Author Topic: Styling "is"-a  (Read 4671 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #200 on: February 24, 2008, 06:21:40 PM »
internet je chudo...samo se treba "pomucit" da nadjes...coek je ustedio minimum 150/200 eura :)a do sad ukupno..bog zna kolko :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #201 on: February 24, 2008, 06:26:50 PM »
...samo treba imat nekoga da ti donese iz DE ili USA....inace te dodje na isto ako uopste uspijes da pronadjes nacin da porucis..
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Marinovic

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #202 on: February 24, 2008, 07:44:20 PM »
Ima ljudi iz Srbije sto donose sa e-baya,dosta povoljno ako se uzme da mnogih stvari ni nema kod nas,a i ako ima skupe su.U CG ne znam donosi li ko,ako neko zna ko donosi sa e-baya neka kaze slobodno...

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #203 on: February 24, 2008, 07:57:24 PM »
Ima ih iz Srbije...a valjda i Pele iz Boke radi to...ima ga na ovom forumu ali rijetko svrce....

Offline Marinovic

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #204 on: February 24, 2008, 08:01:02 PM »
A kako ce biti na forumu,skoro svaki dan mu auto vidim u Kotoru na SV. Stasiju,seta covjek,nije ga volja zaradjivati...Na cafemontenegro sam vidio da ima neki momak iz PG-a da donosi,ali kad ga pitas sta i kako,onda kulira,izgleda neki prevarant,oce samo koji euro da uzme.

Offline vuki

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #205 on: February 24, 2008, 08:20:01 PM »
bilo sta da narucite preko e-bay ako vam to neko licno nedonese nece se isplatit. mislim oce ali ce to biti minimalno jeftinije. barem su to moja iskustva. jer ako narucite direktno ili preko nekoga odavde racunajte postarina, carina, carina na postarinu, taksa, usluga carine, usluga poste............  throw

Offline Marinovic

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #206 on: February 24, 2008, 08:53:54 PM »
Znam da sandokad sa ovog foruma donosi za 25 % od cijene proizvoda,naravno budu neke razlike sve zavisi,i tu je sve ukljuceno,jedino ako ide iz neke druge zemlje pa treba neka dodatna postarina da se plati.

Offline stefan123

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #207 on: February 24, 2008, 09:05:38 PM »
Cijene idu po velicini i tezini toga sto kupujes...ne po cijeni...Ima jedan Vlada iz BG-a...on je slao nekima odavde i "TDI"-u s foruma...kako sam ga shvatio..Mene je trazio cini mi se 25-30€ za neki cd-player (4-5kg) iz Austrije...a isto tako i za pedalu za bubnjeve iako je laksa i manja ali je bila u DE pa posiljka iz DE do njega u austriju pa onda on ovamo....+ na sve to kolko ti uzme vozac autobusa od BG do PG...Takodje niko od njih ti ne daje garanciju da ce ti to stici iako si platio...ako njega prodavac sa ebay-a zajebe zajebao si se i ti.. happydance

Offline vuki

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #208 on: February 24, 2008, 09:09:01 PM »
upravo sam ja radio sa vladom. al evo proracunajte, nesto sto na e bay kosta 30 eu + 10 eu shiping mene je izaslo na kraju 175 eura

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #209 on: February 25, 2008, 07:36:59 AM »
ja kad naruchujem to su obichno neke manje stvari (shto moze u kofer da stane), npr ako ovaj lip ne stane u kofer rekao sam da ga saviju ili prekinu "na pola"!ako ocete da naruchimo neshto, da skupimo pa da nam poshalje u paket poshtom (pa da se nadamo da ce carina biti mala)!

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #210 on: February 25, 2008, 03:16:39 PM »
moze..mene bi trebale sa e-baya brembo naljenpnice za klijeshta, i josh neke zajebancije..
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline ulicni trkac

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #211 on: February 25, 2008, 09:30:10 PM »
zanimljivo zvuche naljepnice za klijeshta,ako se bude narucivalo, meni jedno 2kom. ::msn-wink::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #212 on: February 26, 2008, 12:49:48 AM »
sto ce ti, imas li brembo kocnice?  jao
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #213 on: February 26, 2008, 03:44:12 AM »
IhaaaaaSta bi sve meni trebalo....LSD, blow-off, airbox, suspension.....  ma cijelu jednu "autodelta" sredjenu gtv, ako moze u kofer stat ;)
Nobody move, nobody get hurt!

Offline ulicni trkac

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #214 on: February 26, 2008, 07:31:54 AM »
bitno je da imam kochnice...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Styling "is"-a
« Reply #215 on: February 26, 2008, 12:47:44 PM »
IhaaaaaSta bi sve meni trebalo....LSD, blow-off, airbox, suspension.....  ma cijelu jednu "autodelta" sredjenu gtv, ako moze u kofer stat ;)
pa jesi li nabavio LSD dje ? http://en.wikipedia.org/wiki/LSD

Majka mi je rekla da moze ...

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #216 on: February 26, 2008, 01:29:11 PM »
Kome shta treba sa ebay.com!? (batalite teshke stvari - felne itd) (eto mozda manji lonci i opruge)ako ima dovoljno za paket mozemo se dogovorit da nam kupe i poshalju!

Offline vuki

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #217 on: February 26, 2008, 02:02:09 PM »
da napravimo neki group buy?? stvarno nije losa ideja  ::yes:: preko koga si mislio SFU? Vlada iz bg?http://www.motors.ebay.com/

Offline SFU

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #218 on: February 26, 2008, 02:41:54 PM »
Preko mene!

Offline Marinovic

• View Profile
Styling "is"-a
« Reply #219 on: February 26, 2008, 05:17:18 PM »
A koliko bi otprilike vise kostao neki proizvod sa ovog sajta,konkretno mislim na volan od nekih 35 dolara,kolko bi on izasao na kraju otprilike.