Author Topic: Magnat  (Read 706 times)

pele-79

• Guest
Magnat
« on: October 07, 2006, 08:16:18 AM »
[img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] za koji dan najvjerovatnije sklapam ugovor sa magnatom,da uvozim u cg.vjerovatno ste culi za magnat,njemacki je brand,proizvode zvucnike,pojacala,woofer-e,bazuke... kvalitet je extra. magnat drzi 29 posto prodaje zvucnika u evropi. a cijene ce biti extra povoljne,recimo ocekivana cijena za elipse magnat 4-sistemske bullpower 6940 2x80rms je 50-55e.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  bice i pojacala i bazuka,bandpass kutija,samih woofera bez kutije.za primjer najace elipse su 2x140rms,totalna perverzija

Offline stefan123

• View Profile
Magnat
« Reply #1 on: October 07, 2006, 09:18:38 AM »
A oce li bit sto od JBL-a...Jede sve u istom cjenovnom rangu pa i dosta skuplje za dorucak !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

pele-79

• Guest
Magnat
« Reply #2 on: October 07, 2006, 09:27:14 AM »
[!--quoteo(post=9601:date=Oct 7 2006, 09:18 AM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Oct 7 2006, 09:18 AM) [snapback]9601[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]A oce li bit sto od JBL-a...Jede sve u istom cjenovnom rangu pa i dosta skuplje za dorucak ![/quote]zasad ne samo magnat! www.magnat.de

Offline SFU

• View Profile
Magnat
« Reply #3 on: October 07, 2006, 12:24:52 PM »
trebace mi jedno pojachalo i jedan woofer [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /](ako bude tako povoljno)

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
Magnat
« Reply #4 on: October 07, 2006, 02:31:47 PM »
pele, kad nabavis JBL , eto me odma po zvucnike... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

pele-79

• Guest
Magnat
« Reply #5 on: October 07, 2006, 06:04:25 PM »
[!--quoteo(post=9620:date=Oct 7 2006, 02:31 PM:name=motorsport)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(motorsport @ Oct 7 2006, 02:31 PM) [snapback]9620[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele, kad nabavis JBL , eto me odma po zvucnike... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]momci svaka cast jbl-u ali su cijene previsoke,danas gledam pojacalo gti serije 6000e,da dobro sam napisao sest hiljada eura! sto je mnogo mnogo je,ima tu i pojacala od 150e ali je to dno dna!bice tu recimo magnatovih elipsi 2x140rms sa externom skretnicom itd. po 120e,ali biju na pojacalo kao woofer [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] javljam cim stigne roba!pa onda pojacala magnat hot rod sa vumetrom 200rms po 110e itd...stizu kablovi za pojacala,blende,kondezatori,a pioneer hu imam svih modela na lageru vec...

Offline shajo

• View Profile
Magnat
« Reply #6 on: October 08, 2006, 04:04:34 PM »
pele mi smo stari znanci hehehehhehehehe
ohajtenzgut nei shpikinguz

pele-79

• Guest
Magnat
« Reply #7 on: October 08, 2006, 08:10:32 PM »
[!--quoteo(post=9700:date=Oct 8 2006, 04:04 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 8 2006, 04:04 PM) [snapback]9700[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pele mi smo stari znanci hehehehhehehehe[/quote]odakle?

Offline stefan123

• View Profile
Magnat
« Reply #8 on: October 08, 2006, 08:12:09 PM »
JBL uopste nije nesto posebno skup...Cijene su iste a neki modeli malo skuplji u klasi a to sto niko ne pravi uredjaje klase koje pravi JBL nije njegova mana...Za cijenu od nekih 80€ GTO1202D/GTO1204D je najbolji woofer s kojim ne mogu ni da se porede Pioneeri,Magnati...pa i neki dosta skuplji![!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]...pojacala od 150e ali je to dno dna...[/quote]Koja su opet bolja od vecine ostalih koja se mogu kupiti za tu cijenu ![!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pojacala magnat hot rod sa vumetrom[/quote] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Kakav izum!Evo i nekih cijena JBL-a mada je Sinko malo skup (ima i jeftinije) [a href=\\"http://www.sinkoautohifi.co.yu/katalog.php\\" target=\\"_blank\\"]http://www.sinkoautohifi.co.yu/katalog.php[/a]Nemam ja nista protiv Magnata ali nemoj da pricas da je neko cudo a da je JBL preskup jer je uvjek vazilo i vazice: "Koliko para toliko muzike!"

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Magnat
« Reply #9 on: October 08, 2006, 08:55:12 PM »
Aj kad pele kaze da je marka dobra onda je dobra, ja i pele cemo se cut jer bolje uzet magnet nego neku fudzicu za koju nisam cuo nikad. Zaleceh se za neku kutiju sa wooferom providna sa plavom neonkom 115 eura al marka pfff nikad cuo a ni zapamtio je nisam koliko je bila pamtljiva [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
Magnat
« Reply #10 on: October 08, 2006, 09:29:55 PM »
Pa fino trazis da cujes.Ako ti se svidja kupis ako ne zdravo...Nikad ne bih kupio zvunik "na slijepo" !

Offline shajo

• View Profile
Magnat
« Reply #11 on: October 08, 2006, 10:26:07 PM »
ma jbl je jbl zajebi sve ostalo.jbl i mtx

Offline tjuner

• View Profile
Magnat
« Reply #12 on: October 09, 2006, 07:45:04 AM »
Nije losh Magnat, srednja klasa, ali zavrsava posaoNaravno sto se tice db draga i extremnijix marki tu su MTX, MA AUDIO, JBL, HIFONICKS, DD, JL, AUDIOBAHN...Od magnata mislim da su najbolji zvucnici (ne wuferi) za kola

pele-79

• Guest
Magnat
« Reply #13 on: October 09, 2006, 11:10:12 AM »
[!--quoteo(post=9771:date=Oct 9 2006, 07:44 AM:name=pepi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(pepi @ Oct 9 2006, 07:44 AM) [snapback]9771[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Nije losh Magnat, srednja klasa, ali zavrsava posaoNaravno sto se tice db draga i extremnijix marki tu su MTX, MA AUDIO, JBL, HIFONICKS, DD, JL, AUDIOBAHN...Od magnata mislim da su najbolji zvucnici (ne wuferi) za kola[/quote]samo opusteno momci,bez nervoze,ja naravno pustim covjeka da cuje uredjaj ako trazi,a za magnat cemo da vidimo kako radi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]  a sto se tice db draga recimo da pioneer drzi rekord u najacoj klasi spl-a

Offline shajo

• View Profile
Magnat
« Reply #14 on: October 09, 2006, 11:11:19 AM »
tu se slazemo pepipokazacu ti kod onog druga mtx u ford f150 onoga crnoga kako gruva.u vezi su 1 veliko i 1 malo pojachalo,i ne mogu da rada jedno bez drugoga jer medjusobno filtriraju frekvencije loodilo

Offline stefan123

• View Profile
Magnat
« Reply #15 on: October 09, 2006, 02:35:47 PM »
Izvini ali Audiobahn koji si pomenuo je cista paljevina pogotovo jeftiniji.Magneti kao ogromni sa raznim zajebancijama a od zvuka nista.Jace (skuplje) modele nisam slusao ali DUB je npr. bzv...Magnat je odlican odnos cijene kvaliteta tj. jeftiniji je malo od ostalih a daje dovoljno ....pogotovo wooferi !

Offline tjuner

• View Profile
Magnat
« Reply #16 on: October 09, 2006, 03:13:04 PM »
[!--quoteo(post=9793:date=Oct 9 2006, 02:35 PM:name=stefan123)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(stefan123 @ Oct 9 2006, 02:35 PM) [snapback]9793[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Izvini ali Audiobahn koji si pomenuo je cista paljevina pogotovo jeftiniji.Magneti kao ogromni sa raznim zajebancijama a od zvuka nista.Jace (skuplje) modele nisam slusao ali DUB je npr. bzv...Magnat je odlican odnos cijene kvaliteta tj. jeftiniji je malo od ostalih a daje dovoljno ....pogotovo wooferi ![/quote]DRUZE, kad kroz tvoje ruke prodje deseti dio muzike koji je kroz moje, onda dodji da pricamo. I kad ti budes imao AUDIOBAHNA i kad ga budes uzivo cuo onda pricaj o njemu, a ne da citas po internetu i da pricas. DODJI U PG VOZOM, ja cu doc po tebe da ti pokazem kako radi AUDIOBAHNDrugo, ovo nije DUB, nego AUDIOBAHN AW 121T koji ima 4 namotaja (ako uopste znas sto su namotaju) Dodji slobodno da cujesA mislim da sigurno neko sa foruma zna, kako radi muzika u Jolevu kalibru, pa neka kaze. Naravno, meni i njemu su stigli audiobahnovi zajedno, naravno preko mene!A kupio je i PIONIRA SPL-a koji ima tacno duplo vecu snagu od AUDIOBAHNA pa nije zadovoljan....

Offline stefan123

• View Profile
Magnat
« Reply #17 on: October 09, 2006, 04:50:14 PM »
Cuo sam ga uzivo.Ja nisam rekao za AW nego bas za DUB jer sam njega cuo i nije mi se svidio zvuk ...-tacan model DUB200. Za AW nemam pojma jer ga nisam cuo !Znam sta su namotaju...Zasto bi woofer trebao dobro da zvuci ako ima 4 namotaja....

Offline shajo

• View Profile
Magnat
« Reply #18 on: October 09, 2006, 05:11:19 PM »
fora veceg broja namotaja od jednog je ta da se smanji ulazna svaga jer je lakshe stavit recimo 2 bridza u po jedan namotaj nego 1 bridz na jedan namotaj koji je duplo jachi od prvog bridzapovecava se osjetljivost zvuchnika,a smanjuje se potroshnja struje i izlazni napon.a mogu i ja da uradim sa 4 namotaja da ne valja nishta

Offline stefan123

• View Profile
Magnat
« Reply #19 on: October 09, 2006, 05:28:13 PM »
Ma ok je to ali to ne govori da zvucnik dobro zvuci...a da je prakticnije i bolje svakako jeste mada je i 2 namotaja sasvim dovoljno !