Author Topic: Live For Speed  (Read 4051 times)

DRAGANCE

• Guest
Live For Speed
« on: October 06, 2006, 04:54:35 PM »
e sad neki znaju a neki ne za ovu igricu , dosta dugo se igra , ali za neupucene , ovo je igrica koja se igra na netu , znaci skine se i instalira i moze da se igra i sa dial up-om , znaci ne treba neka extra konekcija , mozemo svi odjednom da se takmicimo u voznji , cim je skinete izvezbajte se malo , pa da pravimo turnire , uskoro ce se i bmw klub ukljuciti pa da se malo zezamo , igrica je jedna od najrealnijih i sve je kao u pravom zivotu , preterano forsiranje motora dovodi do kvara , gume se trose , pit stop postoji ..... uostalom skinite i uzivajte , a polako cemo poceti i sa turnirimahttp://www.gamershell.com/news/29891skinite ovu verziju:Live for Speed S2 v0.5U Demoaj poz i pisite komentaresamo da napomenem , da automobili nisu sa automatskim menjacem, znaci imate opciju da namestite gde ce vam biti gas , kocnica , saltanje brzina ... kao i opcije boje auta , stelovanje menjaca , visine , opruga , guma volana , itd . itd.....
« Last Edit: January 13, 2008, 12:17:43 AM by Admin&Mod Team »

Offline ristek

• View Profile
Live For Speed
« Reply #1 on: October 06, 2006, 05:38:55 PM »
moj brat ovo igra po cio dan,super je sto mozes misem da vrtis volan
No stop signs, speed limit, nobody\'s gonna slow me

Offline ^^0LIvEr_QuEeN^^

• View Profile
Live For Speed
« Reply #2 on: October 06, 2006, 05:41:44 PM »
Ja je sad snimam ima 137.8 mb pa cu se nacekat

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #3 on: October 06, 2006, 05:43:29 PM »
odlicna je masu realna ...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #4 on: October 06, 2006, 08:16:33 PM »
eee al ima 100 i kusur MB a ja sa DIAL-UP-om bice brzo za koji dan kad mi dodju oni shishnjari iz telekoma 40-ti sam na spisak za ADSL

DRAGANCE

• Guest
Live For Speed
« Reply #5 on: October 07, 2006, 01:07:20 AM »
nema veze , nek oni koji su skinuli narezu na cd i nek podele ostalima u nedelju , vezbajte , iznenadicete se samnom , dugo je igram a zelim zdravu konkurencijusamo vezbanje....

ghia

• Guest
Live For Speed
« Reply #6 on: October 07, 2006, 09:04:29 AM »
koja se kola voze ovde?ima li neka mecka?
« Last Edit: January 13, 2008, 12:18:16 AM by Admin&Mod Team »

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #7 on: October 07, 2006, 09:20:59 AM »
Ma kakvni neka izmisljena kola.... valjda !Meni nisu nesto poznati.Ne gledaju se kola sva su po izgledu bezveze a online se vozi GTI jer je zadnja vuce uzas na tu igricu..to treba stvarno znat da bi odvozio jedan krug !Inace igra je odlicna pogotovo ko ima volan!
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

DRAGANCE

• Guest
Live For Speed
« Reply #8 on: October 07, 2006, 03:16:25 PM »
gti nema zadnu vucu , vec ona turbo vozila koja idu bolesno , ali zato je frka u krivinama onom ko nije naucio znanje sa turbom , igrica je dusu dala za volan ......

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #9 on: October 07, 2006, 03:18:14 PM »
ako je to lfs s2 demo onada sam je igrao ranije (relativno ranije)a od servera sam koristio samo jednu stazu i samo jedno auto (slichno staroj Nisan-u Micra-i) ako je to to onda cu opet morat skinut pa da se trkamo!!!!samo na stranim serverima ne volim kad se voze kvalifikacije!a ima i opcija da se igra restartuje kad dovoljno igracha pristane na restart (to mi je najmilije kad sam losh a naj ruznije kad ih derem hahahaha)sad se ubih da je nadjem po rachunaru (na njih 4) i izgleda da sam je nedje izbrisao (debil)!!!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Live For Speed
« Reply #10 on: October 07, 2006, 03:32:49 PM »
probao sam je davno, tj kad je izasla.Izdavachi se nisu ni trudili da dobiju licencu za imena, tako da kola nemaju oznake ni imena iako su slicna stvarnim modelima npr sto kaze sfu : micra, porshe, nissan 350z itd itdEvo se kanim da kupim neki dobri volan pa da pocnem nju i gtr 2 da igram.
« Last Edit: January 13, 2008, 12:18:37 AM by Admin&Mod Team »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #11 on: October 07, 2006, 04:19:35 PM »
Kako sam chuo samo su 3 chovjeka radila na igrici!hmmmm

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline NSX

• View Profile
Live For Speed
« Reply #12 on: October 08, 2006, 08:46:16 PM »
Hahah dragance imas dobar timing ja sam je skinuo prije nekoliko dana (vozio sam i prrrvu verziju prije par godina, ali samo kratko). Mada bez volana je skoro nevozljiva ali sam onaj XR GTR od 490 konja ustosao dobro i preko tastature ne znam zasto ali ostala vozila dosta slabije vozim osim onih s prednjom vucom naravno. Btw skinuo sam se eMule krakovanu verziju (isto 137 MB) S2 alpha, tako da ko hoce moze donijet CD da mu recnem pa nek da dalje. Btw u igri ima i zmigavaca (i 4 zmigavca) + mos stavit vise ljudi u auto da vidis kako se ponasa sa vecim teretom vrh je igra nema sto.

Offline Filip_pg

• View Profile
Live For Speed
« Reply #13 on: October 08, 2006, 08:57:54 PM »
da ga ne urecem,na 65% sam...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Live For Speed
« Reply #14 on: October 08, 2006, 09:35:02 PM »
Ja nemogu skinut bez a mi neko skine, ako Laki skines ovu igricu narezi mi i dacu ti CD jer sam odustao od ADSL (nisam ja odustao nego otac sa finansijama)
« Last Edit: October 08, 2006, 09:37:06 PM by 2fast4you »

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #15 on: October 08, 2006, 09:39:28 PM »
aj neka neko to nareze ili dajte link pa dako nadjem nekoga da mi to skine
« Last Edit: January 13, 2008, 12:19:02 AM by Admin&Mod Team »

Offline NSX

• View Profile
Live For Speed
« Reply #16 on: October 09, 2006, 06:41:35 AM »
Reka sam ja da cu vi narezat mogu vam i donijet jedan CD na iduce okupljanje pa rezite dalje kasnije
« Last Edit: January 13, 2008, 12:19:25 AM by Admin&Mod Team »

Offline Filip_pg

• View Profile
Live For Speed
« Reply #17 on: October 09, 2006, 12:30:20 PM »
skinuta igra...dobra je,samo treba organizovat te trke i naravno,kako da namjestim komande an volan...posto je to crnjak radit masu...

DRAGANCE

• Guest
Live For Speed
« Reply #18 on: October 10, 2006, 09:37:03 PM »
za one koji su skinuli jedno obavestenje , ja i filip smo sada tamo , server je " bmw club " pass je " bmw" , svako vece posle 22h cemo biti tamo , cekamo vas

DRAGANCE

• Guest
Live For Speed
« Reply #19 on: October 12, 2006, 03:31:36 PM »
ajmo ljudi , dajte neke rezultate , da vidimo koja su vasa vremena , jel uspeo neko ispod 1.35 min?????