Author Topic: T&S Prodavnice  (Read 3324 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« on: August 22, 2006, 03:56:56 PM »
evo,ako neko zna neki TS radnju u CG neka prica dje kako sto,i naravno kako su opremljeni...ja,da ne urecem,bih trebao da otvaram jednu,tj da bude predstavnistvo Gang landa za CG,i to uskoro,ali neka bude otvoreno to za jos neki period...a znam ako se otvori,bice svi moguci djelovi,za skoro sva kola,i moci ce da se narucuje,i imacemo nasega majstora da to sve ugradjuje...jbg,da napomenem,popust za bracu forumase...e i jos nesto,predstavnistvo ne gang landa iz BGD,vec Njemackoga GL...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #1 on: August 22, 2006, 04:06:56 PM »
odlican topic ovo je i meni trebalo! mozda nesto ima u njegosevu u mobil 1 al nisam siguran trenutno znam da je bilo
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #2 on: August 22, 2006, 04:12:39 PM »
zbilja osim tushkog puta i pijaca ima li nedje neko fini T&S shop!a boze zdravlja filipe puno srece!znam jednu sigurnu mushteriju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":wink:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #3 on: August 22, 2006, 04:14:56 PM »
evo ja se nadam da ce sve biti kako treba,s obzirom da smo se primili na posao ozbiljno...nece biti onaj trip prodavnice auto djelo pa ima i malo sminke,neko bas TS,samo budzevina...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #4 on: August 22, 2006, 04:28:09 PM »
a koliko ce ti to dobro radit jer nema mnogo ljudi bas koji kupuju za tsnekad nemaju da popravce obican kvar a ne da kupuju gluposti,nije mi krivo da to otvoris to ne daj bozenego naprotiv sa srecom al samo kazhem

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #5 on: August 22, 2006, 04:45:52 PM »
samo da ti recem,bice raznih povoljnosti....sto vise opreme se kupuje na jednom,veci popust itd...i jos recimo reklama nasa itd...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #6 on: August 22, 2006, 08:39:06 PM »
ok ok ako kupim pezoa tvoja sam musterija [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /] a za audi tesko nema se nesto premnogo prepravljat

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #7 on: August 22, 2006, 09:32:58 PM »
[!--quoteo(post=5168:date=Aug 22 2006, 10:19 AM:name=GTi)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(GTi @ Aug 22 2006, 10:19 AM) [snapback]5168[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]pa imas recimo onu u petra matovica...a ima i jedna na tuskom putu...[/quote]eto momci ko zna za T&S prodavnice!dje je to preciznije?

Offline X3M

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #8 on: August 23, 2006, 12:45:39 AM »
ja ne znam koja je to u P. Matovica sem ako ne misli na auto car

Astra GSI 16v

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #9 on: August 23, 2006, 01:10:40 AM »
bravo Filipe,treba nam takva jedna prodavnica!!! Puno srece,i imash josh jednu mushteriju  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_smile.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_smile.gif\\" /]

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #10 on: August 23, 2006, 04:56:17 PM »
Toga nema nidje I filipe sa srecom i da znas da ce posao da "cveta" nemamo mi dje da kupujemo djelove inace bi nam kola bila extra.

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #11 on: August 23, 2006, 09:14:44 PM »
e pa da evo GTI i extrime team rade poneshto a inache bi i ja ka onaj sa gazdine slike SHPERPLOCHU NA GEPEK i eto styling!

Offline stefan123

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #12 on: August 24, 2006, 02:33:36 PM »
Super da se tako nesto otvara samo pored forumasa neces imat jos mnogo ljudi mozda 2-3 x forumasi ali to bi mozda pokrenulo sve vise ljudi da pocnu sa sredjivanjem kola - ovako moras u Srbiju....i onda odustanes!
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #13 on: August 24, 2006, 02:36:52 PM »
zasto mislis da bi mu samo forumasi pravili promet... pa znas li ti koliko ljudi ima sto vole da sredjuju kola mozda vise nego mi al jbg-a nemaju vremena za forume i za te zaebancije, ili mozda ne znaju da forum postoji...

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #14 on: August 24, 2006, 02:48:31 PM »
pa normalno samo pogledaj kolko ima golfova 2ki sa onim retrovizorima hromiranim sa pijace!Ljudi stavljaju na auto shta god stignu 100% bi dobro radilo a bilo bi i ljudi iz NK shto bih slao da kupuju!

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #15 on: August 24, 2006, 04:11:30 PM »
znam dosta ljudi i iz PV koji bi uzimali...ali da ti dam jedan prijateljski savjet-svu ponudu izbaci na internet,sa cijenama,slikama i svim...Gang Land ima nesto slicno,samo sto je dosta konfuzno zbog toga sto preusmjeravaju na sajt proizvodjaca

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #16 on: August 24, 2006, 11:04:05 PM »
ma kad bude bice kataloga i svega...

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #17 on: August 25, 2006, 05:47:46 PM »
Aj filipe samo nas ti obavijesti na vrijeme da ne pokupe sve sto valja

Offline Filip_pg

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #18 on: August 25, 2006, 05:49:15 PM »
bice robe na pretek...ne brini...moci ce i kataloski da se narucuje...

Offline Laki

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #19 on: August 25, 2006, 07:44:52 PM »
Filipe sve najbolje u poslu. Ima ta prodavnica da radi kao luda.
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI