Author Topic: ..:::F1 2010:::..  (Read 6319 times)

Offline TROPHY

• View Profile
..:::F1 2010:::..
« Reply #140 on: September 11, 2010, 08:32:39 PM »

Offline Voland

• View Profile
« Reply #141 on: September 12, 2010, 07:25:36 PM »
Monza ukratko: 1. Alonso2. Button3. Massa4. Vettel5. Rosberg6. Webber7. Hulkenberg8. Kubica9. Schumacher10. BarricheloHemilton odustao u prvom krugu poslije kontakta sa Massom. Vettel je imao problema sa motorom, te je pit-stop odradio u posljednjem krugu, i zadrzao 4. poziciju (mogu recu svaka cast)Generalni plasman voza?a:1. Mark Veber  1872. Luis Hemilton  182 boda 3. Fernando Alonso  1664. Dženson Baton  1655. Sebastijan Fetel  1636. Felipe Masa  1247. Niko Rosberg  1128. Robert Kubica  1089. Mihael Å umaher  4610. Adrijan Zutil  4511. Rubens Barikelo  3112. Kamui KobajaÅ¡i  2113. Vitalij Petrov  1914. Niko Hilkenberg  1415. Vitantonio Liuci  1216. Sebastijan Buemi  717. Pedro de la Rosa  618. Haime Algersuari  3Poredak timova:1. Redbul – Reno  350 bodova2. Meklaren – Mercedes 347 3. Ferari  2904. Mercedes  1585. Reno  1276. Fors Indija – Mercedes 587. Vilijams – Kosvort  478. BMW Zauber – Ferari  279. STR – Ferari  10
Drink. Smoke. Fuck. Fight.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #142 on: September 14, 2010, 07:47:05 PM »
Kimi RaikonenFinac Kimi Raikonen mogao bi naredne sezone da vozi za ekipu Renoa u šampionatu Formule 1.Predsednik ekipe Reno u Formuli 1. Erik Bulije potvrdio je da je Raikonen kontaktirao francuski tim. "Istina je da je leto prošlo, a mi imamo sve više zahteva. Raikonen je sigurno sada na našem radaru. Razlog za to je što nas je ve? kontaktirao", rekao je Bulije, koji je dodao da imena voza?a Renoa za 2011. godinu trebalo da bude poznata pre isteka ove sezone. Za ekipu Renoa u ovoj sezoni voze Poljak Robert Kubica i Rus Vitalij Petrov. Poljak je ve? produžio ugovor do kraja 2012. godine, dok još nije poznat status Petrova. Raikonen (30) se trenutno nalazi na 10. mestu u generalnom plasmanu voza?a u WRC-u. On je u šampionatu Formule 1 vozio od 2001. do 2009. godine, a titulu je osvojio 2007.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Filip

• View Profile
« Reply #143 on: September 14, 2010, 09:55:08 PM »
ajmo Kimiiii

Offline Voland

• View Profile
« Reply #144 on: September 15, 2010, 10:26:48 AM »
Malo sam skeptican po pitanju Kimija. On je izjavio kako bi se vratio samo u vrhunski tim, Reno nije u nekom vrh stanju trenutno, iako imaju dobar bolid, ali ne mogu da idu za ostalima. A i rekli su da su zadovoljni sa Rusom, jos im on placa. Moje misljenje je da bi on kulirao tu dok Veber ne ode iz Red Bulla, pa da onda nesto pokusa

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #145 on: September 15, 2010, 10:59:55 AM »
Cosworth i Lotus dogovorili kraj saradnjeCosworth je objavio da je postigao dogovor sa Lotusom i da od slede?e godine tim iz Hinghama ne?e koristiti njihove motore.Prekid saradnje zna?i da ekipa Tonyja Fernandesa ima zeleno svetlo da realizuje unapred postignut dogovor sa Renaultom, prema kome ?e francuski proizvo?a? od slede?e sezone snabdevati Lotus motorima i menja?ima.“Cosworth je postigao dogovor sa Lotus Racingom prema kome ?e se naša saradnja zaklju?iti na kraju ove sezone”, kaže se u Cosworthovom saopštenju.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #146 on: September 15, 2010, 02:17:14 PM »
Malo sam skeptican po pitanju Kimija. On je izjavio kako bi se vratio samo u vrhunski tim, Reno nije u nekom vrh stanju trenutno, iako imaju dobar bolid, ali ne mogu da idu za ostalima. A i rekli su da su zadovoljni sa Rusom, jos im on placa. Moje misljenje je da bi on kulirao tu dok Veber ne ode iz Red Bulla, pa da onda nesto pokusa
imas pravo ali su rusi najavili ogromneee pare ako rus napravi odredjeni broj pojena tako da se nista ne zna ...

Offline Voland

• View Profile
« Reply #147 on: September 15, 2010, 08:19:23 PM »
Mislim da je Renault rekao da ce bit odlicno ako postigne 1/4 Kubicinih poena.... Nisam siguran, ali mislim da se tu nedje ta cifra vrti

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #148 on: September 18, 2010, 01:17:58 PM »
Briatore u Ferrariju?Glasine oko povratka Flavia Briatorea u F1, popele su se na viši nivo.Zna se da je Flavio Briatore, u julu, posetio bazu Ferrarija u Maranellu, a najnovije informacije dolaze iz nema?kih novina German daily Die Welt, koje pišu da je Flavio posetio Ferrari još nekoliko puta, u zadnjih par nedelja.Bivši Renaultov šef je povezivan sa ulogom savetnika u timu iz Maranella, medjutim, Briatore je takodje vidjen, prošle nedelje, na trci u Monzi, u društvu predsednika Ferrarija, Luce di Montezemola, kao i šefova Fiata, Johna Elkana i Sergia Marchionnea.Takodje je tom prilikom vidjen i u Ferrarijevom pit-u.Izveštaj u nema?kim novinama, takodje navodi, da Italijan radi na tome da mu se ve? izre?ena kazna još smanji, tako da se on vrati u F1 pre 2013. godine.Ako u tome uspe, izveštaj navodi, da bi se Flavio Briatore mogao na?i u ulozi šefa Ferrarija, umesto Stefano Domenicalia.Briatore je, u vezi toga, upitan od strane nema?ke televizije Sky.„Idem na sastanak sa Berniem, i vra?am se avionom u London“, izjavio je pre trke u Monzi.„Fantasti?no je vratiti se medju prijatelje i biti u Monzi, ponovo. Ferrari je na pol poziciji i svi su sre?ni. Sve je predivno“, izjavio je Briatore.Briatore, koji je još uvek menadžer Fernanda Alonsa, osporio je sugestije da planira da se vrati u F1.„Ose?am se veoma dobro i sre?an sam sa trenutnom situacijom.“„Vide?emo šta ?e se desiti u budu?nosti. Slede?e nedelje ne?u biti u Singapuru, jer sam takodje veoma sre?an i kada sam kod ku?e“, završio je kontraverzni Italijan.

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #149 on: September 22, 2010, 12:35:51 PM »
Stefan GP kupuje HRT?Zoran Stefanovi? bi, prema nekim glasinama, ipak mogao da se na?e sa svojim timom na gridu slede?e godine.Njegov Stefan GP projekat nije prošao selekciju FIA prošle godine, kada je planirao da se takmi?i sa Toyotinim bolidom za 2010. Ove godine je ranije odustao od selekcije, jer je prema njegovim re?ima ona bila prespora.Ipak, nekoliko izvora iz Italije navodi, da Stefanovi? planira da u saradnji sa nekoliko ?eških biznismena otkupi HRT.„Nemam komentar“, izjavio je Stefanovi?, kada je zamoljen da prokomentariše najnovije glasine.Pregovori oko spajanja Epsilon Euskadija i HRT-a su propali, i mnogi veruju da je Epsilon ušao u trku za 13. mesto, samo zbog medijske pažnje.Pored toga veruje se da je HRT blizu ostvarivanja saradnje sa Toyota Motorsportom za 2011., koja je tako?e bila povezivana i sa Stefanovi?em.Ipak, u skorije vreme se sve više pri?a da je Lotus blizu postizanja dogovora sa Toyotom.Izvor iz Toyote je prokomentarisao: „Mi i Lotus? To se ne?e desiti ni za milion godina. Još uvek smo u pregovorima sa HRT-om."Renault sa novim ruskim sponzoromRenault, pored Lade, od Singapura ima još jednog ruskog sponzora.Renault je otkrio, da ?e ruska kompanija Vyborg Shipyard JSC biti partner tima, u preostalih pet trka, ove sezone.Ovo je, pored Lade koja je ve? sponzor ovog tima, druga ruska kompanija koja sponzoriše Renault, ove godine."Obe kompanije su ušle u tim, zbog Vitalyja Petrova, koji je prvi ruski voza? Formule 1", glasilo je zvani?no saopštenje iz tima.Vyborg Shipyard JSC je jedna od najve?ih kompanija za proizvodnju brodova u severo-zapadnoj Rusiji, i njihov logo ?e se nalaziti na bolidima Renaulta od VN Singapura, ove nedelje, pa do kraja sezone.Vitaly Petrov ?e takodje nositi njihov logo na svom kombinezonu.Renault i Vyborg Shipyard JSC su potpisali ugovor, uprkos spekulacijama oko budu?nosti Petrova u timu, zbog mogu?nosti dolaska Kimija Raikkonena u ovaj tim u njegovoj povratnoj sezoni u F1, slede?e godine.Massa u Sauber, Kubica u Ferrari?Glasine oko promene voza?a u velikim timovima se nastavljaju i dalje. Da li ?e Massa u Sauber i da li ?e Kubica u Ferrari?Ranije, ove sezone, španska TV stanica, dala je obaveštenje, da postoje glasine oko zamene mesta, izmedju Masse i Kubice.Švajcarski Motorsport Aktuell, sada objavljuje sli?ne glasine, gde navodi da postoji mogu?nost da Massa napusti svoje sedište u Ferrariju, kako bi ga ustupio Robertu Kubici.Ali, ovoga puta, izveštaj navodi, da Massa ne bi tom prilikom otišao u Renault, ve? bi vozio za Sauber Ferrari, gde je vozio kao po?etnik u sezoni 2002., kao i 2004-2005."Naravno da sam pro?itao sve glasine", navodi Robert Kubica za spox.com: "Ali na kraju, sve se svodi na pobede.""Svi smo ovde, jer želimo da pobedjujemo, a za to nam treba najbolji auto. Ja sam trenutno u Renaultu, i fokusiran sam na to da sa timom napredujem što je više mogu?e", dodao je Poljak."U 2011. želim da se borimo za titulu. Vide?emo šta ?e biti u budu?nosti", rekao je Kubica.Kubica je priznao da bi želeo da vozi u Ferrariju."U kartingu, kao i u F3, sam uvek vozio za italijanski tim. ?ak sam živeo i blizu Monze.""Ferrari je tim kao ni jedan drugi. Emocije i istorija tog tima su jedinstvene. Mislim da svaki voza? želi da vozi za Ferrari", završio je Kubica.Iz svega ovoga proizilazi pitanje. Ako Massa ode u Sauber Ferrari, Kubica u Ferrari, da li to zna?i da Renault ima jedno upražnjeno mesto, i da li je to "ono" mesto, namenjeno "uvek zanimljivom" Kimiju Raikkonenu?Sezona se bliži kraju, glasine su sve ja?e. Jedno je sigurno. U F1, veliki broj glasina se na kraju ispostave kao ta?ne.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #150 on: September 26, 2010, 02:20:27 PM »
GRANDE ALONOSO !!!

Offline Voland

• View Profile
« Reply #151 on: September 26, 2010, 02:25:27 PM »
GRANDE ALONOSO !!!
Velim i ja, i to ne samo zato jer mi je u Ferrari, no ima momak muda, u Monzi je na trening vozio ka da ne zali zivota (a tako bi i svi trebali, jer je to bit formule 1, al aj sad)... I jes da ne volim Hemiltona, ali je Webber trebao bit kaznjen, ono nije smio da uradi, i to jos konkurenta za titulu

Offline SFU

• View Profile
« Reply #152 on: September 28, 2010, 06:23:11 AM »
and great nigga baksuz!proshlu on samo takne nekog "odpozadi" vas se raspane, a ovu drug ga bandachke naguzi i opet se on raspane!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Filip

• View Profile
« Reply #153 on: September 28, 2010, 07:32:24 AM »
eee samo najjaci ostaju :P

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #154 on: September 30, 2010, 04:24:15 PM »
Brawn: Schumacher nije izblijedioÅ ef Mercedes GP tima ubedjen je da Schumacher nije izgubio svoj talenat.Schumacher je u ovoj sezoni ostao bez ikakvog uspeha, a to je bila jedna od najve?ih pri?a tokom cele sezone. Sedmostruki Å¡ampion sveta ostao je u senci svog timskog kolege Nica Rosberga i do sada je uspeo tri puta da zavrÅ¡i trku u prvih Å¡est.Ovo je sve vodilo do sumnje da su Schumacherove sposobnosti izbledele, tokom trogodiÅ¡nje pauze, ali sa tim se ne slaže Ross Branw i misli da je prava slike o tome maskirana Mercedesovim manama i Bridgestonovim gumama."Ako pogledate telemetrijske podatke u brzim krivinama ili njegovo vreme reakcije kada bolid ko?i, ja ne vidim nikakvu razliku u odnosu na ranije. On je joÅ¡ onaj stari Michael", izjavio je Brawn."Ali u sporim krivinima Michael ne može u potponosti da iskoristi pontecijal guma, kao Å¡to to radi Nico. Nico je tu postavio veoma visoku granicu. Mislim da je to dobro za Michaela, jer on tako vidi gde može da se poboljÅ¡a. Predvidjam da u sezoni 2011. možemo opet videti onog starog Schumachera", dodao je sef Mercedesovog tima."Michaelov voza?ki stil zavisi od veoma jakih i snažnih prednjih guma, kako bi one mogle da izdrže jako ko?enje i upravlja?ke manevre. Nico je bolje razumeo kako da se prilagodi ovogodiÅ¡njim gumama", objasnio je Ross."Moram joÅ¡ da dodam da su ovogodiÅ¡nje prednje gume veoma nepredvidive. To proizilazi iz ?injenice da je FIA htela da promoviÅ¡e KERS i onda pitala Bridgestone da izradi gume koje bi odgovarale centralnoj distribuciji sile, Å¡to je dovelo da specifi?nosti samog pneumatika", dodao je on.Brawn je joÅ¡ i priznao, da bilo ko drugi vozi ovoliko ispod o?ekivanja on bi do sada izgubio svoje mesto u timu: "PoÅ¡to svi mi znamo Michaela, svi mi znao da ?e joÅ¡ dosta toga pokazati, jer je on talentovan na mnogim poljima gde drugi nisu. Da smo pre sezone uzeli nekog debitanta, ne bismo znali naÅ¡e kapacitete. Sa Schumacherom to sada znamo".Hamilton: FIA je zaustavila Red Bullov nelegalni autoLewis Hamilton smatra da je dominacija Red Bull-a prestala, jer viÅ¡e ne voze ilegalni auto.Å ampion iz 2008. je rekao da je, nakon Å¡to su bili dominantni u Madjarskoj, u avgustu, test fleksibilnosti FIA-e uticao na tempo automobila Adriana Newey-a.„To je dobro pitanje“, rekao je Lewis Hamilton: „U Madjarskoj su bili dominantniji za 2 sekunde po krugu, od svih ostalih. Prosto je nemogu?e imati takav tempo.“Kada je upitan, da li smatra da su iz Red Bull-a varali, ranije tokom sezone 2010., Hamilton je odgovorio: „ Mi smo se uvek pridržavali pravila.“"NaÅ¡i ljudi su se pitali da li je njihov auto legalan, a onda smo upitali FIA. Posle toga, Red Bull je morao da preradi automobile, i time su u?inili korak unazad“, izjavio je Hamilton.„Bila je to dobra odluka FIA-e.“Takodje je upitan o trenutnom psiholoÅ¡kom pritisku, koji postoji od trenutnih rivala, posebno njegovog bivÅ¡eg timskog kolege, Fernanda Alonsa.„Normalno je da postoji pritisak na kraju sezone. Ja sam dovoljno jak i spreman na to. Nisam zabrinut, ali mislim da je najbolje da sve Å¡to imam, pokažem na stazi“, rekao je Hamilton.Uprkos Å¡to je skoro otpisao sezonu, nakon incidenta u Singapuru, Hamilton insistira na tome da je spreman za nove izazove, u poslednje ?etiri trke, ove sezone.„Vratio sam se ku?i, u Cirih, na jedan dan. Ujutru sam se probudio, otiÅ¡ao na tr?anje kroz Å¡umu,  sa uklju?enom rap muzikom u sluÅ¡alicama, i sad sam spreman za povratak“, izjavio je na kraju Hamilton.Renault spreman da zadrži Petrova za 2011.Vitaly Petrov se pomerio na "pol poziciju" u zadržavanju mesta u Renaultu za 2011.Izvori iz Nema?ke tvrde, da su tri potencijalna kandidata na to mesto, u medjuvremenu, odustala.Finski Turun Sanomat piÅ¡e, da Citroenov reli voza?, Kimi Raikkonen, „nikada i nije bio zainteresovan“ za povratak u Formulu 1, slede?e godine, ukoliko to nije auto kojim može da osvaja titule.Nema?ki izvori navode da Adrian Sutil, Nick Heidfeld i Timo Glock, viÅ¡e nisu u pregovorima sa Renaultom, jer je taj tim sada spreman, da potpiÅ¡e joÅ¡ jednu sezonu sa ruskim voza?em.Mnogi sumnjaju da su to samo politi?ke igre, kada je Eric Boullier rekao da želi li?no da razgovara sa Kimijem, kako bi utvrdio njegovu ozbiljnost za povratak u F1.„Želim da razumem njegove želje za povratkom u Formulu 1“, izjavio je Boullier za The Sun.Za Petrova, Boullier je rekao da Rus mora da pokaže malo viÅ¡e potencijala.„Ako je ve? na svom vrhuncu, onda je to druga stvar“, izjavio je Boullier.Turun Sanomat piÅ¡e da je pri?a oko Raikkonena, samo „dodatni pritisak na Petrova i ruske sponzore.“„Nisam zabrinut“, rekao je Petrov, u Singapuru, proÅ¡le nedelje.„ZaÅ¡to ja moram da brinem. Nek brinu oni. Mislim da ?u nastaviti da radim svoj posao i mislim da ga radim dobro“, dodao je Rus.
« Last Edit: September 30, 2010, 04:25:51 PM by TROPHY-Renault »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #155 on: October 24, 2010, 09:20:32 AM »
GRANDE JOS JEDNOM , JOS JEDAN PODIJUM I SLAVIMO !!!! ALE ALE ALE

Offline SFU

• View Profile
« Reply #156 on: October 25, 2010, 08:33:52 AM »
shta bolan!?2 trke su ostale!

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #157 on: October 25, 2010, 03:48:46 PM »
Auuu bravo,ti podrzavas hamiltona,ja zaboravio na njega ... Ne brini , nece ga stici !

Offline SFU

• View Profile
« Reply #158 on: October 26, 2010, 11:24:48 AM »
hahahahhaaa ne mogu rbr opet oba odustat

Offline Voland

• View Profile
« Reply #159 on: October 26, 2010, 02:09:11 PM »
ali im dzabe kad nece pobijedit :P