e sad,mozda nisam trebao otvarat novi topic,ali da bi se lakse snasli,dogovorili,organizovali...i mislim da bi za svako okupljanje trebalo ovo radit...znaci,u nedjelju,17 septembra u 17 casova nalazimo se na pumpu DEKAR na stari...odatle idemo na spira,all 2gether...nose se digitalci,kamere i ostala prateca oprema da se sto bolje zabiljezi dogadjaj...zamolio bih sve one koji ce doci da toga dana odloze sve obaveze,kako nebi bili vezani vremenom...to ce nam omoguciti da u nesto kasnijim casovima,kada padne mrak nastavimo snimanje zapocetog po ulicama glavnog grada.Ne ocekujemo da bude nista pre extra,ali ima nas dovoljno,i znamo i imamo dovoljno da odradimo to kao svi,i nakon nekoliko dana dobijemo prvi crnogorski montirani film o ulicnim trkama...prvenstveno zbog nas a onda da i drugima dokazemo da ne zaostajemo...zamolio bih clanove koji ce doci da nam priloze koje ce zadovoljstvo moci da nam pruze u vidu egzibicija svojim kolima,makar to bilo najmanje potpisivanje,znacice mnogo...da bi smo sve to imali u vidu da sve to iskombinujemo kako treba,razmislite,sjetite se svojih dogodovstina na ulicama i podijelite ih sa nama pred kamerama...ucinicemo sve da bude odradjeno na sto vecem nivou,i da se u stvari nikada i ne sazna ko je sve to bio (zamagljene tablice,lica)...i nesto jos,mozda zvuci preozbiljno,ali ipak,bicemo dio,stvaraoci i legende prvog crnogorskog street race filma...bicemo prvijenac,nesto sto ce drugima dati podstreka,ohrabriti ih,i nasim ulicama dati onaj smek...znam da ste se svi nasmijali kad ste ovo procitali i mislite kako sam se zesce utripovao,mozda i jesam,ali to je to,jednom kad se napravi,nema nazad...lista...1. Filip_pg-vespom-od opreme: digitalac,kamera (069/239-506 dostupan 24h)2. Tico biciklom3. motorsport 4. SFU - ka domacin (a u PG) svaki put prvi dolazi!5. X3M - ruke u dzepove i kola pod g..... of kors 6. FOX - BMW_FAN - dolazi sigurnooo (067 45 45 39 "zowi kad osh" hahaha)7.(lucky number) brzi pas & Delta Bruka da se tek sad prijavljujem! (vjerovatno cu dovuc josh nekog sa sobom )