Author Topic: Zajednichka garaza!  (Read 552 times)

Offline SFU

• View Profile
Zajednichka garaza!
« on: August 14, 2006, 08:09:03 AM »
Evo MR ergele!140ks+150ks+140ks+115ksshto zanam, prosjek godina vlasnika tachno 24 (shta cemo vozit s 30 jbt)lock odma!                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline shajo

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #1 on: August 14, 2006, 01:09:50 PM »
hahahatrojchica najslabija qq meneja bi nabio prosjekhahahahhahabrzi pas je machka talijanska                    
ohajtenzgut nei shpikinguz

nookie

• Guest
Zajednichka garaza!
« Reply #2 on: August 14, 2006, 03:07:48 PM »
Uf brate sto je dobar ovaj BMW. Volio bih ovakav jedan. Zadnji pogon. Macka prava profesionalna. Ciji je?                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #3 on: August 14, 2006, 03:18:54 PM »
SFU is the owner....sfu-ov BMW...                    

Offline shajo

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #4 on: August 14, 2006, 05:01:27 PM »
nedje cemo organizovat jedan drift za  zadnju vuchu pa da ga vidimoja imam 2-3 druga koji to obozavaju pa na shpiro mugosha kroz gume na krug                    

Offline SFU

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #5 on: August 14, 2006, 10:44:23 PM »
moze volim drift ali sa zadnjom ti nisam atraktivam ko sa prednjom, izlazak iz krivine i okretanje ali mi chesto na pravcu prezanese (skromnog li momka a?) a do sjutra cu nac clip 3gp sa IIIkom totalno stock i drift s burnom na SpiruM.                    

nookie

• Guest
Zajednichka garaza!
« Reply #6 on: August 15, 2006, 01:32:32 PM »
Znas li da bi mu palio gume da imam zadnju vucu. Svako malo bi mijenjao nove gume pa ponovo dok ne budem umio precizno poprecke da udjem u krivinu. Sa prednjom ne moz ispast nema sile. Samo po gasu u krivine kocnicu na pravine.                    

Offline SFU

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #7 on: August 15, 2006, 02:37:50 PM »
="nookie" dok ne budem umio precizno poprecke da udjem u krivinu.  
kupi kockicu (e30) 318is (ma i bilo koju) i nikad ti nece piti dosadno!a brzo se nuchi bacanje u krivini
="nookie"Sa prednjom ne moz ispast nema sile. Samo po gasu u krivine kocnicu na pravine.
wtf :?                    

Offline shajo

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #8 on: August 15, 2006, 02:40:57 PM »
zadnja vucha je jacha za fatanje krivina od prednje,naravno ko znasfu jel ti shperovan diferencijal?ako nije nabavi nedje shperovani e onda cesh da radish pravi drift hhahahprovjereno                    

Offline X3M

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #9 on: August 15, 2006, 02:52:19 PM »
a sto se ovdje radi...nookie ni ja te ne skapirah bas najbolje ovo u vezi prednje vuce sto si napisao pa malo pojasni ako ti nije problem  :wink:                    

Offline SFU

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #10 on: August 15, 2006, 03:16:31 PM »
nemam shperu! nego DPN (drz-pusht-nedaj) shto znam navika sam!kako mislish da sa shperom radish drift?  :? na chisto bacanje, jel? to ide mnogo teshko (samo prije krivine i to malo)? mada sam se umirio ovo zadnje 3mjeseca od kako sam dao 400e za gume!  8)                    

Offline bmw_fan

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #11 on: August 15, 2006, 06:15:15 PM »
a ljudi kakav je ovaj 318 is  uf,odusevljenje pravo  :D mada kad bi bilo po redu 1 bmw2 lancia3 calibra4 golf                    

motorsport

• Guest
Zajednichka garaza!
« Reply #12 on: August 15, 2006, 06:18:45 PM »
uffff sto je ovo X3M, nagrdi nas choek :roll:                    

Offline SFU

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #13 on: August 15, 2006, 06:27:42 PM »
gazdin je lijep i jak ali mi se mjenjach ne svidja nimalo (mislim shaltanje a ne ruchica hihihi) i ljulja (loshi amortizeri) a ekstrimov GTI je preochuvan (stvarno bruka ochuvan) ne volim taj motor (ogranichenog li momka  :? ) ali je auto bash fino (i fino ide s plinom) a lancu nisam ni krshteno probao (fuel low bio a i kisha bila pa sam jedva kretao kako pishe  :shock: )!prezadovoljan sam shto je sve ta klasa do 150ks (to mi je omiljena klasa nekad i nick bio 150HP) i fino je slichna auta uporedjivat! (a ne jugo i S8)Mogu li sledeci put dovest 124ku? ili ostatak ekipe da vidi i chuje (hahaha) "is"-a pa tek onda nju?                    

Offline X3M

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #14 on: August 15, 2006, 10:15:19 PM »
uffff sto je ovo X3M, nagrdi nas choek
ja stvarno ne znam kakve su ovo provokacije  :) mada, jasno mi je sto sam ja 4. (115ks), al sto tebe sa 150ks stavi na 3.?  :roll:                    

Offline bmw_fan

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #15 on: August 15, 2006, 11:23:25 PM »
jes da volim kalibru-obozavam al bolji je zvu imao brzi (: sto ces                    

Offline MUGEN

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #16 on: August 16, 2006, 12:00:14 AM »
mogu li ja da udjem u klasu 150 hpimam nekih 140 :ppppppppppppppppppppppppppppppa dje ste gadovi :D ja vozim od 9-te god...ali sam se zadnjih 10 dana primirio jer mi je 20 avg. rodjendan i brzo vozacka pa nebi da me ufate sad :) umro bi ehehehehehehaj aj ima da se okupljamo :Pr-19                    
Izbrisan clan

Offline SFU

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #17 on: August 16, 2006, 06:40:17 AM »
="RENAULTSPORT" mogu li ja da udjem u klasu 150 hpimam nekih 140 :pppppppppppppppppppppppppppppp
da daja imam 140 ks i 250 :pppp-ovahahahahahahaprolazili smo onaj dan pored garaze ja i bmw-fan al ti ne bi renoa i ne svrartismo (na ruchak)                    

motorsport

• Guest
Zajednichka garaza!
« Reply #18 on: August 16, 2006, 12:10:19 PM »
jes da volim kalibru-obozavam al bolji je zvu imao brzi (:
uffff nesto se mora radit... remus moram podhitno da nadjem... pa cu onda da skinem i srednji lonac a mozda i katalizator pa ima urnebes da bude :wink:                    

Offline bmw_fan

• View Profile
Zajednichka garaza!
« Reply #19 on: August 16, 2006, 04:25:10 PM »
ja nijesam rekao da je losa kalibra-naprotvi extra je..cisto da se zna,a ja cu izgelda u najnizu klasu imam 110ks )):