Author Topic: Diskovi i plocice  (Read 3918 times)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #60 on: February 21, 2010, 03:47:23 PM »
Ima li jos ko preporuku za ravnanje diskova dje to da odradim! I cijene ako moze, very hitno mi je!
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #61 on: February 21, 2010, 04:09:09 PM »
meni audi vise ne trese pri kocenju na vece brzine od kad sam promijenio gumice balans-stangle u ramena..tako da ne mora da su DISKI
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline tuningmaniak

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #62 on: February 21, 2010, 04:44:14 PM »
Znam, mene prestane da trese kad god se vratim sa sjevera (kad se trap razmrda na one rupe gore) sto znaci da je luft u trapu nedje, nego mi je majtor izgleda lose montirao pakne, pa su preskocile tj. dosle su sa unutrasnje strane kocionih klijesta odnosno nijesu vise zakacene za kocinona klijesta i u krivo su se potrosile, i imam osjecaj da su mi disk malko posrale pa sjutra to moram rjesavat tako da ocu da disk taknem prije nego stavim nove pakne! Zamisli sazule se pakne sa kocinih klijesta ej, bre moga sam glavu izgubit tako!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #63 on: February 21, 2010, 06:41:03 PM »
fino kod toga majstora za pare za nove pakne...a mozemo poc do mog majstora da ti on pretrese trap da vidi sto valja sto ne... :)

Offline tuningmaniak

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #64 on: February 21, 2010, 08:51:55 PM »
Ma to cu ostavit nek tatko rjesava jer su priljatelji - mos mislit, najvjerovatnije cu sam dovesti kocnice u red, a za trapove cemo se dogovorit, mada vise manje znam sta mi nije u redu s prednjim nego me muci zadnji, ima neka sitnica samo nemogu da dokucim koja, ili seleni ili neki drugi gumeni dio. Fala na ponudu, cucemo se.

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #65 on: March 11, 2010, 10:19:52 PM »
Ja sam prezadovoljan sa Ferodo paknovima koji su mi na oba 307 puga tako da bih ih uzeo i na moga, medjutim mozda budem morao diskove zadnje da mijenjam pa me zanima sto i kako u tom slucaju???
Nema prostora ovdje kapi!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #66 on: March 11, 2010, 11:19:23 PM »
ja imam na audia delphi i odlicni su.. :)

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #67 on: March 17, 2010, 11:26:53 PM »
Bejah danas do Trend auta tamo sam kupio Ferodove pakne za 307 medjutim za 406 nemaju nego moram da cekam. Ishvalise mi nekog italijanskog proizvodjaca, i ime sam mu zaboravio. Dal da cekam Ferodo??Dje je taj sto brusi diskove? Ivanovic?

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #68 on: March 19, 2010, 04:27:25 PM »
Bejah danas do Trend auta tamo sam kupio Ferodove pakne za 307 medjutim za 406 nemaju nego moram da cekam. Ishvalise mi nekog italijanskog proizvodjaca, i ime sam mu zaboravio. Dal da cekam Ferodo??Dje je taj sto brusi diskove? Ivanovic?
Dje je Ivanovic ljudi?? Broj????

Offline tuningmaniak

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #69 on: March 19, 2010, 04:46:58 PM »
Ivanovic Ti je kad ides od pumpe na zlaticu put maslina, samo pravo pravo pravo dokle mogadnes! na mostic (tj.odma posle mostica) skreni desno, pa onda malko pravo pa odma posle autobuskog stajalista sa lijeve strane sto se nalazi, skreni lijevo u jako usku ulicicu i vidjeceg sa lijeve strane je radionica.Al pazi naplacuju demontazu diskova i ravnanje tako da ispane para! Mene su trazili za prednje za skodu oko 40 eura (valjda je demontaza diskova 10 eura po komadu i ravnanje 10 eura po komadu)! I nece da ravnja diskove dok mu ne doneses nove pakne - makar je mene tako receno jer ce valjda ta stara pakna ogrebat i iskrivit izravnjan disk!Inache cekaj pakne Ferodove, mene su se opet extra pokazale! Nijedne druge vise necu metat sem njih! Dosta sam ja isprobava i kombinova! I ja sam ih oba puta u kastelanu uzeo, tako da provjeri kolko su tamo, imaju za sve tipove auta, mozda budu na lager pa ih uzmes odma!
« Last Edit: March 19, 2010, 04:49:51 PM by tuningmaniak »

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #70 on: March 22, 2010, 04:57:42 PM »
Ferodo paknovi i pozadi i naprijed i obruseni svi diskovi. 110eCekam sad da nalegnu pa da dajem utiske.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #71 on: March 24, 2010, 09:29:49 PM »
ja danas kupio ferodo...34 i 20 ukupno 54 eVra za kocnice..nije mlogo...nalijezu polako.. :)

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #72 on: March 25, 2010, 12:28:15 AM »
Ja evo posle 400km jos nisam nalegao skroz... I dalje sam prijetnja kroz grad.  ::yes::

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #73 on: March 25, 2010, 12:31:23 AM »
ahahahah jos na hitris ...da znas :D

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #74 on: March 25, 2010, 12:39:18 AM »
Mojne Hitris da mi diras!!  ::angry2::

Offline ribnica7

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #75 on: March 25, 2010, 06:36:43 AM »
069/025-550 RAJKO IVANOVIC BRUSENJE DISKOVA I SVE SA DREBANGA,I NARAVNO SERVISIRANJE VOZILA
« Last Edit: March 25, 2010, 06:39:37 AM by ribnica7 »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #76 on: March 25, 2010, 07:22:59 AM »
Treba reci da se nalazi 100m prije auto otpada Ivaovic sa desne strane .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #77 on: March 25, 2010, 07:39:25 PM »
Mene i prve i druge pakne Ferodo nalegle posle 150-200km! Divota jedna od pakni! Nikad nista drugo sem njih stavljat necu!Za razliku od ATE koje mi nijesu nalijegale prvih 700km a posle toga su kocile ko go...o! Premekane za moj ukus!

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #78 on: March 25, 2010, 11:58:25 PM »
miro koje si stavio??mislim koju vrstu feroda..ja uzeh premijum..vec bolje koce a 50ak km sam presao...kimi sto e to 400 a ne koce???

Offline Kimi

• View Profile
Diskovi i plocice
« Reply #79 on: March 26, 2010, 12:33:03 AM »
Uzmimo u obzir da sam brusio diskove  ::yes:: , dolaze u stanje odlicnosti, ne brigaj. :D