Author Topic: Crmnica  (Read 1908 times)

Offline X3M

• View Profile
Crmnica
« Reply #20 on: May 27, 2007, 02:58:23 PM »
50 auta? To sa ovima sto dodju da gledaju jel? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /]

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #21 on: May 27, 2007, 09:00:58 PM »
ima masu auta kod nas , ako bude ono shto su mislilidoci ce i srbijanci i hrvati imakedonci i bosanci
ohajtenzgut nei shpikinguz

GTI mk3

• Guest
Crmnica
« Reply #22 on: May 31, 2007, 03:32:11 PM »
MI iz bara smo se naostrili i idemo da gledamo u velikom broju!A veliko iznenadjenje ce da bude Opel Suza Gorana Kaludjerovica, uradjen je sa merakom i velikim investicijama, auto ne da ide nego ubija tako da ce biti jedno od visocijuh mjesta samo da se ne nagrdi dje prije trke jer ne gasi auto po citav dan je steluje proba menjac i gume i juce sam vidjeo da je zavrsio i da je finalno testira!
« Last Edit: May 31, 2007, 03:33:30 PM by GTI mk3 »

zamalo m-power

• Guest
Crmnica
« Reply #23 on: June 01, 2007, 11:23:06 AM »
zna li ko u koliko ura pocinje trka?

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #24 on: June 01, 2007, 03:05:01 PM »
filip nikolic vozi 100%peugeotaaaaa

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #25 on: June 03, 2007, 12:51:15 PM »
i kako e bilo na trku, ja sam trku posmatrao iz virpazarske policijske stanice zajedno sa filipom_pg

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Crmnica
« Reply #26 on: June 03, 2007, 12:54:33 PM »
a sto shajo!?sto ste u bili u stanicu!?
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #27 on: June 03, 2007, 01:11:39 PM »
a shto ZATO SHTO SMO CRNCI
« Last Edit: June 03, 2007, 02:08:10 PM by motorsport »

Offline brzi_pas

• View Profile
Crmnica
« Reply #28 on: June 03, 2007, 02:54:33 PM »
a vi vi vala, tako vam i treba, zna se da crnci ne smiju da izlaze medju ljude petkom vece i nedeljom cijeli dan!Mnogo ste se vi pomamili!p.s. Jesu li vam dali pumpica???
Nobody move, nobody get hurt!

Offline bmw_fan

• View Profile
Crmnica
« Reply #29 on: June 03, 2007, 05:47:00 PM »
eh kako mi ih bi zao kad vidjeh da ih privode...eh... [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_sad.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-(\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_sad.gif\\" /]  a dobro ja sam bio par puta u posjetu onoj stanici nije neki prostor,ka apartman (: al moze se sjedjet,to je bitno (: jesu vas tamo drzali? kad su vas te dzukele pustile napolje? uh! ps.bio sa muratim borusom (ha ha ha cus zokija) i sa bojanom corradom-nije bilo lose,ali franjova formula KIDA (: i jedan zuti jugo je bio extra dobar (: sve u svemu dobio sam malo boje danas hahahahahhahaps.nije bilo lose-da je bilo gdje vode popit

Offline Domo_TS

• View Profile
Crmnica
« Reply #30 on: June 03, 2007, 06:26:07 PM »
meni je extra bilo. bogame je bilo 50 auta.imam masu klipa i slikova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /] postavicu ih uskoro.znaju li se vremena?

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #31 on: June 03, 2007, 07:03:36 PM »
[!--quoteo(post=27064:date=Jun 3 2007, 02:54 PM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Jun 3 2007, 02:54 PM) [snapback]27064[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a vi vi vala, tako vam i treba, zna se da crnci ne smiju da izlaze medju ljude petkom vece i nedeljom cijeli dan!Mnogo ste se vi pomamili!p.s. Jesu li vam dali pumpica???[/quote]kralju kastig je bio u stanicu, totalni haos...uzeshe nam dzipa.a ja sam htio da idem sa filipom da ne ide on sam. hehehea fora je bila kako se to sve desilo. kastighahha.ulijece moj brat u stanicu i veli fali li im kakva dlaka sa glave sluchajnohahahahaah.dobro je da im ne fali.to je komedija bila. kastiNg

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Crmnica
« Reply #32 on: June 03, 2007, 07:39:16 PM »
shajo alo, ja sam bio sa nikolom i sa zeljkom markovicem i stali onamo odma kod cilja pored ferarija Crnovog, i samo chujem policajca na toki-voki "privedite dzipa"ali ladno veli "PRIVEDITE DZIPA" hahahahsto ste to radili?trka dobra bili, goran se zhalio kako mu nije u redu mjenjach, neki senzori qrac palac..a auto mu komplet od karbona, bruka.Kad poche ona kisha ja se "fatah" stazom sa hondom prelude 2.2 vti, ulcinjske tablice cini mi se, spustena, radjena, ludila, bogomi ide ubija kako ida.Posle stade kod voda u krshu a ja produzih.bjelopoljski korado mnogo fino uradjen, samo su mi farovi kao da su dimljeni  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]
slam.poke.drop.tuck.dope

CORRADO

• Guest
Crmnica
« Reply #33 on: June 03, 2007, 10:01:52 PM »
jedno mjesec dana su bili medju neku prsutu pa povukli malo!

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #34 on: June 03, 2007, 10:26:11 PM »
nista nismo radili, vele da nismo stali na znak stop. izgleda da je onaj pandur u klija ka inspektor gadzet izlijece mu palica iz ruke i pishe i svitka stop.a da kolege umiju da lazu, lazu stara i to dobro.a i razumiju semedjusobno,nema shto.no dako to bude ok sa dzipom , nishta drugo.mi smo doshli kod voda u krshu oko 11 chini mi seili 10 ipo i samo su nas sproveli nizbrdo

Offline SFU

• View Profile
Crmnica
« Reply #35 on: June 04, 2007, 06:17:53 AM »
[!--quoteo(post=27069:date=Jun 3 2007, 07:47 PM:name=bmw_fan)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(bmw_fan @ Jun 3 2007, 07:47 PM) [snapback]27069[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ps.nije bilo lose-da je bilo gdje vode popit[/quote]pa shto ne nadje kakav KRSH pa ne iscjedi vodu iz njega!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline bmw_fan

• View Profile
Crmnica
« Reply #36 on: June 04, 2007, 02:41:55 PM »
hahah (: nijesam ja smson a ne zivoem se marko-bar mi se cini (: hahae slavko ludace (:

Offline shajo

• View Profile
Crmnica
« Reply #37 on: June 04, 2007, 04:37:41 PM »
alo dje su te slike gadovi mali

Offline bmw_fan

• View Profile
Crmnica
« Reply #38 on: June 04, 2007, 06:48:16 PM »
pitaj milosa,posto je meni crka fotoaparat bas kad sam dosao na trku,pu majku mu!

Offline Domo_TS

• View Profile
Crmnica
« Reply #39 on: June 04, 2007, 07:15:59 PM »
bit ce slika ne brinite se [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]uchestvovalo je chak 58 auta [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\"8)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]onaj Kubreli shto je vozio crveno-zutu formulu je imao problema sa menjachem i potpuno je izgubio prvu brzinu.bilo je 10000 gledalaca shto je 1500 vishe nego shto moze staza da primi. ja bojan i luka stali na jedno bogame rizichno mjesto,ali smo sve mogli a vidimo i stajali smo pored kuncerove sestre i brata (ako ga ima,i ako se zove Banjo).e da,vozile su i dvije djevojke, Milena a druga mislim da je Bojana.