SMF - Just Installed!
Majka mi je rekla da moze ...
::wub::Lancia Hyena HF1992-1993od 0 do 100 - za 5.2 secmax speed 235km/hpower 260 ksu to vrijeme kostala 75000 dolara ::tongue4::
Osje?anin Branko Ostovi?, samozatajni bivÅ¡i bankar, najve?i je kolekcionar automobila u Hrvatskoj. U njegovoj je kolekciji jedan od samo 500 proizvedenih alfa romea 8C competizione i za njega posebno izra?eni rolls royce. Vrijedne aute posjedovao je i prije, ali tek 2006., nakon prodaje svoje Sonic banke za 30 milijuna eura talijanskoj banci Banco Popolare, po?eo je kupovati “kapitalceâ€. Od tada živi mirnim obiteljskim životom, a u javnosti se pojavljuje samo prigodom donacija na koje je potroÅ¡io viÅ¡e od 4,000.000 kuna. Samo je osje?koj bolnici donirao viÅ¡e od 1,5 milijuna kuna.Jednom prilikom je izjavio: “ViÅ¡e nisam poslovan ?ovjek i ne treba mi reklama. Ovo ?inim iz osobnog zadovoljstva te želim dati primjer i drugima koji, poput mene, imaju viÅ¡ka novca, da ga po?nu ulagati u dobrotvorne svrheâ€. Zbog njega su u Osijek doÅ¡li serviseri Ferrarija. Jure? i autocestom otpao mu je dio blatobrana i auto se opasno zaljuljao. Kad je prijavljivao kvar, rekli su mu da auto na popravak doveze u Italiju, ali on im je poru?io da oni do?u u Osijek. I doÅ¡li su.