Author Topic: Fiat Tipo 1.4 Plin  (Read 216 times)

Srbo

• Guest
Fiat Tipo 1.4 Plin
« on: October 03, 2006, 04:51:16 PM »
eto,to je taj tipo.1.4 motor je u njemu,ima plin,stigo iz rusije...kako prezivljav ove nase zime,ne znam,al radi...nikad ga nisam probo koliko moze,ali ne moze puno,mozda tu do 150km na sat...kao sto vidite ruske je table i to je to...prednji branik sam ja nagrdio kad sam se jednom popeo na neki panj sa njim u sumi,pa sam stavio malo svjetliji...eto...to bi bilo sve...nemam slika,jer nemam telefon sa kamerom..pozdrav

Offline Filip_pg

• View Profile
Fiat Tipo 1.4 Plin
« Reply #1 on: October 03, 2006, 04:52:34 PM »
hahah...dobra su tablice...extra...taj autic je fin jer ti zavrsava posao i to ja najvaznije,inace moze jako lijepo da se sredi...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Fiat Tipo 1.4 Plin
« Reply #2 on: October 03, 2006, 04:55:32 PM »
zaboravio je filip da kazhe da voli jos sto imas plin u njega PLINDžA RULZhahahhahahafino samo ne volim fiate..
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Fiat Tipo 1.4 Plin
« Reply #3 on: October 03, 2006, 07:01:21 PM »
Nije los fiat.Kako si ga nabavio iz Rusije?Pozdrav.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
Fiat Tipo 1.4 Plin
« Reply #4 on: October 04, 2006, 04:26:20 PM »
Auto koji zavrsava posao (josh plin!) I naravno ima potencijala tipo bar da izgleda kao "zverina" na putu, josh mu ubaci 2.0 16v mashinu i uzivaj.......  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]   (sala mala)
Nobody move, nobody get hurt!

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4 Plin
« Reply #5 on: October 04, 2006, 07:26:02 PM »
i ja sam ovoga vozio do pre neki dan....stvarno je dosta brz auto...jedina mana mu je sto se lako kvari(bar je kod mene bilo tako)...ide ko lud...vidi samo mu nabaci branik sa maglenkama [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]