Author Topic: Å umaher RazmiÅ¡lja O Povla?enju  (Read 372 times)

Offline Laki

• View Profile
Šumaher Razmišlja O Povla?enju
« on: August 24, 2006, 01:23:39 PM »
Voza? Ferarija Mihael Šumaher još nije odlu?io da li ?e da završi karijeru u Formuli 1 na kraju ove sezone. Prema rije?ima njegovog menadžera Vilija Vebera, on više nije siguran da ?e Njemac svoju odluku saopštiti u Italiji, na velikoj nagradi u Monci.- Mogu?e je da ?e, ipak, kona?nu odluku saopštiti u posljednji trenutak - rekao je Veber i dodao da Šumaher nije želio da pri?a na tu temu tokom kratkog odmora prošle nedjelje.Veber i dalje vjeruje da je sedmostrukom šampionu Formule 1 pravo vrijeme da se povu?e, pogotovo ako uzme još jednu titulu.- Šumi mi je, me?utim, naglasio, da u ovom slu?aju savjeti sa strane ne?e mnogo uticati na njegovu odluku - zaklju?io je Veber
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline X3M

• View Profile
« Reply #1 on: August 24, 2006, 02:14:12 PM »
ne znam, ja sam mu isto rekao da bi mogao da se povuce ako uzme titulu a on rece da ce razmislit...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #2 on: August 24, 2006, 02:33:33 PM »
hahahahha maxe neka ga taman i onako mi je gadan ne mogu ga ocima vidjet pi
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

motorsport

• Guest
« Reply #3 on: August 24, 2006, 02:38:55 PM »
a i ja bi volio da se povuce vise no ista...

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #4 on: August 25, 2006, 02:31:43 AM »
Ja ga ne mogu ocima vidjet!Ali ako Kimi predje u Ferrari........ volio bi da "starac" ostane!!! Da mu kaze Kimi shto je voznja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]
Nobody move, nobody get hurt!

Fabia & Avensis

• Guest
« Reply #5 on: August 25, 2006, 05:05:52 AM »
[!--quoteo(post=5501:date=Aug 25 2006, 02:31 AM:name=brzi_pas)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(brzi_pas @ Aug 25 2006, 02:31 AM) [snapback]5501[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]Ja ga ne mogu ocima vidjet!Ali ako Kimi predje u Ferrari........ volio bi da "starac" ostane!!! Da mu kaze Kimi shto je voznja [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /][/quote]Pazi, Kimusa s Ferrarijem nece zavrsit nijednu jedinu trku, on ce mislit da je bolid powered by Mercedes Benz, gas do daske, bolid ce bit prebrz za njega i u zid.  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_mrgreen.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":mrgreen:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_mrgreen.gif\\" /] Bice vrh gledat tebe & Co. kako navijate za Ferrari.E da, NAJVECI ostaje!   [img src=\\"http://www.montenegro-racing.com/forum/style_images/wwwskin-en/folder_post_icons/icon10.gif\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline SFU

• View Profile
« Reply #6 on: August 25, 2006, 06:57:30 AM »
dubokoumnoko kaze da cemo navijat za ferari hahahahahanavijat cemo za kimija a u konstruktorima za McLarenahahahahaharimtu ti tuki za bao vau da cheshvi rau rau!!!!AHAHAHAHAHAHAHA

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
« Reply #7 on: August 25, 2006, 09:19:08 AM »
au sfu......cekaj da se povatam sa glavom sto si sve naprica...uuuuuja bih volio da ode glibo,da vidite sto je MASTER voznje..kimmi...

Offline SFU

• View Profile
« Reply #8 on: August 25, 2006, 10:10:06 AM »
TO JA NESHTO FABIJU NA NIKSHICKOMrimtu ti tuki za bao vau da cheshvi rau rau!!!!AHAHAHAHAHAHAHA

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline brzi_pas

• View Profile
« Reply #9 on: August 25, 2006, 02:44:15 PM »
vrh!!!!!!rimtu ti tuki za bao vau da cheshvi rau rau!!!!kao sto reko' VRH!!!Fabijano kako ti je lijep taj avatar! Svaka ti cast!!! UF!
Nobody move, nobody get hurt!