Author Topic: EXIT Fest \'09  (Read 234 times)

Offline Filip_pg

• View Profile
EXIT Fest \'09
« on: June 28, 2009, 12:17:22 PM »
jasno vam je po nazivu...ide li ko,sto kako?ove godine je 10 godina,pa se ocekuje da ce bit ekstra...karata ima,u mamut i ips bivsi,do juce su bile 59 eura,a od ponedjeljka valjda 100... -.-inace,ove godine idu opet Prodigy sa novim albumom,a ici ce i stari...prvi put dolaze da rade dubstep...carl cox b2b green velvetsasha b2b john digweederic prydz b2b adam beyerrichie hawtin b2b dubfirejames zabiela b2b nic fanciullisander klainenberg b2b darren emersonsteve lawler b2b lee burridgeloco dice b2b magdaetienne de grecy ce ici live a za mainstage idu korn,lily allen,kraftwerk,artic monkey,manic street preachers,moby.madness -.- patti smith,prodigy... itd...s obzirom na to koja su imane,i ko sve radi b2b...trebalo bi da gazi...ja sam nasao sobu sa wirelossom,klimom,kuhinjom i kupatilom za 120 eura...nas dvoje po 60 eura,sto ispada dzabe

Offline MotobikeR

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #1 on: June 28, 2009, 12:18:20 PM »
ove godine ce bit ludnica.. a idem ako bude toliko para ostalo :D

Offline Filip

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #2 on: June 28, 2009, 01:07:14 PM »
ja idem ali samo na zadnju noc....

Offline Filip_pg

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #3 on: June 28, 2009, 01:51:36 PM »
zadnja noc je najjaca na dance arenu,i prodigy je oko 21.00 valjda na main stage...lose je,jer je i marko nastic u 22.00...dako taj prodigy ne bude oteza :) poslije ide kanzijani,tj svo vrijeme cijepa b2b...mmm...kakvo gazenje,moramo se cuvat za zadnju...mada i prvu noc james zabiela je b2b nic-om..i to pocinje u 05.45 :Ddruga noc ti u tamo,a onda treba opet eric prydz...bice dobro dobro...mada ja cu 90%  vremena bit na dance arenu,zaobicu mainstage...drugu noc cu vjerovatno na fusion stage da odem ...

Offline MotobikeR

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #4 on: June 28, 2009, 02:34:06 PM »
zabielu mozemo ispratit i na refresh :)

Offline Filip_pg

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #5 on: June 28, 2009, 02:45:50 PM »
ali b2b nije isto...i nije isto u maximus i na tvrdjavu...nikako...miliji je meni kotor od novoga sada...al'...

Offline Filip

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #6 on: June 28, 2009, 03:46:29 PM »
dok je kanzijani vec bio u pg... ;) zato prodidzi cepaaa

Offline Filip_pg

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #7 on: June 28, 2009, 03:57:49 PM »
a jesi ti ispratio kanzijanija kad je bio u hangar,i jesi provalio kako je radio preko kurca...nije on imao nista od toga...on je mnogo bolji...vidjecemo,trebali bi da odradi mnogo jaci trip gore...

Offline Filip

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #8 on: June 28, 2009, 04:05:23 PM »
jesam jesam.... cuo, vidjeo, smorio malo onako... :) vidjecemo kako ce bit

Offline brzi_pas

• View Profile
EXIT Fest \'09
« Reply #9 on: June 29, 2009, 07:40:39 AM »
Ja ne idem, bio par puta i rekoh 07me da je to sam vrh sto se mene tice (rokalo se Hip Hop najvishe...) i tek kad dovedu jaca Hip Hop imena (znaci nemoguce...) opet cu poc...dance arena.... pfff  nikad mi jasni nisu bili.... idite ljudi na one male stageove, tamo ja najjace, manje ljudi, vise riba (neuporedivo) i cistiji su svi  ::yes::
Nobody move, nobody get hurt!