Author Topic: T&S Prodavnice  (Read 3308 times)

Offline Marinovic

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #160 on: February 05, 2008, 11:41:28 AM »
A znas li slucajno dje je to.

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #161 on: February 05, 2008, 01:11:31 PM »
pa eto ti domaci, raspitaj se, nadji lokaciju i napishi izvjeshtaj shta si sve vidio u njoj!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline vuki

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #162 on: February 05, 2008, 01:20:01 PM »
ja sam vidio KN natpis, nedje malo prije Dobrote kad se ide iz pravca novoga.

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #163 on: February 05, 2008, 01:29:59 PM »
e upravo tako... sa ljieve strane puta kad ides iz HN

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #164 on: February 05, 2008, 02:06:01 PM »
kao mislite kad ulazite u kotor iz pravca HN!? Risan!? Prchanj!? Tunel!? Troica!? Nisam znao da ima i HN!?

Offline vuki

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #165 on: February 05, 2008, 02:37:25 PM »
e upravo tako... sa ljieve strane puta kad ides iz HN
da da  ::yes::marinovic, ti si najblizi pa nas izvjesti sta ima , po mogucnosti i poslikaj  ::msn-wink::

Offline Marinovic

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #166 on: February 05, 2008, 09:05:48 PM »
Vuki jel to kod one crkve velike sto ti dodje s desne strane kad ides iz Novoga,mislim da znam dje je to,al nije nova radnja bila je iranije radili su zatamljivanje stakala i jos ponesto,mozda su se sad usavremenili malo.Ja bi rado poso al nemogu tj kisa lije po vaz dan,zastava nije u voznom stanju trenutno,druga mi auta ne daju,a i da je lijepo vrijeme nebi ni skuterom mogao pukla mi izduvna grana,a da idem pjeske podaleko mi imam skoro po ure pjeske do tamo,a bajs nemam.Mozda DabaG moze poc da vidi i on je iz Kotora,ja bi rado al ko sto rekoh nemogu,a i imam malu frku sa skolom...

Offline stefan123

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #167 on: February 05, 2008, 09:23:54 PM »
Kako obrazlozi ovo nasiroko.. happy No...Zar nije Pele spominjao otvaranje nekog T&S "Centra" u Kotoru ?
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline vuki

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #168 on: February 05, 2008, 09:29:32 PM »
Vuki jel to kod one crkve velike sto ti dodje s desne strane kad ides iz Novoga,mislim da znam dje je to,al nije nova radnja bila je iranije radili su zatamljivanje stakala i jos ponesto,mozda su se sad usavremenili malo.Ja bi rado poso al nemogu tj kisa lije po vaz dan,zastava nije u voznom stanju trenutno,druga mi auta ne daju,a i da je lijepo vrijeme nebi ni skuterom mogao pukla mi izduvna grana,a da idem pjeske podaleko mi imam skoro po ure pjeske do tamo,a bajs nemam.Mozda DabaG moze poc da vidi i on je iz Kotora,ja bi rado al ko sto rekoh nemogu,a i imam malu frku sa skolom...
nesjecam se tacno. samo sam proletio i slucajno vidio KN

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #169 on: February 05, 2008, 09:45:45 PM »
nije to peletovo, ovo je od jednog momka drugog.... i marinovic nije to sto ti mislis.... ti mislis na Drasketa, on sa pedjom zatamnjuje stakla u onoj garazi pored puta, al ovo je prije sv. stasija, znaci kad ides iz novog cim prodjes onu konobu stari mlini ispod onog mosta pa jos malo naprijed sa lijeve strane, dje su vazda parkirana dobra kola....

Offline SFU

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #170 on: February 06, 2008, 09:25:28 AM »
pa shto vas dvoica niste stali kad ste proshli!?  ::taz::

Offline vuki

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #171 on: February 06, 2008, 10:16:56 AM »
pa proleceli smo tuda  rofl rofl rofl (ko bi kocio naglo po mokrome)

Offline Marinovic

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #172 on: February 06, 2008, 12:50:37 PM »
E jbg ne znam sto je to znam dje mislis da je al nisam cuo nista,a jos mi je duplo dalje od kuce nego ovo sto sam mislio.Ako nekako mognem poc do tamo javicu,a ako neko prije toga ode nek javi sto ima.

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #173 on: February 06, 2008, 01:03:28 PM »
SFU ja nisam prolazio tuda ne pamtim od kad, slabo idem u Kotor, jer uvijek kad idem u PG idem preko trajekta.... a to mi je objasnio drug dje se nalazi, on ponekad ide sluzbeno u kotor...

Offline Marinovic

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #174 on: February 06, 2008, 01:39:35 PM »
A znas li jel to odma uz put,zapravo jel to neki objekat ili ono u kucu neko pa ima kataloge za narucivanje

Offline vuki

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #175 on: February 06, 2008, 02:29:30 PM »
odma uz put je. sta je unutra ne znam, vidio sam samo pult i neko sjedi  rofl

Offline Marinovic

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #176 on: February 06, 2008, 05:53:30 PM »
E blago tebi bogami da je neka zenska bila za pultom vidio bi je dobrom,i naglo bi zakocio po mokrom,ovako nista,neko drugi mora poc da vidi sto ima ::bleh::

motorsport

• Guest
T&S Prodavnice
« Reply #177 on: February 15, 2008, 08:10:37 PM »
ja bio danas na kratko u Kotor, i svratih da vidim sta ima u ovu radnju... nisam nesto odusevljen... znaci nema bas nesto pretjerano stvari unutra, al je na foru sumnico-a, tj. ja mislim da i od njih nabavljaju robu i nabijaju duple cijene, ustvari ne da mislim nego sam se uvjerio danas, jer je na stolu stajao neki papir kao racun od sumnico-a, i pored cijena na racunu hemijskom su dopisane druge cijene duplo vece od tih... tako daaaaa ::thumbdown:: ima masu K&N filtera, ima nekakvih nesretnih "tuning" branika... i to sam provalio odakle nabavljaju, od fandja iz BG i opet nabijaju duple cijene... kataloska narudzba je moguca za sta god pozelite, ima masu kataloga.... farovi, stopovi, branici, spojleri.... npr. hella farovi za e36 su preko 500 eur. da se poruce... inpro su oko 260... ako se sjetim jos necega napisat cu...  ::yes::

Offline Marinovic

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #178 on: February 16, 2008, 09:30:11 AM »
E kuku majci,ja cu danas ako stignem poc do tamo pa cu javiti sto ima.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
T&S Prodavnice
« Reply #179 on: February 16, 2008, 01:24:49 PM »
500 eura farovi?ada bolje xenone uzet onda...aiiiiii
slam.poke.drop.tuck.dope