Author Topic: New Citroen C3  (Read 162 times)

Offline TROPHY

• View Profile
New Citroen C3
« on: June 25, 2009, 03:03:32 PM »
Ove zaista ekskluzivne fotografije novog Citroena C3 su napravljene tokom zatvorene prezentacije za dilere francuske marke, dok ?e šira javnost mo?i da ga upozna na septembarskom IAA Salonu automobila u Frankfurtu.Kako stvari sada stoje, novi C3 ne?e odmah zameniti još uvek aktuelni C3 (predstavljen još 2001.), ve? ?e stari model još neko vreme egzistirati na tržištu kao jeftinija alternativa.U svakom slu?aju, Citroenov odgovor na novi VW Polo, Ford Fiestu, Seat Ibizu, obnovljeni Renault Clio i ostale konkurente odlikuje zaista zanimljiv izgled, gde se posebno isti?e prednji deo preslikan sa koncepta DS Inside, kao i zadnji deo inspirisan nekim Citorenovim studijama (recimo C Sportlounge iz 2005. godine).Novi C3 koristi istu platformu kao i pomenuti DS Inside (odnosno DS3 kako ?e se zvati u serijskoj verziji), dok ?e se u paleti motora, izme?u ostalog, na?i i 1.6 HDi dizelaši sa 90 i 110KS, kao i benzinsci od 1,4 i 1,6 litra sa 95, odnosno 120 konja.Više detalja ?e biti poznato do njegove zvani?ne promocije, dok se prodaja u Evropi o?ekuje još krajem ove godine.:P

Offline tmBROTHER

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #1 on: June 25, 2009, 04:45:23 PM »
Ruzan do bola crazy

Offline bo8an

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #2 on: June 25, 2009, 05:42:49 PM »
Zanimljiv  ::thumbsupup::
Loza je u bocu na koju pise Coca-Cola

Offline Marinovic

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #3 on: June 25, 2009, 09:48:29 PM »
Kako se pise SPICE SHATLE ... hahahah Grdan li brate minli .... (barem meni, bez uvrede buduci vlasnici - vanzemaljci)

Offline TROPHY

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #4 on: June 25, 2009, 10:03:12 PM »
Da dam i ja moje cijenjeno mishljenje! :DN e   s v i dj a  m i   s e!!! ::bleh:: Normalno...

Offline tmBROTHER

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #5 on: June 25, 2009, 10:05:54 PM »
Jes pricas price pricine..no se nama ne svidja pa moras i ti da ga mrzis rofl rofl rofl rofl chair

Offline TROPHY

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #6 on: June 25, 2009, 10:10:41 PM »
Moram ti rec' da mi se jako svidja! Zaljubio sam se u njega na prvi pogled... ::wub:: jao jao jao'Neka vi pomama'! By TiCo

Offline tmBROTHER

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #7 on: June 25, 2009, 10:21:35 PM »
E ako ti je TiCo uzor........ :tease:

Offline Kimi

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #8 on: June 26, 2009, 01:22:23 AM »
Space shuttle  :tease:
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Filip_pg

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #9 on: June 26, 2009, 08:26:22 PM »
 coolthumb coolthumb coolthumb

Offline TROPHY

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #10 on: June 29, 2009, 12:00:25 PM »
Zvanichno:Nekoliko dana posle onih ekskuzivnih slika sa zatvorene prezentacije za dilere francuske marke, Citroen je sada i zvani?no objavio fotografije nove, druge generacije modela C3, koga ?e šira javnost mo?i da upozna na septembarskom IAA Salonu automobila u Frankfurtu.Sem modernizovanog spoljašnjeg izgleda, gde se pre svega isti?u prednji deo preslikan sa koncepta DS Inside i zanimljiv dizajnzadnjih svetala, novi C3 donosi i ve?e dimenzije, a posebno veliki korak je napravljen u prostranijoj i kvalitenijoj unutrašnjosti (sa mnogobrojnim pregradama za sitnice), sli?noj pomenutoj studiji DS Inside. Posebnu pažnju privla?i i tzv. Zenith vetrobransko staklo koje se proteže i iznad glava putnika na prednjim sedištima.Kako je to ve? obi?aj, i novi C3 je duži u odnosu na istoimenog prethodnika, što u praksi zna?i 394 cm dužine (ranije 385 cm), širina je porasla na 171 cm (stari model 167 cm), dok je visina za 1 cm manja i sada iznosi 151 cm. Zapremina prtljažnika u osnovnoj konfiguraciji je 300 litara, dok je koeficijent otpora vazduhu Cx 0,30.Kako stvari sada stoje, novi C3 ne?e odmah zameniti još uvek aktuelni C3 (predstavljen još 2001.), ve? ?e stari model još neko vreme egzistirati na tržištu kao jeftinija alternativa. Prodaja novog C3 startuje krajem godine, ali cene još nisu saopštene.

Offline MotobikeR

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #11 on: June 29, 2009, 01:05:57 PM »
unutra mi je vrh, a spolja bzvz..

Offline Filip_pg

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #12 on: July 01, 2009, 03:02:02 AM »
ajde ne serite "gospodo",ova ista prica je bila i za bmw peticu "novoga" (tada),ap su opet svi balavili kad su ga vidjeli...nekate de...kakov god  da je,fenomenalan je,i napolje i unutra...pogledajte kako stoji ova crna boja,jebacka...serite vi po njemu,reka bi vi ja da mi ga ko pokloni,kako bih ga zna voljet...

Offline Domo_TS

• View Profile
New Citroen C3
« Reply #13 on: July 04, 2009, 05:58:33 PM »
ovdje se slazem sa filipom... stvarno mislim da je dobar i svidja mi se. malo mi ovaj zadnji dio izgleda jeftini, i jajasto, ali navikao bi se.  mali grdski, vjerovatno namrtvo udoban... mislim da cete i vi pochet ovako realno da gledate :D A ova DS verzija mi je NAMRTVO lijepa...