Author Topic: Ocemo li sto?  (Read 4827 times)

Offline tmBROTHER

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #20 on: November 13, 2009, 08:30:00 PM »
A kad je to bilo dobro........

Offline devil_may_cry

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #21 on: November 13, 2009, 08:31:27 PM »
bilo je dobro dok je narod volje ima.ja sam tada ucestvova samo preko net-a i zajebava se odje ali je bilo dobro.imalo je extra kola,dobrih trka i sl.volje tesko da ce iko ikad vise imat,bar za ovaj forum.
\"If you want piece of shit buy a fuckin Honda\".

Offline tmBROTHER

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #22 on: November 13, 2009, 08:35:37 PM »
.....ma volja.........koja crna volja.....jebes volju...Dzabe mlatimo odje...... ::bash:: chair.........

Offline TROPHY

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #23 on: November 13, 2009, 08:43:46 PM »
Kakvi pesimisti...   suck_kr ::offtopic::

Offline tmBROTHER

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #24 on: November 13, 2009, 08:48:19 PM »
Kakvi pesimisti...   suck_kr ::offtopic::
Kad ces vec jednom shvatit situaciju!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #25 on: November 13, 2009, 10:26:38 PM »
Ja cu reknem samo jedan mali OFF: OD KAD JE  FORUM POCEO BIT FORUM tj. KRENUO U "PRAVOM" SMJERU (ozbiljan, "poucan", bez shit-ova, off topicarenja, prvog talasa odlaska clanova i sl.) SVE JE KRENULO NIZBRDO I POSTAO JE DOSADAN, NEZANIMLJIV, A OPET NI TRAGA OD ONOGA STO JE BIO CILJ! Tako da nema tu pesimista i ovoga onoga, realnost je surova. Da je sa ovim brojem clanova onaj stari nacin rada foruma ovo bi bila extra stvar a sad jednostavno vise nema onu car i onaj merak (jbt. djelili smo letke ka budale u ponoc da narodu stavimo do znanja da postoji forum o kolima)! @boskovic: evo aj daj neki predlog sto i dje da se skupljamo! Ozbiljno! Nije neka ironija niti podjebavanje nego ozbiljno pitam davajte predloge sta da se radi. Nikad okupljanje forumasa nije bilo na nivou vecem od price i lentranja na nekom parkingu ili kombinatu. Ne znam sta drugo da radimo. Rostiljanje propade dva puta, veliki skup u deltu takodje, jedino da svi platimo parking ispred BK i da o jednom trosku se skupimo i da sjedimo u BK i pijemo kaVu ili caj. Ja da se trkam necu jer mi to i nije prioritet uostalom auto mi i nije za neku trku (za sad - mozda), vec da se vidim sa ostalim forumasima, poprica se izaveta se i to je to. A uglavnom je to taj isti sastav tih 4-5 auta "domacih" i maximalno x2 ljudi i to je to. Uvijek se sastavljaju spiskovi, liste ispane da ce bit okupljanje kakvo nepostoji nidje na balkanu al na kraju prc.
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Domo_TS

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #26 on: November 13, 2009, 11:46:26 PM »
stvarno si pesimistichan.... ti si chovjeche u anomiji :Dja imam samo rijechi hvale... na ovom forumu sam upoznao mnogo mnogo dobrih ljudi koji imaju ista interesovanja (o kolima) kao ja, shto i jeste cilj foruma sa odredjenom tematikom. takodje ovaj forum ima edukativni karakter, razmislite samo koliko ste znali o kolima prije 2 godine... takodje ako volite automoto sport ovdje je mjesto gdje se mozete informisati kako o organizaciji trka tako i o uchestvovanju u njima, jer tu se nalaze neka vodeca lica ovog sporta. taj dio o objavljivanju rezultata, slika i ostalih informacija u vezi trka tek ce da se usavrshi...na ovom forumu se takodje nalaze i osobe koje su veoma razumiju u automobile i to znanje ne zale da podijele sa drugima...a shto se okupljanja tiche, bilo je mnogo zanimljivih momenata i veoma dobrih kola...  ovaj forum podrzava obje vrste trkanja, legalne i nelegalne tj. ulichne trke...jednostavno nekom je dosadno da gleda brdske trke gdje stane na jednu krivinu i fiiiu, proleti auto pored njega i to je to... neko zeli da bude u nekoj vishe dinamichnoj atmosferi... svaki ///M iz grada je dolazio na okupljanje, svaki GTI... sva malo jacha kola.... koliko je samo guma sprzeno na kombinat, koliko lamela potrosheno...Sushtina je da ne mislim da je forum krenuo nizbrdo nego da samo hvata zalet, a neki ljudi rade na tome... mislim da ce postat bolji nego shto je ikad bio ali svi treba da uchestvuju u tome...ocete li da se okupite u nedelju u 6 kod fakulteta gdje i prije?

Offline Bole

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #27 on: November 13, 2009, 11:57:47 PM »
a to o trkama je sve brate mrsavo vjeruj...jednostavno da vam kazem nema akcije...nema konkretno nista da kazes vauuuu e to je odje svaka im cast...falimo se jedni drugima ko je sto napravio,a trke ja eo idem stalno na svaku jednu ne propustam i znas kolko mi odje lise par ljudi imamo pojima o tome isto kolko li curice...daj da mi kolko nas ima smislimo nesto konkretno[color=][/color][color=][/color]

Offline tmBROTHER

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #28 on: November 14, 2009, 12:03:23 AM »
PA KAZE LET IT BE, LET IT BE......http://www.youtube.com/watch?v=GDlCcGBtGd0&feature=related :vampire:

Offline Bole

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #29 on: November 14, 2009, 12:06:37 AM »
neznam daj malo na marketingu da se radi...da probamo da se dokazemo na neki nacin da smo ozbiljni forum da se nesto desava odje...[color=][/color][color=][/color]

Offline Domo_TS

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #30 on: November 14, 2009, 12:08:24 AM »
nishta dok se neko ne isprevrce ili pogine jel? (ne daj boze).... shto mozesh uradit sa nelegalnim okupljanjem? pokupit bukache iz grada i gledat ih kako se trkaju... A sajecate li se vremena kad se nije moglo doc na red da se trka, kad se galant okretao za 360, kad su se m5 i vojov haman trkali, kad je bila trka 10 auta od zlatice do aluminiskog dvije noci prije nove godine 2007 valjda... kad su se preko foruma pravila prozivanja i ugovarale trke, kad si se primicao aluminiskom i vidish dim od gima, bije muzika tresu se garaze, nemash gdje da se parkirash... a?

Offline tmBROTHER

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #31 on: November 14, 2009, 12:11:04 AM »
........i sta je uzrok da toga nema vise......a?

Offline Bole

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #32 on: November 14, 2009, 12:12:46 AM »
nishta dok se neko ne isprevrce ili pogine jel? (ne daj boze).... shto mozesh uradit sa nelegalnim okupljanjem? pokupit bukache iz grada i gledat ih kako se trkaju... A sajecate li se vremena kad se nije moglo doc na red da se trka, kad se galant okretao za 360, kad su se m5 i vojov haman trkali, kad je bila trka 10 auta od zlatice do aluminiskog dvije noci prije nove godine 2007 valjda... kad su se preko foruma pravila prozivanja i ugovarale trke, kad si se primicao aluminiskom i vidish dim od gima, bije muzika tresu se garaze, nemash gdje da se parkirash... a?
to je bilo...a sad sta se desava?[color=][/color][color=][/color]

Offline devil_may_cry

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #33 on: November 14, 2009, 12:13:40 AM »
manijaci ne prdite!nema leba od ovoga...eo mene ce honda bit gotova za koji dan...ja cu doc 3 puta i to je to.sto cu sa njom tamo?da se vrtim ka budala i potpisujem,trosim auto,a nidje akcije druge??sa kim cu da se trkam?sve u svemu,DOSADNO JE!milose ne pricaj gluposti i ne vjeruj u price BICE BICE no nam rezervisi ona mjesta za kolasin!!!ja sam masu naucio od vas.i jos dosta toga ima da naucim.koristio mi je forum masa.dosta sam i ja doprinio raspadanju sa zajebancijom i glupostima.jbg sad.ali bez voznje se ne moze..pa na neko skorije okjupljanje je KIMI sa 1.6 hdi bio zvijezda okupljanja sa rucnom.njemu svaka cast,ali to je patetika...da se oce stari clanovi oktivirat,ljudi koji su podigli forum bilo bi nesto!to su Mijo,SFU,acid,stefan i ostali mnogobrojni forumasi.posto su vidjeli da je voda do koljena,boli ih kurac.sami smo krivi...

Offline Bole

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #34 on: November 14, 2009, 12:16:39 AM »
bez voznje nema leba...[color=][/color][color=][/color]

Offline devil_may_cry

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #35 on: November 14, 2009, 12:20:45 AM »
pa ti dodji mudonja pa vozi!eo ce mi bit auto gotovo brzo,pa cemo se probat..jel ti golf 16v?ako jes 10-20 konja sam jaci od tebe.nije strasno.ja necu 4tu saltat.i problem je sto se nikad niko ne potrka dje su krivine,no svi na pravinuja zovem neke momke da se ide na okupljanje,a oni mene "jesu li to oni sto gore lamele na pravinu" i vas cijelo drustvo u smijeh.imaju pravo

Offline Domo_TS

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #36 on: November 14, 2009, 12:22:45 AM »
ETO! zbog toga nema nishta.... zbog takvog razmishljanja..... to je pricha ljudi koji voze 1.9 tdi i 1.5 dci :Dnema ovo-ono... nema kola, sve neki raspadi, doc ce milicija pucace nam u noge i poslat nas u zatvor 20 god, nema se sa kim trkat, nema goriva, nema guma...shto ste tako pesimistichni... nac ce se mjesto fino, doc ce dosta ljudi i bice bolje nego prije....

Offline tmBROTHER

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #37 on: November 14, 2009, 12:25:55 AM »
....vala ga precera devile.....To je RZIK....i to ti nista ne treba......dje da se trkas uz Lovcen..ajde ne sprda se......da Ti izleti kamion ka sto vam je izleta.....sta onda.....ajde......????????????Sto nema...dogovorimo se (kad prodje ovaj grip) nedje temo na proljece.......(Nedje je to trile spomijna)....Ode se (boli me kurac neka nas bude troje troje) nedje na neki izlet, djir sto Fico kaze....i laganica razlgedamo Crnu Goru, posjetimo neka mjesta.....pogledajte sta rade momci sa No limita........ ::msn-wink:: ::yes::EDIT: pa se i nedje malo stisne ako treba  happy2 ::msn-wink::
« Last Edit: November 14, 2009, 12:27:56 AM by tmBROTHER »

Offline devil_may_cry

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #38 on: November 14, 2009, 12:33:33 AM »
koji rizik?!zatvori se staza u 1 uvece nema CUKA gore.Ili u kuce il u neku vukojebinu.svako vozi kolko misli da moze i na svoj rizik.a moze i bez toga,ali samo malo vise akcije.gledate sve opne dokumentarce o ulicnim trkacima i forumima i kurcima.svako od njih se trka.neki koji nece,zaduzeni su za sigurnost i druge stvari.ali vama je samo u glavu da mene ispravljate znam li sto je SRS ili balanstagla govnava a ne umijete obrnut auto po rucnu da ne ubijete nekoga!ja znam svu teoriju o fudbalu...zivim za dobre meceve...ali pojma nemam kad krenem da igram.e to je slika i prilika dostine na ovaj forumbanja vi je rec kako je trila pretekla trojka gti.al jbg,on se vazda trka i svaka mu castbanja vi je rec iza ledja kako davor vozi porodicna kola i dzipove...e kad sam se ja sa njim vozio u sportsko auto,srce mi je u pete saslo!to jos nisam dozivio!neke vele i da je mijo los vozac...:Dneznalice ljubomorne.

Offline Bole

• View Profile
Ocemo li sto?
« Reply #39 on: November 14, 2009, 12:35:50 AM »
ja muda i volje vazda...guma vazda goriva vazda konja mi fali 8v sam al sam tu...ne ljudi toliko momaka po br s toliko kola toliko motora a nece da dodju kazu dosadno je bolje je kad se mi odje pokupimo za vikend no tamo ...treba motivisat sve te momke da dodju da ovo da ono neznam mni sam..[color=][/color][color=][/color][color=][/color]