Author Topic: Fiat Tipo 1.4  (Read 587 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #20 on: September 06, 2006, 10:07:34 PM »
ne uvlaci mene ja sam pominjao BMW M6,ne tipo 1.4...

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #21 on: September 06, 2006, 10:08:23 PM »
u redu SFU ti znas [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] ja lazem ako laze tabla [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #22 on: September 06, 2006, 10:26:39 PM »
pa normalno da laze sat il si je surdukno niz savin kuk s vrha druge!ne vrijedjam ja tebe ghia ali bi li se ti osjecao glupo da ti ja kazem da moj "is" ide 250km/h i da moze josh nego su mi zr gume?a fabrika moze da laze potroshnju, ubrzanje, i brzinu al za 30km/h+ teshko!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

nookie

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #23 on: September 07, 2006, 08:47:29 AM »
Odlicno izgleda s obzirom da si ga udarao i 88 godiste. to je zakon auto pogotovo za tuning. sve mu je mehanicko na motor. moj je 91 ima el. podizace, podesavanje volana po visini... imao sam jedan tipo '90 god imao je el. tablu ali sam ga slupao. postavicu slike cim se nakanim

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #24 on: September 07, 2006, 09:41:46 AM »
i moj ima el podizace i podesavanje volana...a udario sam ga pocetkom maja...uleteo prebrzo na kruzni tok i udarim u one stubice i ode mi branik pa sam zato prodao zadnji lonac i top da bih kupio branik... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
« Last Edit: September 07, 2006, 09:42:15 AM by ghia »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #25 on: September 07, 2006, 09:36:34 PM »
Tipo je brz dosta al ne znam koliko je pouzdan, znam da trose dosta i da im djelovi nisu bas jeftini.

nookie

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #26 on: September 08, 2006, 07:24:07 AM »
[!--quoteo(post=6965:date=Sep 7 2006, 11:36 PM:name=2fast4you)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(2fast4you @ Sep 7 2006, 11:36 PM) [snapback]6965[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Tipo je brz dosta al ne znam koliko je pouzdan, znam da trose dosta i da im djelovi nisu bas jeftini.[/quote]E cujes ovo sad molim te. Jebote covjek mi je radio glavu motora, bregaste nove, filtere, kaisevi, i sve me ispalo 120e. Jesi li ti normalan covjece. Jeftinije od fiatovih djelova nema! Samo zbog odrzavanja ga nebi prodao, ali moram [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #27 on: September 08, 2006, 07:28:28 AM »
nije toliko skup za odrzavanje...ajde nookie baci slike tvog tipa da vidim konkurenciju [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline SFU

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #28 on: September 08, 2006, 07:32:36 AM »
ne samo to nego odesh na otpad i uzmesh za 200-500e chitav motor a vrhunski uspesh ulje i vozi! (definitivno prejeftino ali zato i crkavaju djelovi brzo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] )

PS: Qrtza ti ovo ne valja

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #29 on: September 08, 2006, 07:47:05 AM »
to jeste....isti k...c ko golf,jeftini delovi al se brzo i kvari [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #30 on: September 08, 2006, 07:48:53 AM »
a za golf mi je najjace,podjes i kupis hladnjak od njega,ili trapove na trafiku ili u piljaru...ahahahaha

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #31 on: September 08, 2006, 03:02:07 PM »
Ma golf je golf sto se tice svega. Fiat je udoban startan ali nekvalitetno uradjen, i zato se ne isplati jeftini su djelovi ali kad ti nesto crkaje 3 puta a na golfa za isto to vrijeme jednom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #32 on: September 15, 2006, 10:59:23 AM »
eo samo malo ps,sjutra cu kad budem imao vise vremena,zurimmmm.....[a href=\\"http://img207.imageshack.us/my.php?image=resizeofsta60008jb2tz7.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img207.imageshack.us/img207/6361/resizeofsta60008jb2tz7.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #33 on: September 15, 2006, 11:06:31 AM »
felne su bas legle na boju...dobar!nemam nikakvu ideju kakavi bi mu spojleri dobro stajali jer je sav kocmast

nookie

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #34 on: September 15, 2006, 11:51:29 AM »
Nema ga na svijet [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #35 on: September 15, 2006, 12:28:40 PM »
daj nookie postavi tvog fiata da vidimo cime raspolazes [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

motorsport

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #36 on: September 15, 2006, 02:13:10 PM »
a filipe jeba si mu majku sa ovom bojom... eto ga ka livada... nedaj boze da prodje nedje pored neke livade, da vidis kako bi ga krava polizala... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

ghia

• Guest
Fiat Tipo 1.4
« Reply #37 on: September 15, 2006, 02:25:25 PM »
jos ako mozes stavi mu zlatne felne....pravi pimpmobil [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #38 on: September 15, 2006, 06:08:35 PM »
a vise ne znam sto da radim...aj probacu nesto drugo...

Offline MUGEN

• View Profile
Fiat Tipo 1.4
« Reply #39 on: September 15, 2006, 08:29:51 PM »
[!--quoteo(post=6614:date=Sep 5 2006, 09:51 PM:name=ghia)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(ghia @ Sep 5 2006, 09:51 PM) [snapback]6614[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovo mu je prva farba...auto ne da ide nego rastura...brzi je od golfa 1.6,opela corse,kadetta i honde civic 1.6...dosta startan auto...a tosi kako kad...kad ga sestra vozi trosi 10 a kad ga ja vozim trosi oko 14...a i jos idem u skolu pa nemam bas stalne prihode pa sam najvise zbog toga ugradio plin(boca je u mestu za rezervni tocak [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] )Prednji branik je prvo bio bez maglenki pa je kasnije dosao ovaj jer sam imao manji udes...imao je i zadnji lonac i top duplo veci od ovoga i cuo se kao da ima 200ks [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ali sam ga na zalost prodao(opet zbog udesa)u planu je pioneer muzika...do skoro je u njemu bio clarion mp3 4x51w i pioneer elipse...najvise je vozen 190 a moglo je i vise(zbog guma)....a i kupio sam ga da se malo uvezbam pa posle idem na neke ozbiljne pohode [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]hahahahahaabrate pogrijeshio si kad si rekao da je brzi od honde civic 1.6 ... jer je ona mnogo ali MNOGO brza...cak je brza od golf 2 gti 16v 145ks !!! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]  fiat ti je ok !
Izbrisan clan