Author Topic: Audi A8  (Read 803 times)

Offline bo8an

• View Profile
Audi A8
« on: December 02, 2009, 06:27:35 PM »
Audi A8 u punom sjajuKona?no je veo otkriven sa Audija A8 u Majamiju. Kao što smo i o?ekivali od Audija, radi se o evoluciji a ne revoluciji što se stajlinga ti?e. Me?utim, ako nešto ne nedostaje limuzini iz Ingolštata to je impresivnost i poznata harizma modela sa bedžom ?etiri prstena. Bez obzira što je ve? na prvi pogled jasno nasle?e koji novi A8 prati, napredne tehnologije ima na pretek, uklju?uju?i prednja svetla u kompletnoj LED tehnologiji, koja prilago?avaju smer i domet u odnosu na komande navigacionog sistema. Nova stavka MMI jedinice uklju?uje prepoznavanje li?nog potpisa. Revidirani 4,2 litarski FSI V8 agregat raspolaže sa više snage – 372 KS, a uparen je sa osmostepenom Tiptronic transmisijom. Uprkos ve?oj mo?i, A8 je štedljiviji, sa nominalnim poboljšanjem od 15 procenata. Glatka nova karoserija po?iva na poznatom Audijevom Aluminium Space Frameu (aluminijumskoj konstrukciji), a automobil je duži i širi u odnosu na konkurenciju, ali u isto vreme i nešto niži. Koeficijent otpora vazduha je tek .26. Nova Audijeva perjanica ?e do?i u standardnoj i produženoj karoserijskoj verziji, uz planiranu hibridnu jedinicu. od naprijed prelijep, a tek unutra, ufffffffffffff...............a pozadi su mogli nesto malo drugacije no skoro ovo isto ko A4.....preuzeto sa www.vrelegume.rs
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Filip

• View Profile
Audi A8
« Reply #1 on: December 02, 2009, 06:33:09 PM »
ja ovo ne bih umio da vozim, previse bih se opustio unutra

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Audi A8
« Reply #2 on: December 02, 2009, 08:07:02 PM »
ja bih bogomi :)lajk!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Audi A8
« Reply #3 on: December 02, 2009, 08:09:56 PM »
machkast je vrlo!Al ostajem pri tome da preko prve A8-ice nema audija. i tacka. ::yes::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline TROPHY

• View Profile
Audi A8
« Reply #4 on: December 02, 2009, 08:23:55 PM »
Svidja mi se samo od naprijed i unutra... :PJosh je ruzhniji u ovoj boji... http://auto.blog.rs/blog/auto/video/2009/12/01/novi-audi-a8-konacno-i-zvanicno

Offline X3M

• View Profile
Audi A8
« Reply #5 on: December 03, 2009, 08:59:21 AM »
farovi mi se uopce ne svidjaju...ni zadnji kraj nije nesto...unutra je dobar, ali kad se sve sabere i oduzme, pomnozi i podijeli, aktuelni model mi se mnogo vise svidja :)

Offline Bole

• View Profile
Audi A8
« Reply #6 on: December 03, 2009, 10:32:32 AM »
...ostajem pri tome da preko prve A8-ice nema audija. i tacka... ::yes::
da znas nijedan me neodusevljava danas kao stari a8 tad krajem devedesetih i posle dvije iljadite kad su poceli uvliko da se voze kod...mislim ovaj vrhunski nema price al cini mi se nijedan nikad vise kao stari A8 sto je bio 94god a i kasnije kod nas ;)

Offline Kimi

• View Profile
Audi A8
« Reply #7 on: December 04, 2009, 02:45:44 PM »
farovi mi se uopce ne svidjaju...ni zadnji kraj nije nesto...unutra je dobar, ali kad se sve sabere i oduzme, pomnozi i podijeli, aktuelni model mi se mnogo vise svidja :)
Ziva istina, ovi farovi su preruzni, ne znam kako ih nije sramota, a pozadi A4-A6-A8 svaki isti. Unutra sam siguran da je bruka dobar, ali je pretrpan cini mi se...U svakom slucaju ovaj S8 podgoricki, DS888 je majka.
Nema prostora ovdje kapi!

Offline devil_may_cry

• View Profile
Audi A8
« Reply #8 on: December 06, 2009, 01:41:47 PM »
unutra je lijep, ostalo je seljakana ruzna.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Audi A8
« Reply #9 on: December 06, 2009, 01:56:57 PM »
svidjaju mi se ove 2 haubice pozadi  ::taz::
Cecu sam puštio sa plejera da buca

Offline MUGEN

• View Profile
Audi A8
« Reply #10 on: December 07, 2009, 03:19:14 AM »
slazem se da je stari a8 ubica..i nekako mi je mafijashki..al ako vec prichamo o najljepshem audiju ikad..i od kojeg nikad nece napravit ljepshegto je po meni...zaljubljen sam u to auto...i ne postoji ljepshi far na svijet.
Izbrisan clan

Offline Domo_TS

• View Profile
Audi A8
« Reply #11 on: December 07, 2009, 07:43:57 AM »
meni je sam rs4 stari ljepshi od ovoga....a inache ovaj a8 mi se nikako ne svidja.... mada mislim da ce svojom glomaznoshcu ostaviti utisak na mene... mada shto znam... recu vam kad ga vidim...inache ovi mi se farovi neshto ni malo ne svidjaju....... :-X

Offline tuningmaniak

• View Profile
Audi A8
« Reply #12 on: December 07, 2009, 09:46:29 PM »
Ufff slatke muke RS4 ili RS6.Al' ako cemo zdravo i pravo preko ovoga nema:".......nishta nemojte kasti......" rofl
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Bole

• View Profile
Audi A8
« Reply #13 on: December 07, 2009, 09:53:01 PM »
naravno rispekt za RS2,al ipak B5 RS4,B5 S4,nema preko i naravno S3 prvi je vrh vrhova...