Stariji clanovi ce znati da cijene ovu 'bijesnu' mashinu. Pamti prva okupljanja na spira mugoshu i na kombinatskoro 3 godine u garazhu, kupi vlagu pomalo, akumulator riknuo, pauchina se nakupila.U pitanju je Chrysler LeBaron coupe, 1990 godiste. Presao 85.000. 2.5 benzinac. Electronic injection, digitalna klima, elektronski podesivi sicevi, elek.retrovizori, kompas LOL i tako ta chudesaKad zavrsim ispite sad planiram da ga izguram napolje, dubinski IZRIBAM, poskidam sve sto umijem i VRATIT (hahah) podmazat, namazat, zamijenit ulja i zajebancije pa ce onda doci jedan od rijetkih majstora za jeep/chryslere da pogleda treba li sto da se zamijeni itdza sad znam sigurno da ce trebat : Ulje za motor,filter uljaulje za kocnice, ulje za servo, freon za klimu, filter za klimu, filter za vazduhfilter za gorivokaish(kaishevi)akumulator jaoi da mu maknem plin mrtviVidjecemo kakav cu bit sa parama pa cemo to lagano radit. Sam cu ispolirat felge. Maknut katalizator. Stavit neki lonac bash BUCHNI al da ne viri ... i mislim da je to to.evo par slika kakav je sad crazy crying crying

a evo kakav je bio u najboljim godinama

spusten u photoshop