Author Topic: Prednja Ili Zadnja Vucha?  (Read 501 times)

Offline brzi_pas

• View Profile
Prednja Ili Zadnja Vucha?
« Reply #20 on: August 31, 2006, 02:48:43 AM »
Zadnja!Znaci jednostavno pitanje, jednostavan odgovor, necu spominjat 4wd ili tako neshto, jer nas niko nije to pitao [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]Zadnja, zato sto je mnogo jaci osjecaj, ljepshe je, kisha i snijeg su uzivanje........... i josh milion razloga!Naucio sam se na zadnju, imao lijepa i ne tako lijepa iskustva sa RWD, ali zna se sta je ono pravo [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]E sad ja trenutno vozim FWD, i nikad se ne mogu opustit da udjem preko granice u krivinu(kao sa RWD)P.S. Nadam se nekoj AR 75, samo mi treba malo kesha(necete mi vjerovat) znaci Alfa 75 tranx. (motor naprijed-menjac pozadi, idealna raspodjela tezine)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline shajo

• View Profile
« Reply #21 on: September 01, 2006, 02:41:57 PM »
zadnja naravno iako vozim prednju.bolja je i stabilnija jebolje fata krivine
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #22 on: September 08, 2006, 10:09:59 PM »
Neshto ovako !!! mmmmmmmmmmmmm

2.8 Quattro

• Guest
« Reply #23 on: September 09, 2006, 09:35:59 AM »
 Pa ljudi zar nije bolje quattro  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_question.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":?:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_question.gif\\" /]

ghia

• Guest
« Reply #24 on: September 09, 2006, 10:36:53 AM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Pa ljudi zar nije bolje quattro [/quote]najbolje je...ali kad biram izmedju zadnje i prednje na velikim sam mukama...ali evo dajem glas prednjoj

Offline SFU

• View Profile
« Reply #25 on: September 09, 2006, 01:06:45 PM »
pa i nije bash najzanimljivije! Nekako je presigurno (meni)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #26 on: September 09, 2006, 06:19:34 PM »
Quattro jes najsigurniji, al' cini mi se da bi umro od dosade da vozim neki takav, sjecash li se kad sam vozio tvog audija, puni gas 1. brzinom u krivinu od 90stepeni.. i............ NISTA!!! PIH! [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #27 on: September 10, 2006, 09:22:46 AM »
A zadnja je zakon ali ko ne zna da je vozi...gledao sam jednoga sa E36 koji se okrenuo kad je skrecao na raskrsnicu (nije isao brzo) no dobro je sto nije bilo nikoga okolo - tad je padala sitna kisica !Takodje zadnja je za snijeg uzas ! Kad sam se vracao iz BiH preko jednog prevoja stojali su pored puta nekoliko BMW-a i Mercedesa koji su jedva mogli i sa lancima (sjedjeo neko na gepek ) ali tad je snijega bilo bas masu...Pored toga ima i dosta uzivanja s njom - setanje "guzice" na izlazu iz krivine... Pozdrav.
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #28 on: September 10, 2006, 08:57:18 PM »
ja koliko znam zadnja vuca bas upire auto pozadi,a prednji dio dize,to sto se tice snijega,kako ko zna da vozi...a trece,sitna kisica=led...

Offline stefan123

• View Profile
« Reply #29 on: September 11, 2006, 11:55:36 AM »
Prelak je pozadi pa treba nesto da ga pritisne pa se zato cesto desava da neko izadje pa sjedi na gepeku - ja sam bar gledao dosta puta !Za sitnu kisu znam da je najklizavija !
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline shajo

• View Profile
« Reply #30 on: September 13, 2006, 09:36:40 AM »
TO SE KOD NAS KAZE 2 DZAKA CIMENTA U GEPEK
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline SFU

• View Profile
« Reply #31 on: September 13, 2006, 10:04:40 AM »
blokovi i krtola!