Author Topic: ..:::F1 2010:::..  (Read 3152 times)

Offline TROPHY

• View Profile
..:::F1 2010:::..
« Reply #40 on: April 04, 2010, 07:07:37 PM »
Ada tele...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #41 on: April 04, 2010, 07:33:41 PM »
Kakvo tele ? O cemu ti to ? U desetom krugu mu je stradao menjac i do kraja je imao problema ... nije se to desilo tek tako ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #42 on: April 04, 2010, 07:40:27 PM »
Ada pa ja sam bio primijetio da nije neshto u redu po zvuku pri shaltanju, i moga' je da se malo primiri ako je vec to znao, a sigurno jeste!  ::msn-wink::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #43 on: April 04, 2010, 07:49:07 PM »
trofi zovi toga debila tamo reci mu kako se vozi  ::msn-wink:: ::msn-wink::
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Mix

• Guest
« Reply #44 on: April 04, 2010, 07:50:36 PM »
Da je on voxio ne bi odustao ,... rofl happy2

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #45 on: April 04, 2010, 07:53:25 PM »
Hahhah ocu!  ::msn-wink:: :DIzvjestaj sa trke - Ferrari:Felipe Massa: "Ako uzmemo sve u obzir odradili smo dobar posao u prve tri trke Å¡to dokazuje ?injenica da vodimo u oba Å¡ampionata. Ipak ima joÅ¡ 16 trka i znamo da imamo puno mesta za napredak. Gledaju?i odakle smo startovali sedmo mesto je dobar rezultat. Odlagali smo odlazak u boks kako bi smo u slu?aju kiÅ¡e maksimalno profitirali. Meke gume su verovatno bile brže na startu ali se kasnije ispostavilo da je tvr?a komponenta bila pravi izbor za prvi stint. Duel sa Buttonom je bio veoma komplikovan. Na pravcima je bio brži ali je napravio greÅ¡ku u poslednjoj krivini i uspeo sam da ga preteknem u krivini 1. DanaÅ¡nja trka je pokazala da moramo da se borimo u svakom krugu . Moramo ostati fokusirani kako bi smo osvojili titulu na kraju."Fernando Alonso: "Ovo je bio veoma težak vikend. Napravili smo veliku greÅ¡ku ju?e u kvalifikacijma i danas u trci sam morao da odustanem zbog problema sa motorom. Morao sam da se borim od samog starta. Shvatio sam na samom po?etku da imam problem sa menja?em i vozio sam bez kva?ila celu trku. Gledaju?i sa vedrije strane, kvar na motoru me je koÅ¡tao samo 2 poena. Bilo bi mnogo gore da sam vodio. Gledaju?i vreme prethodnih dana odlu?ili smo da maksimalno produžimo prvi stint kako bi smo profitirali u slu?aju da kiÅ¡a po?ne. Danas smo u?inili uslugu Red Bullu jer da smo se bolje kvalifikovali zadali bi smo im dosta problema. Nisam zabrinut zbog kvara na motoru poÅ¡to znam da ?e naÅ¡i inženjeri srediti situaciju. Mislim da možemo biti zadovoljni trkom ako sve uzmemo u obzir. Sa puno samopouzdanja idemo na slede?u trku u kojoj ?emo i?i na pobedu."Stefano Domenicali, Å¡ef ekipe Ferrari: "Ne možemo biti zadovoljni danaÅ¡njom trkom. DoÅ¡li smo u Maleziju sa druga?ijim ciljem tako da je 7 poena nije dovoljno. DanaÅ¡nji rezultat je posledica ju?eraÅ¡njih kvalifikacija. Kada krenete sa za?elja teÅ¡ko je posti?i bolji rezultat. Pored toga smo imali i nekoliko problema sa pouzdanoÅ¡?u koje moramo da reÅ¡imo ako želimo da se borimo za titulu. Fernando je vozio sjajnu trku ako uzmemo u obzir da mu je joÅ¡ u krugu za zagrevanje otkazalo kva?ilo. Njegova vožnja i u tim uslovima je bila odli?na i borio se za poene do samog kraja. Felipe je isto odli?no vozio pogotovo drugu polovinu. Utisak je pozitivan nakon 3 trke zato Å¡to vodimo u oba Å¡ampionata i zato Å¡to smo pokazali da smo konkurentni. Znamo gde treba da se popravimo ali i ovako znamo da imamo odli?an paket: voza?i, auto, tim - svi sposobni da se bore za titulu."Chriss Dyer, trka?ki inženjer ekipe Ferrari: "Razo?aravaju?a trka i nema mnogo Å¡ta da se kaže. Videli smo potencijal bolida i voza?a pogotovo u finiÅ¡u i Å¡teta je Å¡to nismo mogli u potpunosti da ga iskoristimo zbog greÅ¡ke koju smo napravili ju?e u kvalifikacijama. Imali smo ozbiljne tehni?ke probleme na Fernandovom automobilu. Na samom startu smo imali kvar sa menja?em koji je bio prisutan tokom cele trke a onda mu je na kraju otkazao i motor. Felipe je odvezao dobru trku i napuÅ¡ta Maleziju kao lider u Å¡ampionatu i to je jedina pozitivna stvar za nas ovog vikenda od koga smo o?ekivali mnogo viÅ¡e." ::offtopic:: ::offtopic:: ::offtopic::

Offline SFU

• View Profile
« Reply #46 on: April 05, 2010, 06:49:32 AM »
again, one man show!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #47 on: April 05, 2010, 11:51:09 AM »
Kritike za Hamiltonovu cik-cak voznjuŠef Renoa, Eric Boullier nije zadovoljan Hamiltonovom vožnjom u duelu sa Petrovom na VN Malezije.U duelu sa voza?em Renoa, Vitalijem Petrovom, Hamilton je vozio slalom na pravcu gde je Petrov pokušao da ga pretekne. Petrov je bio mnogo brži na tom delu staze ali ga je Hamiltonovo menjanje putanje onemogu?ilo da ga pretekne.Posle uložene žalbe za vreme trke, Hamilton je dobio crnu i belu zastavu kao upozerenje za nesportsku vožnju. Me?utim Boullier misli da to nije bilo dovoljno i da šalje pogrešne signale voza?ima. Prema njemu je voza? McLarena zaslužio drive-trough kaznu.Hamilton sada ima jedno upozorenje i najmanji prekršaj u slede?im trkama ?e biti rigorozno kažnjen.F1 Serbia deli mišljenje šefa Renoa da ovakve prekršaje treba odmah kazniti, na na?in koji ?e pokazati voza?u da se nešto ovakvo ne isplati raditi. Lewis Hamilton je me?u najbržim voza?ima današnjice ali ponekad pretera i pravo je ?udo što nije izazvao više nesre?a. Zadovoljstvo je gledati njegovu vožnju ali ponekad dovodi i sebe i druge u nepotrebne rizi?ne situacije.Do sada njegovo bahato ponašanje na stazi nije dovelo do ozbiljnije nesre?e ali ako se ništa ne promeni desi?e se nešto što niko ne želi da se desi.http://www.youtube.com/watch?v=H2kGNnGAcT0&feature=player_embedded

Offline SFU

• View Profile
« Reply #48 on: April 06, 2010, 09:07:26 AM »
kao shto rekoh "one man show"

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #49 on: April 13, 2010, 03:25:07 PM »
Vozaci F1 su lenjivci i primadoneDirektor trke za Veliku nagradu Australije Ron Voker izjavio je da su voza?i Formule jedan primadone i lenjivci jer su se bunili zbog vremena održavanja trke, prenosi Beta. Takmi?ari u Formuli jedan kritikovali su organizatore jer su završni deo trke vozili u kasno popodne, kada je sunce ve? po?elo da zalazi što im je smetalo, pogotovo u krivinama pred ciljnu ravninu.- Ma, jasno je da tu ništa nije bilo opasno. Nikada ne možete da udovoljite voza?ima. Osim dvojice, trojice, oni su gomila lenjivaca koji ne bi ništa uradili da pomognu ovom sportu. Mnogi od njih su prave primadone, nikada nisu sre?ni - rekao je Voker, a prenela televizija Eurosport.Trka u Australiji vožena je 28. marta, a pobedio je Dženson Baton iz Meklarena.
« Last Edit: April 17, 2010, 08:08:27 AM by TROPHY-Renault »

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #50 on: April 17, 2010, 08:07:10 AM »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #51 on: April 18, 2010, 09:18:56 AM »
odlichna trka!i opet "one man show" -"Nek digne ruku koga nisam preteko 2put!"

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #52 on: April 18, 2010, 09:36:49 AM »
Trka je bila extra , neki su dokazali koliki su ljudi a neki koliki su neljudi !!! Hamilton u pit stop-u , Shumi kad su ga svi preticali ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #53 on: April 18, 2010, 10:09:51 AM »
Ja prezadovoljan! Pogotovo Petrovom  ::thumbsupup:: respectHamilton je ka' i po obichaju vozio prljavo...  ::bash:: Schumi ochajno....
« Last Edit: April 18, 2010, 10:57:14 AM by TROPHY-Renault »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #54 on: April 18, 2010, 07:42:50 PM »
 ::taz::ne razumijem vas najbolje? Sta je uradio hamilton? 15 godina se pricha kako su formule nezanimljive kako nema "duela kao nekad" a sad kad su se pojavili vozachi koji "ne yebu zivu silu" samo pretichu i ne biraju ni kad ni gdje ni koga, pa ako pretichu nashe pulene po nekoliko puta e onda daj da prichamo o fer preticanjima?! svaka chast malom fetelu (fenomenalan je al nije to taj nivo "ne yebanja zive sile") i mozda sutil i petrov (al kvalitetom je druga liga) ovo ostalo ili srecno ili da se pokriju ushima ili sram da i bude...po vama hamilton treba manje da pretiche jel?a onaj glibo od alonsa za koga silom prilika svi feraristi moraju da navijaju - pljunuti shumaher od prije 10-15 god) - jel moguce da je retard ranije startovao (al ne ranije nego pola sata ranije) jel moguce da je izgurao klupskog druga u pit prilazu u pjesak samo da bi on prije uradio pit da ne cheka u red?
« Last Edit: April 18, 2010, 07:46:45 PM by SFU »

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #55 on: April 18, 2010, 11:23:49 PM »
Jebo bi im ja malo majku neradnicku, svima!
Nema prostora ovdje kapi!

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #56 on: April 22, 2010, 01:43:20 PM »
Pirelli zainteresovan za ulazak u F1!Vec je potvrdjeno da su u igri, da zamijene Bridgestone, francuski Micheline koji ima podrsku FOTA grupe i britanski Avon-Cooper koji ima podrsku Bernija Eclestonea i manjih timova zbog nizih troskova.Kompanija iz Milana, Pirelli, je krajem prosle godine objavila da ne zeli da zapocinje F1 program. Njihovo obrazlozenje je bilo da im je glavni cilj razvijanje trkackih guma koje se mogu koristiti i u svakodnevnoj voznji.Medjutim nakon sastanka udruzenja akcionara u srijedu, predsjednik kompanije Marco Tronchetti Provera, je izjavio da bi Pirelli mogao da promijeni svoje misljenje ako se neki uslovi promene.Kao i Micheline, Pirelli zeli povecanje precnika guma sa 13 na 18 inca. Za italijansku firmu je takodje bitno da od posla u F1 imaju dobit. Ukoliko se ovi zahtjevi ispune italijanska kompanija ce ozbiljno poceti da razmatra pocetak F1 programa.Ipak, Provera je rekao da u ovom trenutku nema nikakvih konkretnijih informacija.
« Last Edit: April 24, 2010, 08:55:15 AM by TROPHY-Renault »

Offline SFU

• View Profile
« Reply #57 on: April 23, 2010, 10:12:44 PM »
evo su hamiltonu izbrojali na formula1.com od pochetka sezono 32 preticanja...

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #58 on: May 04, 2010, 02:22:10 PM »
Briatore o Schumacheru i ButtonuFlavio Briatore otvoreno o sedmostrukom, a i o aktuelnom šampionu Formule 1.Flavio Briatore, koji je udaljen iz sveta Formule 1, zbog nameštanja trke u Singapuru, a ina?e šef bivšeg Benetton tima, gde je Schumacher osvojio svoje titule 1994. i 1995. godine, otvoreno kaže da misli da Schumacher nikada više ne?e biti onaj stari.Posle tri godine pauze, Michael Schumacher se vratio u Formulu 1, u bolid Mercedes GP tima, ali do sada nije pokazao zna?ajnije rezultate, niti išta od vožnje "starog Schumachera", dok je njegov timski kolega trenutno drugi u šampionatu.Italijanske novine su objavile izjavu Flavia Briatorea gde on navodi da Schumacher ne?e povratiti staru formu."Uvek sam govorio da ?e Michaelu biti teško da se bori sa mladim Rosbergom. Ove godine mu je i otežavaju?a okolnost što ima mnogo dobrih voza?a koji se bore za titulu iz trku u trku", završio je Flavio.Flavio Briatore je takodje priznao da ne ceni mnogo Jensona Buttona, a koji je aktuelni šampion i trenutno vode?i u generalnom plasmanu.Kada je mladjani Button vozio za Benetton pod liderskom palicom Flavia Briatorea 2001. godine, Italijan je posle trke u Monaku izjavio kako je Button toliko sporo vozio, da je izgledalo kao da kruži okolo i traži mesta gde bi Flavio mogao da zaka?i svoju jahtu.2009. kada je Button vozio za Brawn GP, i pored kontraverzi oko duplih difuzora, vodio svo vreme plasmanu voza?a, Flavio je izjavio da ga Button podse?a na "paracarro", što u prevodu zna?i-kamen ivi?njak.Danas, kada Button vodi u generalnom plasmanu, posle dve pobede u ?etiri trke, daleko ispred svog timskog kolege i bivšeg svetskog šampiona, Lewisa Hamiltona, Flavio i dalje ostaje pri svome."Nikada nisam rekao da Button nije dobar voza?, ali za mene, on nije medju pet najbržih voza?a na svetu", izjavio je Briatore za italijanske novine.

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #59 on: May 05, 2010, 03:30:33 PM »
Folksvagen želi u F1Kompanija Volksvagen saopštila je da ?e, kao snabdeva? motora, pokušati da "u?e" u takmi?enje Formule 1 naredne sezone.Nema?ka firma je odavno u pregovorima sa ?elnicima Svetske Auto Federacije (FIA) i sada ?eka odgovor.- Jasno je da želimo u F1. Stru?njaci u FIA ispituju naše motore i pregledaju dokumentaciju. Imamo kvalitet da pravimo motore za F1. Mi smo im predo?ili naš "koncept svetkskog motora" i sada ?ekamo da vidimo kakve ambicije imaju ljudi sa druge strane - rekao je bivši voza? F1 a sada direktor sportskog dela nema?ke kompanije Hans-Joakim Stak. rofl rofl rofl dobar vic!