naci na net-u.. Reci koji je motor i okle dokle idu 0-240 20-220itd.. i da li je sat ili obrtometar..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline X3M

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #62 on: August 09, 2007, 02:16:51 PM »
Gti 8v, ide od 0-220, obrtomjer 0-70 malo posle 60 crveno, pozeljno bi bilo da je kao fabricka i objasnjenje bi dobro doslo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] (ako nisam mnogo zahtjevan [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] )

Offline stefan123

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #63 on: August 09, 2007, 04:04:03 PM »
OK eo do vecers cu srocit tekst..valjda se sjetim svih sarafa [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

GTI mk3

• Guest
Instrument Tabla
« Reply #64 on: August 09, 2007, 08:52:10 PM »
Ja bi trebalo da skidam moju ubrzo pa cu svakako da je skeniram pa ti mogu poslat al mozda necu brzo to radit posto nemam vremena

Offline X3M

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #65 on: August 10, 2007, 03:07:36 PM »
moze, nije zurba [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

baca

• Guest
Instrument Tabla
« Reply #66 on: August 12, 2007, 09:26:45 PM »
Ja imam sto sam radio skoro,ali meni je 240 ako ti sta cini pa ih malo takni u photo shop [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":biggrin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"biggrin.gif\\" /]A sto se tice postavljanja,nije tesko ako si to vec radio [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/blush.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":blush:\\" border=\\"0\\" alt=\\"blush.gif\\" /] a ako nisi onda uzni jednu tablu viska da imas za svaki slucaj mozes lako sve zajebat!Mada ako lagano ides nije tesko,kazaljke skidaj kasikama i to nekim vecim to obavezno,nemoj da ih cupas rucnom tehnikom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ,one dvije male se lako skidaju ali od sata i obrataja moras se malo pomucit [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] .Ako nesto treba tu samovako sam meni uradio prije neki dan,jos planiram da stavim crvene kazaljke,mislim da svijetle crveno naravno.I Kad budes stampao obavezno kupi fotopapir mnogo je bolje i lakse se zalijepi posle[a href=\\"http://img2.imagebanana.com/view/237oa43n/cajgeri.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img2.imagebanana.com/img/237oa43n/thumb/cajgeri.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]
« Last Edit: August 12, 2007, 09:45:02 PM by baca »

Offline stefan123

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #67 on: August 12, 2007, 09:28:52 PM »
Ja nestigoh da ti ispisem...jbg ovih par dana sam bas zauzet..Imam ja nedje odradjene za GTI 8V pa cu se potrudit da nadjem, to je sve po DVD-ovima zbog back-up-a - crko stari hdd itd...

Offline X3M

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #68 on: August 12, 2007, 11:41:06 PM »
a ima li dje da se kupi to mozda? ja cu to djavolisat sve [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #69 on: August 13, 2007, 12:19:46 AM »
Ima na E-bay...+ ima fora platis i jedan iz BG ti donese to i posalje autobusom do pg...(ti platis njemu a on sve zavrsi ukljucujuci i placanje itd..)
« Last Edit: August 13, 2007, 12:20:23 AM by stefan123 »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Instrument Tabla
« Reply #70 on: August 15, 2007, 02:23:48 PM »
Cus momak iz BG to ce ti pele zavrsit samo plati (bar je tako meni reko)
« Last Edit: August 15, 2007, 02:24:46 PM by 2fast4you »

Offline stefan123

• View Profile
Instrument Tabla
« Reply #71 on: August 15, 2007, 02:48:02 PM »
Koliko to kosta kod Peleta ? Neki odavde su vec radili sa ovim iz BG-a, fora je sto nije skup...vecina stvari izadje 25-40€ do BG-a, sad nesto preveliko mora bit vise..(pojacalo 5-6kg je oko 40€...) Mislim moze to svako da uradi, izvadis MasterCard besplatno je....samo sto je drugacije kad on vec ima rejting na E-bay-u i lako zavrsava sve...
« Last Edit: August 15, 2007, 02:50:38 PM by stefan123 »