Author Topic: Home Reunion Vol.3  (Read 1094 times)

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #20 on: October 03, 2006, 06:41:51 AM »
tachno tako,aj ne dolazite moze to za mene biti unosan posaohahahahahahahhahahhahbuahahahahahahahahaako u nedelju ne zapalim golfa nishta nisam napravio
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline Laki

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #21 on: October 03, 2006, 01:49:02 PM »
Ja izgleda da necu moc doc,jer imam polaganje.Ako zavrsim ranije dolazim,samo jos da vidim u koliko ce mi sati biti polaganje u nedjelju.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #22 on: October 03, 2006, 02:24:55 PM »
E Shajo Shajo, provalili smo te [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Za fatanje zna se vazda smo raspolozeni, Shajo, XM, SFU(i njegova lamela), ja i ..................?
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #23 on: October 03, 2006, 02:39:14 PM »
e  pa bravo momcadi...jako je lijepo vidjet vas ovako sve na okupu...ja cu dojci,naaaaajvjerovatnije...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #24 on: October 03, 2006, 02:45:11 PM »
oce li se snimat vol 4 na spira opet a filipe
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #25 on: October 03, 2006, 06:30:54 PM »
Eo napravih krajzlera, KOCHI KAO LUD !!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]Tako da cu doc s njim .I evo cijele nedjelje nagovaram neki narod da dodje.Zamislite kad bi svi podgoricki bukachi i trkachi imali internet, mali bi nam Shipchanik bio a ne shpiro.Moracemo neke flajere da radimo, da stavljamo na pod brisache nekih brzih kola kad ih vidimo na parking.
« Last Edit: October 05, 2006, 08:35:23 PM by motorsport »
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Filip_pg

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #26 on: October 03, 2006, 06:32:00 PM »
to 3le...to sam ja odavno govorio,al me niko ne slusa....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #27 on: October 03, 2006, 07:53:41 PM »
ja sam za...

mustang_GT

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #28 on: October 03, 2006, 08:27:55 PM »
U nedjelju dolazim i ja.  nasuo sam goriva [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]   ima da palim mustanga

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #29 on: October 03, 2006, 08:34:16 PM »
i stavi stare gume pozadi da ne kukas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #30 on: October 03, 2006, 09:08:20 PM »
ja se tek sad setih da mi je auto za vikend kod Fandja........ trebalo bi da bude gotov u subotu vece,mmada se ovim majstorima nista ne zna..........

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #31 on: October 03, 2006, 09:23:19 PM »
[!--quoteo(post=9321:date=Oct 3 2006, 08:27 PM:name=mustang_GT)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(mustang_GT @ Oct 3 2006, 08:27 PM) [snapback]9321[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]U nedjelju dolazim i ja.  nasuo sam goriva [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]   ima da palim mustanga[/quote]zoki brate, nemoj u nedelju da mi odes za HN... idemo zajedno na okupljanje [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #32 on: October 03, 2006, 09:50:21 PM »
ooooooooooooooo popunismo li mi to ovu listu a?mislim barem do 10vidjecu ja ve moje zlatichko-maslinarske bukache kojih ima kolko ocesh da dodju.to bi bilo josh skoro 10 kola od mojega drushtva da vidim kako bi ishlo 2 bmw-a   3 golf 3gti   1 reno 1 korsa....nace se josh ko hhehehe[!--quoteo(post=9323:date=Oct 3 2006, 11:07 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Oct 3 2006, 11:07 PM) [snapback]9323[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja se tek sad setih da mi je auto za vikend kod Fandja........ trebalo bi da bude gotov u subotu vece,mmada se ovim majstorima nista ne zna..........[/quote]nemoj da te sanjam za nedjelju.nece imat ko da me pegla

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #33 on: October 03, 2006, 10:03:38 PM »
kako nece?  Pa povedi drugare iz "kvarta" i oni ce me odmijenit!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #34 on: October 03, 2006, 10:05:57 PM »
e kad smo se ovako fino (z)dogovorili ja mislim da bi mogla kisa panut u nedjelju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]p.s. cuh da su sve ulice raskopali po koniku, moze li se pric do spira?

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #35 on: October 03, 2006, 10:10:57 PM »
mozhe mozhe ...koliko ja znam dako shjutrea odem u inspekciju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Home Reunion Vol.3
« Reply #36 on: October 03, 2006, 10:14:56 PM »
da smo zdravo, ako ne moze na spira, idemo na kombinat... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #37 on: October 03, 2006, 11:24:15 PM »
[!--quoteo(post=9329:date=Oct 3 2006, 11:49 PM:name=shajo)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(shajo @ Oct 3 2006, 11:49 PM) [snapback]9329[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ooooooooooooooo popunismo li mi to ovu listu a?mislim barem do 10vidjecu ja ve moje zlatichko-maslinarske bukache kojih ima kolko ocesh da dodju.to bi bilo josh skoro 10 kola od mojega drushtva da vidim kako bi ishlo 2 bmw-a   3 golf 3gti   1 reno 1 korsa....nace se josh ko hhehehenemoj da te sanjam za nedjelju.nece imat ko da me pegla[/quote]a ima bukacha tamo kolko oces, ti i nikola angazujte drugare miljana i luku i... ne znam ostale.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline shajo

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #38 on: October 04, 2006, 06:38:43 AM »
to da ali napisah ja na post jedan prije neki dan da treba chojek da im ispushi izgleda da bi oni doshli

Offline brzi_pas

• View Profile
Home Reunion Vol.3
« Reply #39 on: October 04, 2006, 03:53:36 PM »
Ma ko ih jebe tamo, treba svaki put da potroshim 5e telefona dok ih sve zovnem, i josh me pitaju ocu li im usut goriva!Dodjemo mi koji dolazimo, pa oni kako god oce!