Author Topic: Presretachi?  (Read 6868 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #220 on: September 14, 2010, 12:52:18 PM »
nije nije ::msn-wink::lako ih je primjetit, sunjaju se ko ........
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline bo8an

• View Profile
Presretachi?
« Reply #221 on: September 14, 2010, 01:33:47 PM »
Kroz Srbiju voze crne Peugeot 607, nekoliko njih sam ih vidjeo na putu od Novog Pazara do Kragujevca  ::bash::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Voland

• View Profile
Presretachi?
« Reply #222 on: September 15, 2010, 09:26:40 AM »
hahaha, cus ko, a ima ih na sEveru je VW majka  roflnego ima ih sa PZ, i nekoliko verzija PG tablica. A onog drugog (nebo plavi metalic) nema odavno, bice da su ga nedje dja'olisali  happy2 a lako ih je prepoznat ljudi, uglavnom po danu voze bez svjetala, u donji desni dio sofersajbne imaju zalijepljenu sirenu koja bode u oci. I voe sumnjivo sporo. Imaju rotkapne i po tome se dadu prepoznati. Nemaju xenone. A za one koji ne primjecuju bas sve ove sitne detalje, obuceni su uniforme pljave policajske  rofl
manijak, mora da imas oko sokolovo, dje ih primjetis kad ti je u retrovizoru sve mutno  ::msn-wink::  ::bleh::
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #223 on: September 15, 2010, 09:40:24 AM »
ja ih uvijek primjetim, e sad jel to zato sto imam oko sokolovo ne znam  happy2preventive radi cim vidim sivog pasata ili ubrzam dok mu jos nijesam u radijusu ili usporim da vidim jesu li oni. Ako jesu nista a ako nijesu isto nista  roflmada djeco moja kad divljate normalno da vi je mutan pogled, vozite kao ja, kao dobar manuelni gradjanin i nece bit problema, moguce je da ce vam onda sami prisit prekrsaj koji nijeste ucinjeli al nema veze, makar ce vam savjest bit mirna  rofl     samo da reZimiramo: sivi passat:                     PG BR 428                                    PL ?? ??? (ako ko zna nek dopise)crna BEEE klasa:              PG CG 502 (mi se cini)plavi passat:                    udaren  rofl
« Last Edit: September 15, 2010, 09:42:40 AM by tuningmaniak »

Offline Voland

• View Profile
Presretachi?
« Reply #224 on: September 15, 2010, 09:44:03 AM »
meni samo nije jasno dje ih oni parkiraju, ne vjerujem da smiju kuci da ih voze... neko bi vala kod komsije to cudo primjetioa ispred policije ih nikad nema

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #225 on: September 15, 2010, 09:53:52 AM »
kad nijesu na smjeni (sto je vrlo rijetko - rade u najmanje dvije smjene, nekad i tri) parkirani su u centru republicke policije onamo u zagoric unutra u "tvrdjavu" tako da sve i da oces ne mos ih vidjet  rofl

Offline Voland

• View Profile
Presretachi?
« Reply #226 on: September 15, 2010, 10:00:29 AM »
mozemo nas dvoje sacekusu im napravit  happy2  happy2

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #227 on: September 15, 2010, 10:07:57 AM »
razmisljam se, al dok mi sudjenje ne obave necu, pa posle mozda  rofl

Offline Voland

• View Profile
Presretachi?
« Reply #228 on: September 15, 2010, 10:13:39 AM »
razmisljam se, al dok mi sudjenje ne obave necu, pa posle mozda  rofl
heheheheheheh, a bila bi fora

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #229 on: May 23, 2011, 07:38:57 PM »
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #230 on: February 22, 2012, 05:08:39 PM »
Sektori Uprave policije djele se na:- Sektor policije opšte nadležnosti- Sektor kriminalisti?ke policije- Sektor grani?ne policije- Sektor za obezbje?enje li?nosti i objekata- Sektor za ljudske resurse, pravna pitanja, telekomunikacione i informacione Sektor policije opšte nadležnosti obuhvata:- Odsjek za javni red i mir- Odsjek za nadzor i kontrolu bezbjednosti u drumskom saobra?aju- Odsjek za prevenciju i rad policije u zajednici- Odsjek za popunu i zaštitu imovine i licaNa njihovom sajtu stoji da oni (Sektor policije opšte nadležnosti) imaju slede?a vozila:civilne tablice- Volkswagen Golf III ---------- 1 kom.- Volkswagen Golf IV ----------- 8 kom.- Volkswagen Golf V ----------- 1 kom.- Volkswagen Passat ----------- 4 kom. (PG CG792, PG CG057, PG EB157, PG EB348)- Audi A4 ----------------------- 2 kom.- Renault Clio ------------------ 2 kom.- Opel Vectra ------------------ 1 kom.policijske tablice- Volkswagen Golf V ---------- 2 kom.- Mercedes -------------------- 1 kom. (P PG004)- BMW (motocikli) ------------ 4 kom. (P PG03, P PG06, P PG07, P PG08)No, na spisku ne vidim Mercedese B klase koji je tako?e presreta? i koji je mene jedanput zaustavio (u Platijama), na spisku se nalaze ovi Mercedesi B klase i VW Passati:civilne tablice- Mercedes B170 (PJ Bar) --------- 1 kom. (PG CG503)- Mercedes B (PJ Podgorica) ------ 1 kom. (PG CG502)- Volkswagen Passat (PJ Berane) - 1 kom. (BA AE912)- Volkswagen Passat (PJ BP) ------ 1 kom. (BP AH488)- Volkswagen Passat (PJ Budva) -- 1 kom. (BD AJ995)Jesu li to presreta?i ili nisu sva vozila stavljena na spisak?

Offline Wulfy

• Samo ÄŒlan
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #231 on: February 24, 2012, 04:05:39 PM »
Novi Passat (B7) je tako?e u funkciji pored postoje?ih (Typ 3C). Sive je boje i tablice su mu PG EB348.Ovi stariji Passat-i mjenjaju tablice i do sada su imali slede?e tablice (?e je znak pitanja nisam povatao oznake):PG BR482PG BS655PG EB148PG EB178PŽ AA187MK AB68?TV AB???BP AG???PL ?????Mercedes je svaki put imao tablice PG CG503Trenutno postoje ?etri presreta?a u CG: tri Volkswagen Passat-a (dva Typ 3C i jedan B7) i jedan Mercedes B klase

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #232 on: February 24, 2012, 06:55:13 PM »
stariji passati su prodati (sa ovim tablicama BR i BS) ne rade vise umjesto njih su 2 nova B7 sa tablicama koje si u prvom postu pomenuo ovi stari su takodje koristili i tablice PG EB, PŽ AA, MK AB, TV AB, i PL (mislim da je PL AZ bio )  a za ovu BP nisam siguran ... za mercedese B klass sam sumnjao da su 2 komaTa evo potvrdio si moje sumnje jer sam gledao i 502 i 503

Offline Bole

• View Profile
Presretachi?
« Reply #233 on: February 24, 2012, 07:17:00 PM »
A postoji li kakav zakonski prekrsaj ako auto koristi vise tablica istovremeno?

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #234 on: February 24, 2012, 08:51:12 PM »
i da postoji (a postoji za nas smrtnike).... ko da to ima veze  ;D

Offline OPEL-KO

• View Profile
Presretachi?
« Reply #235 on: February 24, 2012, 11:21:40 PM »
Ovi mercedesi B klase nisam znao i da su i oni presretaci,nisam ih gledao do sad.Nemaju nikakvu oznaku jel i koje su boje? da obratim vise paznje u retrovizor :)
Ne brze od zivota!!!

Offline nezo

• TroubleMaker
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #236 on: February 24, 2012, 11:26:24 PM »
crne su boje. i obcino ces vidjet table MNxxxmakar sam ja na takve nailazio

\"40_years_bmw_3_series_images_18.jpg\"

Offline OPEL-KO

• View Profile
Presretachi?
« Reply #237 on: February 24, 2012, 11:34:43 PM »
Vrlo korisna info... s obzirom da sam imao bliski susret sa famoznim pasatom prije nekih 5 g.
Ne brze od zivota!!!

Offline bo8an

• View Profile
Presretachi?
« Reply #238 on: February 25, 2012, 05:46:51 PM »
B-klasa kod mene je imala PG*AP 172   ;D
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #239 on: February 25, 2012, 06:36:05 PM »
Evo ga.Imao sam tu cast da ga prosle godine udarim. :D Nisam ga vidjeo u retrovizoru :o a on se nabio iza mene,tako da sam mu polomio okvir od tablica i malkice izgrebao farbu.  :D  :D
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI