Author Topic: Zene Podgorichke...  (Read 1706 times)

CORRADO

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #40 on: December 11, 2006, 11:26:28 AM »
pa mi njima i prodajemo i kupujemo od njih mada kad dodjem nedje u PV posto inace gore ima rodbinu u Ljucu Starovlahe javicu ti se. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";-)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

eno

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #41 on: January 09, 2007, 09:12:43 PM »
A o?emo li o najgorim? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

CORRADO

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #42 on: January 09, 2007, 11:47:28 PM »
Izgleda ka groblje grudi su joj fine...... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":grin:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline bo8an

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #43 on: January 10, 2007, 06:42:35 PM »
[!--quoteo(post=14038:date=Dec 10 2006, 06:30 PM:name=aCid_cOokiE)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(aCid_cOokiE @ Dec 10 2006, 06:30 PM) [snapback]14038[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Jos kad dodjem ja podgoricanin picnut sa cetvorocifrenim tablicama i u sako.A beranci (chast izuzecima) u trenerke..EEEEE ZLATILO SE BERANE [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /][/quote]a mi ti ne izlazimo iz trenerke!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] Mene su Najljepse Baranke, pa onda dugo nijedne, pa Podgoricanke pa Beranke, pa onda opet dugo nijedne, pa na kraj sve ostale!!  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

motorsport

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #44 on: March 24, 2008, 01:00:20 AM »
znam da je tema stara 100 god. al moram vam ispricat scenu od prije par dana u hercegovacku ulicu:znaci dvije cure setaju, i konstantno ih prate 2 cigancica, prose i tako to.... u neko doba (tamo izmedju hypo banke i mocart-a) cura se okrece i koliko je zivota imala prodrala se na njih dvojicu "jeb*m vam majku cigansku, mr* u pi*ku materinu, zaklat cu vas, svaki dan mi trazite po 15 puta..." i ne mogu se sjetit sta im je jos nabrojala, znaci ja sam se valjao od smjeha, cura je iz sveg glasa vikala, citava ulica je odlijegala, mozete mislit jos podgoricki naglasak jos cura kad se dere, prizor totalni......a ribaaaa bombaaaa, a dzaba joj sve kad je divlja....

Offline brzi_pas

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #45 on: March 24, 2008, 03:22:02 AM »
Sto fali PG naglasku, A?novljaninu!  roll2
Nobody move, nobody get hurt!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #46 on: March 24, 2008, 05:23:01 AM »
Dobro je kad ih je SAMO psovala,menE su one preslatke a ''mnogo su jace'' kad kazu DAKO TI JA DADNEM !

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Laki

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #47 on: March 24, 2008, 01:10:44 PM »
"jeb*m vam majku cigansku, mr* u pi*ku materinu, zaklat cu vas, svaki dan mi trazite po 15 puta..."
roll2 roll2 roll2
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

motorsport

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #48 on: March 24, 2008, 01:52:16 PM »
haha pa ne fali nista, cak i ja nekad poprimim taj naglasak, jbg. kad sam non stop u PG... nego smjesno zvuci kad cura prica ustvari dere se i psuje jos na podgoricki, haosss....  :tease:

Offline stefan123

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #49 on: March 24, 2008, 02:28:04 PM »
 :suicide2: roll2
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #50 on: March 24, 2008, 05:23:48 PM »
xaxaxa i meni podgoricanicu je to smijesno al neka, volim po nekad kad ih cujem :) :p

Offline brzi_pas

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #51 on: March 24, 2008, 07:37:06 PM »
haha pa ne fali nista, cak i ja nekad poprimim taj naglasak, jbg. kad sam non stop u PG... nego smjesno zvuci kad cura prica ustvari dere se i psuje jos na podgoricki, haosss....  :tease:
ma opusteno, ja ih cujem bar 5 puta na dan  roll2Iskrno, katastrofa zvuce!  ::bash::

Offline oneya

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #52 on: March 24, 2008, 11:48:01 PM »
kako se podgoricanka udvara momku?!?!- jutros sam ti vidjela majku na p`jacu!! kakva je toooo goNspodja!!!!!!! *a kako podgoricanka kaze drugarici da joj se neki momak svidja?!?!- a menEEEEEEE oooooooon!! **  obavezan akcenat i klasicni pokreti rukAH! :]

Offline brzi_pas

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #53 on: March 25, 2008, 03:59:01 AM »
"- jutros sam ti vidjela majku na p`jacu!! kakva je toooo goNspodja!!!!!!! *" groupwave roll2 roll2 roll2 groupwave rofl rofl roflZnaaaaaci kad sam bio u srednju ovo su mi rekli...... ma umro' sam bio od smijeha!!!! jao

motorsport

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #54 on: March 25, 2008, 08:44:50 AM »
a menEEEEEEE oooooooon!!  roll2 roll2 roll2 roll2

Offline bmw_fan

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #55 on: March 27, 2008, 02:47:33 AM »
@denis  "a dzaba joj sve kad je divlja...." hahahahah divlja hahaha ko  zna oklen je $ljegla

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #56 on: March 27, 2008, 10:48:06 AM »
pita podgoricanka momka - Sto radis nocas - Biceps i grudihahahahahahhah
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline bmw_fan

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #57 on: March 27, 2008, 11:43:32 AM »
to ti je u stvari bilo (ovo  je ziva  istina) kad je jedan zabjelcanin vracao kuci ribu, i na ga pita pred ulaz u njenu kucu "sto radis $utra  ::wub::?" (razmisljala riba negdje izac  hbeat), a on odgovara "ledja, biceps"...e pa  ljudi moji :D kako sam se kidao od smijeha

Offline oneya

• View Profile
Zene Podgorichke...
« Reply #58 on: March 27, 2008, 10:57:53 PM »
ahhahahahahhahahahahhahahahhaha jao jao jao jao

duka

• Guest
Zene Podgorichke...
« Reply #59 on: March 28, 2008, 01:47:04 PM »
Evo sto Podgoricanka uradi momku kad joj kaze  ::bye2::http://www.youtube.com/watch?v=RXNAtTdNd_8