Author Topic: Policijska kola  (Read 1555 times)

Offline Laki

• View Profile
Policijska kola
« on: July 21, 2006, 07:55:02 PM »

2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Policijska kola
« Reply #1 on: July 21, 2006, 09:09:15 PM »
ovi nasi ni motor ne zasluzuju a kamo li auto no aj sad . . da im das nesto od ovoga za dva dana bi izgoreli masinu  8)                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline rade32

• View Profile
Policijska kola
« Reply #2 on: July 21, 2006, 09:54:36 PM »
zbog ovog mercedesa sam bjezao po Kraljevu kao najveci kriminalac                    
067/900-88-88 Audi, VW, Peugeot, Renault i Citroen

Offline bmw_fan

• View Profile
Policijska kola
« Reply #3 on: July 22, 2006, 04:20:16 PM »
kada sam isao u italiju zadnji put (2puta sam isao)vido sam lambo policajski,ah ljudi kako je dobar,i ja i neko drustvo ga nagovrismo da ga naturira,kakav mu je zvuk majko mila,i sto je najjace kaze da su hvatali bubu na 230 i to staru sa porseovim motrorom,imali su malo problema sa saobracajem ali cu je na kraju uhvatili.ps.zamisli to lamobrgini vata bubu iz 88 ao cccposlat cu kasnije fotke tog lambo.policajskog                    

enone

• Guest
Policijska kola
« Reply #4 on: August 08, 2006, 09:13:05 AM »
a odakle si ti rade... znam tog merdzu zato shto sam iz kv-a..e nisi video bembaru... znash kakva je nabrijana....                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Policijska kola
« Reply #5 on: August 08, 2006, 09:30:46 AM »
evo i od mene,nesto malo vise domace...malo mog ljubimca...malo poslovnih prostora... :lol: ovaj nebih volio da me juri,jer mu se tesko bjezi (ako je dobar vozac naravno)...                    

Offline Laki

• View Profile
Policijska kola
« Reply #6 on: August 08, 2006, 10:07:35 AM »
Ovaj hamer je extra.Inace tjuniran je u Njemacku licno za serifa.                    
2X ALFA ROMEO
BMW

Offline Laki

• View Profile
Policijska kola
« Reply #7 on: August 10, 2006, 07:23:03 PM »

2X ALFA ROMEO
BMW

nookie

• Guest
Policijska kola
« Reply #8 on: August 26, 2006, 01:34:52 PM »
[!--quoteo--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE[/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ovaj nebih volio da me juri,jer mu se tesko bjezi (ako je dobar vozac naravno)...[a href=\\"http://img233.imageshack.us/my.php?image=9824622047d405f2ferj5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img233.imageshack.us/img233/3905/9824622047d405f2ferj5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a][/quote]Ako vidis ovo odma na kocnicu jadan i brze bolje da ga izmlatis i ukrades. Zivim da ga probam. Subaru impreza sti...

Mirza_PG

• Guest
Policijska kola
« Reply #9 on: September 01, 2006, 12:59:58 AM »
A ne pominjete kola nashe policije, a [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] ? Svidja mi se ona trojka dizel, xixixixixixi kako je vespa pereee to je nemoguce... Prije ce te ufatit' da trchi za tobom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] Svidjaju mi se oni FORD-explorerovi granichne policije... E ono su vec kola ...

Offline Filip_pg

• View Profile
Policijska kola
« Reply #10 on: September 01, 2006, 08:42:16 AM »
mada ni oni explorer-i nisu nesto...definitivno su bolji nego ostatak voznog parka...ali u poredjenju sa ostalima...

Mirza_PG

• Guest
Policijska kola
« Reply #11 on: September 02, 2006, 11:10:31 PM »
A policijski motori? Kod nas u PG - Honda pantenon 150ccm, BMW-ovi ima ih par, neki su noviji ,neki malo stariji... Po primorju Piaggio Beverly 250 ccm... Policajci su opremljeni Nolan kacigama (oni na BMW-ove) dok su oni na scootere opremljeni Piaggio kacigama, koje u krismu kostaju 125 evra...  Ima li ko slike policijskih motora? Nashih i stranih ? [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Policijska kola
« Reply #12 on: September 29, 2006, 07:30:51 AM »
zamislite da nam policija dobije ovo!!! jes da je komp,ali BMW M6 CSL...mmmm[a href=\\"http://img240.imageshack.us/my.php?image=ahshajocz5.jpg\\" target=\\"_blank\\"][img src=\\"http://img240.imageshack.us/img240/3294/ahshajocz5.th.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/a]

Offline Domo_TS

• View Profile
Policijska kola
« Reply #13 on: October 20, 2006, 09:40:15 PM »
ja bih umro od smijeha kad bi me ovo vatalo. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] [img src=\\"http://img55.imageshack.us/img55/6953/policie3fd3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Offline Domo_TS

• View Profile
Policijska kola
« Reply #14 on: October 21, 2006, 10:37:26 AM »
[img src=\\"http://www.doheth.co.uk/funny/misc/Police_Car.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://www.classic-chassis.com/movie_cars/60\\'s/68%20chicago%20police%20car.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][img src=\\"http://www.classic-chassis.com/movie_cars/60\\'s/64%20Lark%20Marshal%20police%20car.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /]

Z-128

• Guest
Policijska kola
« Reply #15 on: October 21, 2006, 11:33:09 AM »
[!--quoteo(post=10973:date=Oct 20 2006, 11:39 PM:name=borus_mudus)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(borus_mudus @ Oct 20 2006, 11:39 PM) [snapback]10973[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]ja bih umro od smijeha kad bi me ovo vatalo. [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_lol.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":lol:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_lol.gif\\" /] [img src=\\"http://img55.imageshack.us/img55/6953/policie3fd3.jpg\\" border=\\"0\\" alt=\\"IPB Image\\" /][/quote]Ahhhahahahhaah [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] , mogu u opkladu da bi mu uteka sa mojom makinom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /]

Offline X3M

• View Profile
Policijska kola
« Reply #16 on: October 21, 2006, 02:29:27 PM »
ma ovo je za pjesake [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]

Offline Filip_pg

• View Profile
Policijska kola
« Reply #17 on: October 21, 2006, 11:00:11 PM »
[!--quoteo(post=11008:date=Oct 21 2006, 01:32 PM:name=Z-128)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Z-128 @ Oct 21 2006, 01:32 PM) [snapback]11008[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--] Ahhhahahahhaah [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /]  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_biggrin.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":D\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_biggrin.gif\\" /] , mogu u opkladu da bi mu uteka sa mojom makinom [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_razz.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":P\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_razz.gif\\" /] [/quote]a biste qrac...ovo je turbo motor u njega...ovaj mali mete!

Z-128

• Guest
Policijska kola
« Reply #18 on: October 22, 2006, 10:32:15 AM »
[!--quoteo(post=11036:date=Oct 22 2006, 12:59 AM:name=Filip_pg)--][div class=\\'quotetop\\']QUOTE(Filip_pg @ Oct 22 2006, 12:59 AM) [snapback]11036[/snapback][/div][div class=\\'quotemain\\'][!--quotec--]a biste qrac...ovo je turbo motor u njega...ovaj mali mete![/quote]Mozda i nebi [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_confused.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-?\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_confused.gif\\" /] , znam samo da mi je malo falilo da pobjegnem interventnoj, onaj stari bijeli landrover.

Offline Filip_pg

• View Profile
Policijska kola
« Reply #19 on: October 22, 2006, 01:48:13 PM »
pazi...oni u njega da stave i najmanji motor,on ide extra,a to je 900ccm i to turbo!!!