Author Topic: "Spiro Mugosa"  (Read 1443 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« on: September 08, 2006, 06:42:52 PM »
e sad,mozda nisam trebao otvarat novi topic,ali da bi se lakse snasli,dogovorili,organizovali...i mislim da bi za svako okupljanje trebalo ovo radit...znaci,u nedjelju,17 septembra u 17 casova nalazimo se na pumpu DEKAR na stari...odatle idemo na spira,all 2gether...nose se digitalci,kamere i ostala prateca oprema da se sto bolje zabiljezi dogadjaj...zamolio bih sve one koji ce doci da toga dana odloze sve obaveze,kako nebi bili vezani vremenom...to ce nam omoguciti da u nesto kasnijim casovima,kada padne mrak nastavimo snimanje zapocetog po ulicama glavnog grada.Ne ocekujemo da bude nista pre extra,ali ima nas dovoljno,i znamo i imamo dovoljno da odradimo to kao svi,i nakon nekoliko dana dobijemo prvi crnogorski montirani film o ulicnim trkama...prvenstveno zbog nas a onda da i drugima dokazemo da ne zaostajemo...zamolio bih clanove koji ce doci da nam priloze koje ce zadovoljstvo moci da nam pruze u vidu egzibicija svojim kolima,makar to bilo najmanje potpisivanje,znacice mnogo...da bi smo sve to imali u vidu da sve to iskombinujemo kako treba,razmislite,sjetite se svojih dogodovstina na ulicama i podijelite ih sa nama pred kamerama...ucinicemo sve da bude odradjeno na sto vecem nivou,i da se u stvari nikada i ne sazna ko je sve to bio (zamagljene tablice,lica)...i nesto jos,mozda zvuci preozbiljno,ali ipak,bicemo dio,stvaraoci i legende prvog crnogorskog street race filma...bicemo prvijenac,nesto sto ce drugima dati podstreka,ohrabriti ih,i nasim ulicama dati onaj smek...znam da ste se svi nasmijali kad ste ovo procitali i mislite kako sam se zesce utripovao,mozda i jesam,ali to je to,jednom kad se napravi,nema nazad...lista...1. Filip_pg-vespom-od opreme: digitalac,kamera (069/239-506 dostupan 24h)2. Tico biciklom3. motorsport 4. SFU - ka domacin (a u PG) svaki put prvi dolazi!5. X3M - ruke u dzepove i kola pod g..... of kors 6. FOX - BMW_FAN - dolazi sigurnooo (067 45 45 39 "zowi kad osh" hahaha)7.(lucky number) brzi pas & Delta Bruka da se tek sad prijavljujem! (vjerovatno cu dovuc josh nekog sa sobom  )
« Last Edit: September 08, 2006, 07:50:58 PM by Filip_pg »

DRAGANCE

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #1 on: September 08, 2006, 10:22:59 PM »
jebes mi sve , nateracete me da dodjem u crnu goru ......

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #2 on: September 08, 2006, 10:55:17 PM »
a ti dodji,imas dje... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

DRAGANCE

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #3 on: September 08, 2006, 11:11:55 PM »
a gde imam.....?

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #4 on: September 08, 2006, 11:13:58 PM »
Vjerovatno je mislio kod njega [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] (cuvaj se) [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

DRAGANCE

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #5 on: September 08, 2006, 11:18:26 PM »
bem li ga , ne deluje mi kao gej [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] , upravo pricamo preko msn-a i pokazuje mi slike njegove devojcice , znaci bezbedna situacija [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #6 on: September 08, 2006, 11:19:34 PM »
cisto onako na auto moto relaciji...

DRAGANCE

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #7 on: September 08, 2006, 11:30:56 PM »
aj vratimo se na temu bre

Offline X3M

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #8 on: September 09, 2006, 12:39:20 AM »
uh trema me ufatila posle ovoga texta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]a nacekacemo se od 5 pa dok pane mrak, a posle bi ako bude kakvih egzibicija po gradu mogli i mi da "popadamo" [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #9 on: September 09, 2006, 12:47:17 AM »
kako to mislis,da nas milicija po vata,da i to snimamo? extra...ali nema potrebe za tim mucenjem...

Offline X3M

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #10 on: September 09, 2006, 02:30:50 PM »
ako se to desi nece nam bit do snimanja tada [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]a sto mislite bismo li mogli uc' na sipcanik? tamo bi bilo najjace

Offline bmw_fan

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #11 on: September 09, 2006, 04:29:37 PM »
pa onda ljudi widimo se tamo i widjite da swak dowede kog moze (prababu i pradjeda,ako im nije muka  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] hahah) i ako ima kakwih ricica (ne zlatnih tico) hahahah....dosta price ja bih lock...i widimo se kod pumpeLOCK!

motorsport

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #12 on: September 10, 2006, 11:41:42 AM »
kakakv lock, sta ti je.... da vidimo da se jos neko nece pridodat listi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Mirza_PG

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #13 on: September 10, 2006, 02:54:24 PM »
Steta, u srijedu 13.09  idem na exkurziju, a 17.09 cu vec biti u Grcku   [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  Inache mi se ideeeee na to okupljanje , pojma nemate kako, josh ja tu zhivim, blizu dekara... A htio sam doc' vespom ili meganom... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /] Ih ... Imam osjecaj da ce biti extra... Svaka chast momci na organizovanju ovih okupljanja  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline MUGEN

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #14 on: September 10, 2006, 10:31:45 PM »
VALA CU DOC PA ME MAKAR SLEPALI DA JEBE MAJKU !!!!ali snimat nikakve klipove sa mojim autom necete jer mi cep na glavu motora puca(mora novi)(3 eura) xaxaxaxaxax...pa kad stavim ovaj novi motor (KAKO JE DOBAR)onda cu da ga zapalim [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]
Izbrisan clan

Offline SFU

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #15 on: September 11, 2006, 06:31:04 AM »
koga da zapalish? chep jel?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

motorsport

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #16 on: September 11, 2006, 03:13:16 PM »
cekaj, pumpa "DEKAR" ??? to je kad prodjes onaj podvoznjak na tushki put pa jos malo naprijed sa desne strane ???

Offline brzi_pas

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #17 on: September 11, 2006, 05:59:30 PM »
jes
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #18 on: September 11, 2006, 06:20:26 PM »
alo,nemojte da nas ispalite slucajno,ja sad nesto kontam,svi kao doci ce,a mojne poslije da bude nidje nikoga,jer cu vi zapalit forum!!!! ahahah

Offline SFU

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #19 on: September 11, 2006, 09:19:36 PM »
jes mi chuveni ispaljivachi! tiCu i djiDo a ne shjekiraj se za ekipu s autima!

PS: Qrtza ti ovo ne valja