Ja danas kod majsora, on upali auto poce da slusha onda cupa tamo cupa ovamo, pa malo zastade poce da se smije i veli "kad si zadnji put gleda ovo ulje" ? Ja onako zbunjen nemogu da se sjetim isprva, reko prije jedno mjesec dana sam mjenja filter i ulje, on se neshto chudi i kazhe ovo ulje nevalja i stvarno ulje crno ka ugalj [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_neutral.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-|\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_neutral.gif\\" /] pita me shta sam sipa, i ja mu kazem ono EKO GEOTRON i on mi istocio svo ulje stavio drugi filter i nasuo neko ulje iz crne boce chini mi se da je pisalo INA na njemu, upalio auto i dalje se chulo ali mnogo manje posle nekih 5 minuta voznje sve normalno isti zvuk sve ok [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] E sad on mi kaze da je to ulje bilo loshe shto sam usuo a ovo njegowo je kao neko specijalno za stara auta, zna li neko koje je najbolje ulje da se uspe u zastavu ?