[!--quoteo(post=8909:date=Sep 28 2006, 07:55 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Sep 28 2006, 07:55 PM) [snapback]8909[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]svaka chast, auto sredjeno sa ukusom, da imam ibizu slicno bi je sredio ...Ali imam jednu zamjerku, a vidim da to radi sve vishe ljudi.Vidim naljepnice, i lijepo izgledaju, ali stavi naljepnice proizvodjacha chije si proizvode "ugradio" tj stavio na auto.Vidim OZ - a felne bbs, vidim SPARCO, vidim H&R a kazes KONI amortizeriE to je jedina zamjerka, ostalo sve vrh[/quote]Tad kad je slikan auto imao je O.Z,H&R opruge,Sparco svu opremu imam u enterijeru.Do sad sam stvarno dosta delova izmenjao vise puta.Imao sam H&R na fabrickim amortizerima pa sam stavio Koni,felni sam izmenjao 10 kompleta.Kazem stare su slike 6,7 meseci.Sve sto pise u tom trenutku je bilo na autu [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /].Tad sam sipao Mobil sad koristim Motul itd..