Author Topic: "Spiro Mugosa"  (Read 2282 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #60 on: September 17, 2006, 06:02:58 PM »
eo jos neke...nesto mi imageshack steka...[a href=\\"http://img54.imageshack.us/my.php?image=dsc04780re8.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img54.imageshack.us/img54/7808/dsc04780re8.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]evo i jedan klip,tj snimano je telefonom sa kamere,pa eto...slab je snimak,al se vidi,ovo je btw najvece cimanje dana...[a href=\\"http://rapidshare.de/files/33472357/Video_01_.3gp.html\\" target=\\"_blank\\"]http://rapidshare.de/files/33472357/Video_01_.3gp.html[/a]
« Last Edit: September 17, 2006, 06:13:32 PM by Filip_pg »

motorsport

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #61 on: September 17, 2006, 06:17:07 PM »
e filipe filipe, da si napunio baterije na digitalni bilo bi masu slika... sve u svemu, ja sam zadovoljan, bilo je vise i auta i ljudi nego sto sam ocekivao ... oko 15-ak auta, sto je sasvim solidno s obzirom da je vrijeme bilo nikakvo... sto se trkanja tiche, problem je na kombinat zato sto izlecu sa one raskrsnice dje je plinara tamo... a ja se sa calibrom nisam moga trkat jbg-a jer mi auto ne moze ic na benzin, trokira, a na plin ide normalno...sve u svemu, zadovoljan sam... filipe, mozes li te snimke na cd da prebachis sto smo snimali s kamerom???

motorsport

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #62 on: September 17, 2006, 06:18:25 PM »
kako vam se chini zvuk od mustanga, los je nesto a??? haha

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #63 on: September 17, 2006, 06:19:18 PM »
mogu,ali tek sjutra...i jos da ti recem,nije nesto ispalo na kameru,mislim,ovako ne montirani,i pljus,bilo je 3-4 trke i to je to...ne znam,ja cu prebacit,ali bolje sacekat jos pa montirat...

motorsport

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #64 on: September 17, 2006, 06:21:45 PM »
nije no ti ne valja kamera... hahahaaa ma drugi put cemo donjet dvije kamere, jedan ce snimat sa staze, a jedan ce bit kod nekoga u auto dok se trkaju...

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #65 on: September 17, 2006, 06:27:43 PM »
aj napravicemo nesto....ja sam zadovoljan,bilo je super,i mnogo vise naroda nego sto sam mislio...a drugo,reci onome sa mustangom da uspe koji eur,da ga potrkamo jednom...i treba nac konkurenciju onome fiat-u coupe turbo...

motorsport

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #66 on: September 17, 2006, 06:29:43 PM »
nije ono mustang no trajekt brate... ahaha, 25 litara trosi... ne no znas kako, skupit cemo svi po 5 eura pa cemo mu usut da se trka [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]  moram mu rec da se registruje na forum [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: September 17, 2006, 06:30:11 PM by motorsport »

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #67 on: September 17, 2006, 06:37:36 PM »
a super bjese stvarno...vrh nema stoa cekaj vozi mustanga nema da sipa u njeganek mu plin ubaci onda [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]:P:P:P:P:P:P:P:P
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #68 on: September 17, 2006, 06:45:37 PM »
ela,neka se registruje,dako ga nagnate da stavi plin...ne znam,ajde da skupimo kao nesto,no qrac,nece niko,ja cu radije usut sebi 5 eura no njemu,pa cu ja vrcet BMW-a...

Offline brzi_pas

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #69 on: September 17, 2006, 07:28:49 PM »
Nije bilo loshe, zao mi je sto ne probasmo mustanga i cupea ali jebi ga!Malo sam se pred kraj iznervirao, neshto sam zajeba na menjac(2.gear) nadam se da nije sinhron [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  a ako jes [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  bice posla, a i eura manje u dzep!P.S. Koliko muke da krenem sa onim 3 gti sto je ono!!!!!
« Last Edit: September 17, 2006, 07:30:34 PM by brzi_pas »
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #70 on: September 17, 2006, 07:33:46 PM »
nadam se da nije "povrijedjen" ozbiljno...bice to ok,a ono za III gti,bilo je presmijesno...

Geronimo

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #71 on: September 17, 2006, 07:38:07 PM »
[!--quoteo(post=8030:date=Sep 17 2006, 09:28 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 17 2006, 09:28 PM) [snapback]8030[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Nije bilo loshe, zao mi je sto ne probasmo mustanga i cupea ali jebi ga!Malo sam se pred kraj iznervirao, neshto sam zajeba na menjac(2.gear) nadam se da nije sinhron [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  a ako jes [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  bice posla, a i eura manje u dzep!P.S. Koliko muke da krenem sa onim 3 gti sto je ono!!!!![/quote]hahaha e ono je bio zvek!!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  trebalo vam je po sata dok krenete [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] a onaj lik sa starog,sto smo ga zvali ja i onaj moj drug sa golf 2 gti,place svaki put ka promasi brzinu...a inace ima strasnog golfa i dobro vozi

Offline brzi_pas

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #72 on: September 17, 2006, 07:44:31 PM »
Ma ja nisam kriv, jer nisam toliko balesan da moram POBIJEDIT, samo stvarno neshto nije uredu sa onim gti-em ili sa vlasnikom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Geronimo

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #73 on: September 17, 2006, 07:48:28 PM »
[!--quoteo(post=8035:date=Sep 17 2006, 09:44 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Sep 17 2006, 09:44 PM) [snapback]8035[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ma ja nisam kriv, jer nisam toliko balesan da moram POBIJEDIT, samo stvarno neshto nije uredu sa onim gti-em ili sa vlasnikom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]on uvijek oce da dobije,a prvi je krenuo tako da mu nista posle nisi moga...on je tamo skoro svaku noc...i sto je najgore,umjesto da je*e on se trka!!!

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #74 on: September 17, 2006, 08:07:11 PM »
ima tamo na snimak,on je krenuo sigurno metar i po prije tebe,tako da se tu gubi masu...

Offline brzi_pas

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #75 on: September 17, 2006, 08:08:28 PM »
Ma znam, mogao sam ka' on da stanem pa ispocetka opet, no obraza nisam ima opet da krecemo, da nam se sprda narod!"obraz nema cijenu" xaxaxaxaxaxa

Offline Filip_pg

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #76 on: September 17, 2006, 08:18:27 PM »
al zato menjac ima...aaaaaa

acs

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #77 on: September 17, 2006, 08:22:12 PM »
dobro je bilo.na kraj ispade par trka.sve u svemu odlicno.imam dva klipa sa tel. na prvi su dvije dvojke a na drugi lancia i dvoja nego ne mogu da nadjem data-kabal da prebacim to na pc ali se nadam da cu brzo to zavrsit. moramo vec pocet dogovaranje za sledeci put [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Geronimo

• Guest
"Spiro Mugosa"
« Reply #78 on: September 17, 2006, 08:22:30 PM »
svakome mjenjac crkava od tog divljackog saltanja...

Offline SFU

• View Profile
"Spiro Mugosa"
« Reply #79 on: September 17, 2006, 08:29:37 PM »
Momci stvarno mi se nije dolazilo (pa zamjerite)!ni sledeci put necu dolazit ako bude loshe vrijeme (da se odma odjavim)sledeci put organizujte datum prema vremenu (ako bude loshe da se odlozi za dan dva)
« Last Edit: September 17, 2006, 10:28:43 PM by motorsport »

PS: Qrtza ti ovo ne valja