Author Topic: Presretachi?  (Read 6840 times)

Offline devil_may_cry

• View Profile
Presretachi?
« Reply #140 on: April 12, 2008, 11:15:33 AM »
kakve su to cigancine,uzese mi drugu vozacku,nekolka dana "staru" hahahahah,u tesku je depresiju upa...a nije ni cudo otvoreno im je reka "mogu li 20 € da srede ovo?da popijete po kafu?" a oni daj ti vozacku srce moje.... ::busted_cop::
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline Filip

• View Profile
Presretachi?
« Reply #141 on: April 12, 2008, 11:41:30 AM »
oni si bezobrazni namrtvo... Sad kad sam se vracao sa cetinja pratili su mene i druga nekih 5 minuta i onda im je dosadilo psoto smo ih provalili i pretekli... A tacno navlace narod... poceli da preticu kolonu da vide oce li ko za njima. i naravno navukli su 1 curana...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #142 on: April 12, 2008, 01:06:37 PM »
Po clanu 48 preticanje i obilazenje kolone je dozvoljeno ako to uslovi (isprekidana linija,dozvoljena brzina) tj saobracajna signalizacija dozvoljava i to pod uslovom da bude neometano preticanje ili zaobilazenje ostalih ucesnika! Kao sto i sami znate mi u nasim zakonima imamo mnogo rupa i gresaka pa je i ovo jedna od istih jer primjera radi od Zagoricha do Zabjela ima 150 vozila koja takodje cine kolonu pa po njihovom zakonu mi ne smijemo da preteknemo dvoje ili vise ? Kako da ne ... Ovo je zabiljezeno na predavanju u Dangradu u ovoj godini a ja imam cd sa zakonima ako ne daj boze zatreba,eto tako.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #143 on: April 12, 2008, 09:17:11 PM »
Kolona je po zakonu i po pravilima po kojima se polaze dva ili vise vozila izmedju kojih se ne mos' bezbjedno ubacit (sto nama i nije neki problem)!!!! Mada nasem narodu kad ga policajac zaustavi mozes servirat sto oces, po njih kad vidi znacku usere se!!! A to je po meni je preticanje kolone posle zatamnjenih stakala najveca glupost u nasem novom-starom zakonu! Cus u primorsku zemlju dje je 50 i kusur stepeni zabranit tamna stakla, pa koja avetainja je taj zakon donijela sve mu njegovo....! A za zabranjeno preticanje kolone niko u evropi nije cuo bez kod nas. Ja kad sam to u inostranstvo prica ljudima nisu mogli da vjeruju da postoji nedje taka glupost!Presretaci su stoka, prvo te navuku pa ti onda novcanik izvuku. Usporim svaki put kad vidju srebrnog ili mouse metalic Passat-a iza se'!P.S. Mijenjaju tablice svakih mjesec dana i oba su TDI 2,0 140ks!!!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Presretachi?
« Reply #144 on: April 13, 2008, 03:30:55 PM »
ja sam isto cuo da su oba 2.0 tdi...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Presretachi?
« Reply #145 on: April 13, 2008, 10:12:24 PM »
ne mijenjaju tablice.I TDI su, nisu turbo benzinci.Evo onaj jeadn godinu i kusur dana ima neku tablicu 168 ili tako nesto..ima shestica i osmica.Inache ova dva dana se vozio kroz grad sa sve rotacionim na krov.Ja radi predostroznosti ukochim kad vidim passata u retrovizor, bilo koje boje.A vjerujem da su pocheli i druga kola da voze
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Presretachi?
« Reply #146 on: April 13, 2008, 10:50:31 PM »
sinoc ispred la bombe passat PG-108-617...znaci da ne mijenjaju tablice...sjedi par likova i cekaju...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #147 on: April 13, 2008, 10:58:58 PM »
ishj..kako ce cijelo ljeto da se uzimaju vozacke...
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Presretachi?
« Reply #148 on: April 13, 2008, 11:30:22 PM »
sinoc ispred la bombe passat PG-108-617...znaci da ne mijenjaju tablice...sjedi par likova i cekaju...
vidio sam ih i ja onamo prije nekolke nedjelje,i to dobrano iza ponoci...poziciona upaljena i pusi se unutra :)
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline BMW E36 POWER

• View Profile
Presretachi?
« Reply #149 on: April 14, 2008, 12:20:09 AM »
bice dosli da vide ima li sto riba...i na po koju... ::busted_cop::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Presretachi?
« Reply #150 on: April 14, 2008, 01:41:02 AM »
u subotu sam sam nedje u 4 ure izasha na balkon onamo na bulevar blizu mashe, eto ih parkirani sa strane, sjede i chekaju da neko proletiA noc prije toga, ja na semafore, pored mene poprecke neki bmw e36, deru se momci mrtvi pjani, zanese ih i popenju se na trotoar, cuknu neko auto i krenu da bjeze...ne stigoshne ni 10 metara eto ga passat hhahhaha.Kad se najmanje nadash....!
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Presretachi?
« Reply #151 on: April 15, 2008, 05:31:39 PM »
To je prvi put da cujem da su uradili nesto konkretno dobro!!! Alkohol i volan wery bed kominajsn!!!!A ovamo kad treba put cetinja da sklone neki sleper nema ig, ili kad neki biserko misli da je na auto put pa vozi lijevom trakom put cetinja na tri trake i nemos ga pomjerit nema sile!!!!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline NSX

• View Profile
Presretachi?
« Reply #152 on: April 17, 2008, 04:51:56 PM »
neki dan me pratio ovaj 949-76 od zgrade gorenja pa skoro do barutane i kad je vidio da "kulturno" vozim preteko me i onda se zalijepio nekom audiju... laughbounce
Sve im jbm 949-72 su meni :)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #153 on: August 17, 2008, 07:20:48 PM »
eo danas ..vrcem se iz bd..i taman na izlaz iz ct dje su 3 trake...pasat 949 76 zaustavio clia starog...omanji  ::offtopic::znaju da sjedu u ladu nivu i samo javljaju ko pretice onamo na 3 trake..niz obzovicu ka' se spustas...posle te docepaju
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Presretachi?
« Reply #154 on: August 17, 2008, 08:50:40 PM »
Kod tenela Sozine potrolira i policijski Golf V,valjda sa istom opremom kao i Passat.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline Domo_TS

• View Profile
Presretachi?
« Reply #155 on: August 17, 2008, 10:22:32 PM »
ja kad idem put mora (preko cetinja) nachepim juga i valjda je patroli muka da me prati (nije no ne mogu  ::bleh::) prolazim pored njih ka da ih nema... a jugo leziiiiii u one krivine... jednom sam proshao pored njih petom na motorno, samo je vatromet izbijao iza mene (znaju svi koji su se vozili u njega o chemu pricham) oko 150ak kmh sam ishao...  plane presretache neshto mnogo i ne srijecem. gledam chesto onoga touarega r50 saj-ovaca i vazda je u kick-down.

duka

• Guest
Presretachi?
« Reply #156 on: December 22, 2008, 06:17:24 PM »
PG*BS655 je nova tablica jednome

acs

• Guest
Presretachi?
« Reply #157 on: December 22, 2008, 08:56:32 PM »
mercedes b klasa  PG CG table

motorsport

• Guest
Presretachi?
« Reply #158 on: December 22, 2008, 09:33:46 PM »
merc b klasa presretac????

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Presretachi?
« Reply #159 on: December 23, 2008, 07:38:03 AM »
merc b klasa presretac????
Jeste evo je jedna u Bar, crna boja patrolira od susnja do tunela sozine.