Author Topic: Dvogrli karburator?  (Read 483 times)

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Dvogrli karburator?
« on: July 20, 2006, 01:48:54 PM »
Dosadno mi je, ova vrucina ubija, pa me zanima dal da stavim dvogrli karburator na krajzlera?Ocu li o$etit sto ? :)                    
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #1 on: July 20, 2006, 01:55:24 PM »
necesh oshtetit nishta sem shto cesh ochistit rezervoar :D (moje skromno mishljenje)Probaj chetvorogrli (alfa quatrrofoglio ili tako nekako) ako nadjesh                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #2 on: July 20, 2006, 02:04:46 PM »
a oce li taj cetvoroGLAVI napravit nesto? :)i dje bi se to moglo nabavit... novi,polovni?                    
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #3 on: July 20, 2006, 02:13:40 PM »
jesu li to dva dvogrla pa spojena, ili bash cetverogrli ? mislim da se radi o 2 dvogrla karburatora koji su povezani mehanicki da lice kao jedan ali se podesavaju odvojeno !?                    
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline SFU

• View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #4 on: July 20, 2006, 03:48:13 PM »
pjma nemam!Znam da su u alfe sredinom osamdesetih stavljali 4rogrli karburator (meni se chini) pa se raspitaj moze li ta munja na tu tvoju krntiju :D                    

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #5 on: July 20, 2006, 04:01:00 PM »
krntiju?e sjedni jednom u njega pa ces pricat drugacije :)                    
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #6 on: July 20, 2006, 04:59:21 PM »
ja se divim ljudima koji prepravljaju karburatore i cudaao jadan ako ti ide kako treba ostavi toako ti je dosadno igraj igrice  :?                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

pele-79

• Guest
Dvogrli karburator?
« Reply #7 on: July 28, 2006, 10:43:37 AM »
alo momci pustite se ludosti,kakve karburatore ubacivat,nediraj nista samo ces napravit njesra sa autom!okanite se lude price :?                    

Offline Filip_pg

• View Profile
Dvogrli karburator?
« Reply #8 on: July 31, 2006, 10:31:24 AM »
ja sam jednom na pezoa 405 mijenjao karburator sa nekim iz audija,mislim da je bio 80,dvogrli,pa nije bilo nekakve razlike,malo je manje trosio...pozto i sami znate kako vuku karburatori u pezoa...                    

ciccio-75

• Guest
Dvogrli karburator?
« Reply #9 on: December 01, 2006, 10:41:10 PM »
pjma nemam!Znam da su u alfe sredinom osamdesetih stavljali 4rogrli karburator (meni se chini) pa se raspitaj moze li ta munja na tu tvoju krntiju
nije bio 4grlni na alfama nego 2 dvostruka:evo kako ja imam rijeseno na autu:(2dvogrla weber karburatora)http://img211.imageshack.us/my.php?image=picture022sp1.jpgpozdrav s istre s gornje strane jadrana
« Last Edit: January 13, 2008, 03:06:43 AM by motorsport »