Author Topic: Presretachi?  (Read 6884 times)

sparco

• Guest
Presretachi?
« Reply #160 on: December 23, 2008, 09:07:19 AM »
pomamila se policija totalno, neka su vrijeme je vise i bilo , nego elem, ja sam da prvo jure svoje kolege i njih regulisu, pa posle ove drkose od sinova ljudi na vlasti pa onda sve ostale , no ne smiju   ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: ::taz:: jao jao jao jao jao jao jao fyou1 throw crazy ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: ::angry2:: nece nikad ni smjet i to vi je to , ispastajte rqadni narode sto da vi recem, ja konkretno nemam prblema , vozim po ogranicenjima, al mi se glava napuni svim i svacim sto mi se jadaju ljudi po vas dan

Offline ulicni trkac

• View Profile
Presretachi?
« Reply #161 on: December 23, 2008, 10:26:40 AM »
chuo sam da su neke r32 dobili..2-3 komada...tako mi drug reche da mu je reka komshija,policajac...koliko je tachno,ne znam...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #162 on: December 23, 2008, 12:14:19 PM »
Ne znam za R32 al znam da su dobili strasan kombi! VW transprter mislim da nema jace opreme nego sto taj ima (skroz civilni) + skrivena rotacija i zajebancije...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #163 on: December 23, 2008, 12:39:47 PM »
R32? Znam da su u Cesku dobili R36 pasate i to sest komati, za autoputeve umjesto Mondea ST. Nece neboj se svoje ni dirat ni zaustavljat. No kad sam cita ovi zakon o saobracaju na puteve nase, onaj od prije 100 godina, jedna od malobrojnih novih stavki je i da oni mogu radit sto im je volja u cilju snimanja i zaustavljanja prekrsioca. Prc. E dje nisam neki paras zesci i dje nemam veza i veza u CB, MUP i PRD...., kako bi im se svakodnevno srao u zivot, pa to nije zdravo! Poceo bi od komunalaca, pa preko saobracajaca a rekreativno biG tamanio taxiste (sto da ne kad ti vec nista niko ne moze rofl)!Aj zbilja da sastavimo listu svih prAsretaca sa tablicama njihovim u CG, al bez onog komsija mi reko da su dobili ovo, ono i sl, nego samo ono sto vidite i sto pouzdano znate. Oni cesto dolaze na pranje u zagorich onamo kod milacica pa cu malo prosnjuvat te tice.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #164 on: December 24, 2008, 07:17:57 PM »
merc b klasa presretac????
Jeste evo je jedna u Bar, crna boja patrolira od susnja do tunela sozine.
Plavi PG CG 503,ima bolju opremu nego pasat.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Presretachi?
« Reply #165 on: December 24, 2008, 08:16:06 PM »
merc b klasa presretac????
nema nikakve veze marka ni model automobila...i passati su obicni dizeli, suvi.ne sluze im auta za jurnjavu niti ce jurit koga.dovoljno je da ima tu kameru i radar...snime tablice pa ti bjezi kolko ocesa sumnjam da su dobijali r32/r36 jer bi ih vidjeli...a i nisu neka "neupadljiva" kola a to im je valjda poenta.I nije mi jasno zasto taj merc ima pg-cg tablice, nije bash diskretan
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #166 on: December 25, 2008, 11:05:58 AM »
Jedna ispravka: u Passat-e B7 se nikad "suvi" dizel nije ugradjivao. A ovi od presretacha su 2,0TDI od 140ks, i da jure jure te i to podobro. Mene su par puta imali izgurat sa puta kolko su jurili neke bukace. I naceraju te da se trkas s njima ili ti jednostavno voze u branik pa te na taj nacin naceraju da prekrsis propis i onda si "pecen". A za B-klasu je tacno. Vidio je juce popodne kod Volija, onako potpuno obicna sa rotkapnama, isprva sam mislio da je nekog od onih strumfova, a danas ih vidjog kako operisu kod Delte na onu pravinu sa sve sirenama i neonkama.Prema mojim dosadasnjim saznanjima (u sta sam se uvjerio): 1. Srebrni metalic Passat;2. Nesto kao nebo plavi metalic (zovu ga mish metalic) takodje Passat;3. Mercedes B-klasa;

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #167 on: December 25, 2008, 03:00:24 PM »
manijak..nije 3le na to mislio..nego je bilo price da su to neki nasvirani dizeli...pa BENZINJARE od 500 konja i cuda...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #168 on: December 25, 2008, 06:19:46 PM »
Aha, OK.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Presretachi?
« Reply #169 on: December 26, 2008, 02:43:07 PM »
egzekli, nisam mislio da su SDI  ::msn-wink::predlog za republicku policijugolf 5 gt tdi... stave rotkape, bez xenona ako moze tj bez ichega..obicne tablice.A da jure, jure manito.A malo troshe.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #170 on: December 26, 2008, 02:53:52 PM »
jutros je bilo price o presretacima na jutarnji rtcg...kratko sam nesto slusao jer sam morao u skolu ic...cuo sam da ce nabavljat nova auta koja nece bit pasati...a ove su sive uzeli bas zbog toga sto ih ima dosta i nisu upadljivi...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #171 on: December 26, 2008, 08:17:04 PM »
Ljudi nemo'te im davat ideje e ce ne o jadu jos vis(lj)e zabavit!Ja bi njima fino Yugo Floride, Zastave 10 i maximalno Dacie pa da vis' kako ce se manje kurcit, ovako imaju petice, passate i mogu sve!

Offline brzi_pas

• View Profile
Presretachi?
« Reply #172 on: December 26, 2008, 10:03:50 PM »
Ja bi volio da uzmu te R32ke ili R36ice (posto se u Roksped moraju uzet) pa dako se slome vishe....  ::drive2::
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Domo_TS

• View Profile
Presretachi?
« Reply #173 on: January 03, 2009, 09:10:24 PM »
prije 3-4 dana, tj. proshle godine, ja idem od pravca kruznog kod vektre put sc moracha i na one semafore kod sportskog centra ocu da skrenem lijevo ali u lijevu traku 150 auta tako da ja prodjoh trakom za pravo i prije svih njih skrenem lijevo kad evo ti zamnom sirene i rotacija... ja odmah stanem isred sportskog kad on state naspram mene, prijeteci mi mahnu prstom i nastavi... poshto znam da su dosta moderni i da ce vjerovatno chitati ovo, ovim putem im se zahvaljujem shto su za tako dobrog momka kao ja imali razumijevanja i nisu mi napisali kaznu niti ishta drugo... cmok.. tablice su bile pg-br... e ne znam broj... ovaj pasat i ona b- klasa imaju neke rotacije nerotirajuce sa plavim diodama :D  ja sam za merca pomislio da je neko vozilo osobe sa diplomatskim imunitetom i da mu ,,rotacija,, sluzi za prolaske kroz crveno i ostalo...
« Last Edit: January 03, 2009, 09:12:05 PM by borus_mudus »

Offline Domo_TS

• View Profile
Presretachi?
« Reply #174 on: March 17, 2010, 02:42:54 PM »
ne znam da li ste vi primijetili, idem ja jedan dan i eo ga presretach na PG tablice, (znam da su sva tri pasata na pg) ja drugi dan idem kad eo ga na BD tablice, poslije nekoliko dana na BR, kasnije vidim mu tablice DG-AB... provalio sam u chemu je fora... imaju u gepek vishe tablica i s' vremena na vrijeme ih mijenjaju sve u cilju uzimanja novca od nas nesrecnog naroda...

sparco

• Guest
Presretachi?
« Reply #175 on: March 17, 2010, 02:55:43 PM »
imaju i najjace tablice , pluzine ;p p

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Presretachi?
« Reply #176 on: March 17, 2010, 02:56:50 PM »
i ja neki dan skrecem kod mupa na zagoric kad vidim na semaforu stoji presretac DG tablica...mijenjaju stalno tablice...a pud sozine ide B klasa crna...

Offline ObeliX

• View Profile
Presretachi?
« Reply #177 on: March 17, 2010, 03:09:16 PM »
ljudi,jeste li vi blesavi ili se pravite blesavi?! ?u'Å¡ mijenjaju tablice.ja kad sma bio u Zagori?,da uzmem voza?ku nazad,unutra u krug zdrade,pa na onaj poligon je bilo sivih passata bar 10,nisam im zaisto tablice gleda'...tako da ne mijenjaju tablice...

RuTuTuKi

• Guest
Presretachi?
« Reply #178 on: March 17, 2010, 03:56:22 PM »
ja ih prije neki dan u pg vidje sa tablicama PZ   Z-kao ZABA

Offline devil_may_cry

• View Profile
Presretachi?
« Reply #179 on: March 17, 2010, 07:54:57 PM »
Imaju i pluzine i plav rege
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".