Author Topic: Ford Taunus  (Read 808 times)

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« on: September 27, 2006, 01:13:16 PM »
U koliko se moj mali ludi mozak odluci za neki projekat potrositi pare (kojih nema) to bi bio npr. ford taunus.Sfu mi je dao ideju koji auto,a ja sam nesto realizovao u photoshopu.Recite mi sto vam se vise svidja,sto bi ste makli,stavili ((:[img src=\\"http://img206.imageshack.us/img206/96/taunusproject1im7.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img224.imageshack.us/img224/8434/taunusproject11xo7.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img224.imageshack.us/img224/6046/taunusproject2if7.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://img224.imageshack.us/img224/8189/taunusproject22kl1.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]ps.nemojte zamjeriti na losim photomontazama..."neam kad-to je mnogima poznato" hehe
« Last Edit: September 27, 2006, 01:15:18 PM by bmw_fan »

Offline Laki

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #1 on: September 27, 2006, 01:33:46 PM »
Treca i cetvrta slika su mi mnogo bolje od prethodne dvije.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #2 on: September 27, 2006, 01:37:49 PM »
i meni se vise svidjaju,nego su mi ovi farovi...ne znam,mada se nebih zalio...ipak od gmc-a su

Offline brzi_pas

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #3 on: September 27, 2006, 04:09:29 PM »
Definitivno druge dvije  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

ghia

• Guest
Ford Taunus
« Reply #4 on: September 27, 2006, 04:31:02 PM »
glas za druge dve!samo jos sire gume i neka plava ili jos bolje crna boja(bez linija)

Offline SFU

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #5 on: September 27, 2006, 04:51:06 PM »
sorry josh nisam trazio onog choeka!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Domo_TS

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #6 on: September 27, 2006, 07:28:54 PM »
dobar je gume su extra(ove sa natpisom) ovi farovi na trecu sliku su dobri samo im fale zmigavci.Crta na haubu je mnogo deblja od crte na krov i gepek,treba da nadjes sredinu i da napravis veci razmak izmedju njih.ajde probaj da ga ofarbas u crno i stavis drecavo zute crte. Bilo bi extra! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]...e da, treba neki spojler koji nece strcat,i stavi mu okrugle farove.

Urban

• Guest
Ford Taunus
« Reply #7 on: September 27, 2006, 07:57:34 PM »
hey! fenomenalno izgleda na ove zadnje dvije...pravi GMC...koji motor bi bio unutra...nadam se neki V8...ako ne...imam ja V6 Coswortha za ubaciti u tako nesto..  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_rolleyes.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":roll:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_rolleyes.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Ford Taunus
« Reply #8 on: September 27, 2006, 09:09:12 PM »
Ako vec hocete da radite kola za drag uzmite warburg lagan je a stavis mu GTI od dvojke i nema ti ravnog, jes da ne mozes da ga sredis bog zna kako ali neke felme i nova farba i dosta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Ford Taunus
« Reply #9 on: September 27, 2006, 09:37:28 PM »
/me nije izasha na glasanje
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #10 on: September 27, 2006, 10:36:57 PM »
jesi li probao da ga zamislish bez prednjeg branika!OHOHO

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #11 on: September 27, 2006, 10:39:51 PM »
miki ja sam rekao da su photo montaze lose i sa tim sam mislio na linije koje sam iz promashivao kao srecan (:i meni se svidjaju zadnje dvije...sfu..imas kad,nijesam siguran za pare...2fast...brate oprosti ali mrzim gofove,svaka cast jeftinim djelovima ali utucen sam u glavu po pitanju golfova,da se ja pitam sve bih na traku vratio u fabriku...sura cu vidjeti nesto u elanor sltilu da odradim,ako ne ona samo tamno siva boja i dvije crne po sredini (:jesam,extra je ali nijesam odradio. sjutra cu ((: to mi se mnogo svidja ma i bez zadnjeg,ne znam sto ce mi ona imitacija hroma.ne volim kad mi previse sjaji auto,naj radije bih mu stavio mat boju

Offline brzi_pas

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #12 on: September 28, 2006, 02:49:21 AM »
Ne zaboravi izduve sa strane!!!! Otvor na haubu! i naaamrtvo shiroke gume, pogotovo pozadi  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline bmw_fan

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #13 on: September 28, 2006, 09:09:44 AM »
znam brzi ((: znas kako mi sijevaju ideje al qur.c pare...u ostalom smislit cu ja nestoih ka bi bio neki motor extra (mozda boxer) da ubacim

Urban

• Guest
Ford Taunus
« Reply #14 on: September 28, 2006, 01:26:19 PM »
[!--quoteo(post=8869:date=Sep 28 2006, 11:09 AM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Sep 28 2006, 11:09 AM) [snapback]8869[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]znam brzi ((: znas kako mi sijevaju ideje al qur.c pare...u ostalom smislit cu ja nestoih ka bi bio neki motor extra (mozda boxer) da ubacim[/quote]ispusne cijevi sa strane su zabranjene...barem kod nas u Hr...pitao je moj prijatelj isto za Taunusa...ali rekli mu da se nesmije... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]Ma kakav boxer unutra...u to ide V8!

Offline brzi_pas

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #15 on: September 28, 2006, 02:16:34 PM »
Ma predpostavljam da je opcija boxer jer V8 nema da se nadje odje, a i treba ga vozit .... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]A predpostavljam boxer isto zbog zvuka? I to naravno neki Alfin 1.7 16v 130ks [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline MUGEN

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #16 on: September 28, 2006, 02:19:45 PM »
1.6 alfa romeo 8valve boxer ....105 konja..malo trosi ide kao zmaj ima zvuk shestaka !
Izbrisan clan

Offline Domo_TS

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #17 on: September 28, 2006, 06:38:41 PM »
kod nas sve moze@RENAULTSPORT koliko kosta taj motor,koliko bi trosi?

Offline Filip_pg

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #18 on: September 29, 2006, 06:51:27 AM »
znaci centa jednoga nebih ulozio u styling,nego na neku motorcinu,i to neki turbo motor,nekakva zivotinja i dignes mu na haubu onu grbu da usisava bolje,ili pak neki atmosferac,ali opet grba da bi se napravila prirodna turbina,ili ti "ram air" sistem...procitaj o tome u topicu o turbinama,shvatices,lagano je...

Offline Domo_TS

• View Profile
Ford Taunus
« Reply #19 on: September 30, 2006, 09:24:43 PM »
samo bi bila fora 2 forda odraditi jedan styling a drugi tuning totalni,sa jednim se trkati a drugim fenserisati kroz grad,preporucljivo bi bilo sa malo jacom muzikom... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]