Author Topic: Live For Speed  (Read 4205 times)

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #40 on: September 02, 2007, 02:06:01 PM »
dje da nabavim ovu lfs?

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #41 on: September 02, 2007, 04:01:12 PM »
skinesh nije velika!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #42 on: September 02, 2007, 09:47:38 PM »
a dje sa dial up-om da skidam kolika je? dajte neki link pa dako se snadjem nekako
« Last Edit: January 13, 2008, 12:24:41 AM by Admin&Mod Team »

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #43 on: September 03, 2007, 06:19:14 AM »
...Uskoro da dovrsim MNE-Racing Skin pa da pravimo tim i da se prijevimo na automototrke i lfsw - sad ce zima..DEMO sampionati pa da malo ucestvujemo..Ja, ti i jos neko ako oce..BoroV, Vucmi...
....josh samo oko naziva i skracenice da se dogovorimo ....a skini ga sa oficielnog sajta besplatan je
« Last Edit: January 13, 2008, 12:25:17 AM by Admin&Mod Team »

Offline stefan123

• View Profile
Live For Speed
« Reply #44 on: September 14, 2007, 11:09:23 AM »
Oko 130MB ti je....crack cu ti ja poslat ali ne radi u online modu..@SFUDok ne rijesim problem sa 'ebenim T-Com-om ja nemogu igrat...Uzeo sam novi stan i nemogu na taj broj da prebacim...kad rijesim to moramo se prijavit a za ime cemo se dogovorit... MR-Club|******MNE-Racing|******itd...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #45 on: September 14, 2007, 02:03:19 PM »
nabavio sam igricu a ima li ko mozda ove licence za otkljucavanje S1 i S2?

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #46 on: September 15, 2007, 12:10:23 PM »
ma koji ce ti licenca kad se na netu vozi samo jedna staza i jedno auto (uglavnom)!AJ VJEZBAJ!@stefan123aj pa javi!a dogovoricemo se i za ime, evo moj predlog (jbg ne volim duge nazive)1.*****.mrc (npr SFU.mrc)2.MR Club | ***** (ali onda SFU izgleda ka da je "team" )3.MR ***** (kao magistar )
« Last Edit: January 13, 2008, 12:40:25 AM by Admin&Mod Team »

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #47 on: September 15, 2007, 02:58:07 PM »
ma koji ce ti licenca
da bih prosao cijelu obuku
« Last Edit: January 13, 2008, 12:40:46 AM by Admin&Mod Team »

525

• Guest
Live For Speed
« Reply #48 on: September 15, 2007, 07:41:27 PM »
Forget
« Last Edit: September 16, 2007, 06:58:49 PM by 525 »

Braveheart

• Guest
Live For Speed
« Reply #49 on: September 19, 2007, 12:12:26 PM »
jedno pitanje: igrate li s volanom il preko tastature? ja sam se ranije takmicio u onlajn ligama , najvise u F1 Challenge-u , a kasnije nesto malo u Rfactoru. Sta znam , meni je Rfactor uvjek bio primamljiviji od LFS-a , sto zbog veceg izbora pravih staza (staza koje postoje u pravom trkackom svijetu) ,sto zbog veceg izbora modova i raznih tipova automobila sve informacije o rfactoru na www.rfactor.net , www.rfactorcentral.com i www.nacionalnaklasa.com/foruma skinucu lfs ovih dana da probam malo s vama , doduse preko tastature jer sam odavno jos poklonio drugu moj stari volan.Pozdrav

Offline Nemanja

• View Profile
Live For Speed
« Reply #50 on: September 19, 2007, 06:39:56 PM »
LFS preko tastature je najgore,preko dzojstika koji ima analogni onako , a volan nenormalo dobro, ja igram preko Dzojstika nemam para za dobri volan...jer odje treba skretanje u milimetar

Offline borov

• View Profile
Live For Speed
« Reply #51 on: September 20, 2007, 09:23:30 AM »
tim je prava stvar. gledam ove timove po srbiji, ljudi u njima mnogo brze napreduju, nego mi pojedinci, kad nema ko da ti kaze gde se koci, dodaje gas i sl. ja pratim forum na www.automototrke.net i mogu vam ga toplo preporuciti. Tu su uvek i informacije o ligama koje se organizuju i na kojima bi mogli ucestvovati. evo i linka [a http://www.automototrke.net/forum/viewtopic.php?t=1529&start=30 gde sam nesto radio za pocetnike, tj kombinacije iz demo igre
« Last Edit: January 13, 2008, 12:41:24 AM by Admin&Mod Team »

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #52 on: September 20, 2007, 12:14:40 PM »
mozete da vozite sa volanom, djojstikom, MISHEM i tastaturom!najgore je s tastaturom (pravi veliki oversteer) a stefan npr vozi sa mishem!

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #53 on: September 20, 2007, 12:58:40 PM »
ja ne mogu brate s misem crnjak je, navikao sam na sve ove igrice na tastaturu, mada je na ovu lfs dosta komplikovano a dje se moze f1 challenge probat online?
« Last Edit: January 13, 2008, 12:31:20 AM by Admin&Mod Team »

Braveheart

• Guest
Live For Speed
« Reply #54 on: September 21, 2007, 02:21:44 PM »
nije vise aktuelan F1 Challenge , sad je aktuelan Rfactor napravljen od stane istih ljudi koji su napravili F1Ch (ISI iliti image space incorporation)...rfactor ti je 'podloga' iliti 'engine' , za nove manje igre , tj. modove koji ti rade na principu samog rfactora....ima raznih modova preko Formule 1 , Formule 3 , GP2 serije , Champ Car-a , WTCC-a , BMW m3-a, i jos masu modova plus masu staza....to je prava zabava jednom kad se na to navucete tesko ce ti biti da izdrzis jedan dan a da ne probvozas koji krug....znam iz licnog iskustva , takmicio sam se u nekim ligama tipa Formula 1 , i raznim kupovima tipa klio kup itd...mada nikad nisam zavrsio neku sezonu do kraja, a sto se tice takmicenja iliti popularnih "liga" , pogledaj sajt jedne od najjacih liga na svijetu sto se tice sim-racing-a www.virtualmotorsport.net , i sajt prve "domace" lige na www.nacionalnaklasa.com/forum tamo cete naci vise informacija o ovome sto ja lupam sad Pozdrav!
« Last Edit: January 13, 2008, 12:30:58 AM by Admin&Mod Team »

Offline NSX

• View Profile
Live For Speed
« Reply #55 on: September 23, 2007, 03:05:48 PM »
Ljudi izasla je M3 Challenge igra ludilo od simulacije a jos je i besplatna 350 MB ima pa skidajte
« Last Edit: January 13, 2008, 12:30:35 AM by Admin&Mod Team »

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #56 on: September 23, 2007, 09:33:56 PM »
« Last Edit: January 13, 2008, 12:30:17 AM by Admin&Mod Team »

Offline SFU

• View Profile
Live For Speed
« Reply #57 on: October 01, 2007, 06:58:28 AM »
nije vise aktuelan F1 Challenge , sad je aktuelan Rfactor napravljen od stane istih ljudi koji su napravili F1Ch (ISI iliti image space incorporation)...rfactor ti je 'podloga' iliti 'engine' , za nove manje igre , tj. modove koji ti rade na principu samog rfactora....ima raznih modova preko Formule 1 , Formule 3 , GP2 serije , Champ Car-a , WTCC-a , BMW m3-a, i jos masu modova plus masu staza....to je prava zabava jednom kad se na to navucete tesko ce ti biti da izdrzis jedan dan a da ne probvozas koji krug....znam iz licnog iskustva , takmicio sam se u nekim ligama tipa Formula 1 , i raznim kupovima tipa klio kup itd...mada nikad nisam zavrsio neku sezonu do kraja, a sto se tice takmicenja iliti popularnih "liga" , pogledaj sajt jedne od najjacih liga na svijetu sto se tice sim-racing-a www.virtualmotorsport.net , i sajt prve "domace" lige na www.nacionalnaklasa.com/forum tamo cete naci vise informacija o ovome sto ja lupam sad Pozdrav!
bash sam ovih dana vozio rfactor (ponovo), od modova imam samo MeganWS!dobar je rfactor al ga nisam nikad igrao online, nije mi bash toliko dobar ko lfs!
Ljudi izasla je M3 Challenge igra ludilo od simulacije a jos je i besplatna 350 MB ima pa skidajte
auuuu a kako ono valja ljulja, nema setup-a eto jedino shto su botovi brzi!
ovo je moj najbrzi krug  http://img217.imageshack.us/my.php?image=untitled1ve0.jpg
igrash li online?probaj sa kamerom "izvan"?!ako budesh igrao onlina poshalji sms da ti poshaljem setup (bash dobar za tastaturu)
« Last Edit: January 13, 2008, 12:29:35 AM by Admin&Mod Team »

Offline Nemanja

• View Profile
Live For Speed
« Reply #58 on: October 02, 2007, 07:39:12 PM »
Ajte posaljite mi nesto za otkljucavanje svih autaneletina@hotmail.com

Offline X3M

• View Profile
Live For Speed
« Reply #59 on: October 15, 2007, 09:53:18 PM »
evo dvije zanimljive slicice http://img152.imageshack.us/my.php?image=lfsnd4.jpghttp://img152.imageshack.us/my.php?image=lfs2lu4.jpg@SFU igrao sam maloposalji mi taj setup na pm da probam to
« Last Edit: January 13, 2008, 12:27:09 AM by Admin&Mod Team »