Author Topic: Saobracajna nezgoda  (Read 829 times)

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« on: July 19, 2006, 05:20:11 PM »
Udarih sinocj u fiat punto chini mi se, i sad kako sam ga zakacio on je stvarno isha malo brze pa je kocio nekih 20-30 metara i u tom momentu ovaj mi drug veli VOZI!! VOZI!!! i ja ka lood po gasu pichimo mi, neznam ni sam nekoliko ulica dalje skrenem u jednu ulicicu parkiram se taman da izadjem da vidim jeli mi tablica otpala kad iza nas murija sa land roverom i dolaze kod, jesteli vi imali udes blablablabla... i vrate nas na mjesto udesa mi tamo ja pitam ovoga shto je vozio fiata da mu platim shtetu i on pristane ali nedade saobracajac nego veli nema sad dogovora  :x  :x  :x Uzeo mi vozacku i napisao zapisnik i sve to shto treba, i znachi sad me interesuje ako neko zna kad cje mi vratit vozacku, i kako cje ovaj naplatit shtetu ocje li meni poslat rachun ili cje to preko osiguranja i ako je preko osiguranja ko to placja ???[/b]                    

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #1 on: July 19, 2006, 05:48:04 PM »
bogme ti vozacke neces gledati makar narednih 6 mjeseci,a mislim da ces morati da ides i na ono predavanje...tezi si prekrsaj napravio sto si pokusao da bjezis nego sto je udes...a ko ce platiti...u sustini vecinu placas ti.                    

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #2 on: July 19, 2006, 06:02:21 PM »
Znachi ovaj put sam ga dobro nadrlja  :evil: , ma nije mi tolko ni do vozacke no mi je samo da znam kako cje ovaj naplatit oshtetu placam li ja to ili kako vecj.... :roll:                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #3 on: July 19, 2006, 08:07:55 PM »
vrh!!!!Shtetu tome liku u Fiat punto 55s ce platit osiguranje, a nisu mogli da te oni jure jes si im sjeba tocak jel?                    
Nobody move, nobody get hurt!

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #4 on: July 19, 2006, 08:11:32 PM »
Ma kakav tocak sa tockom je sve u redu, nevjerujem ni da im je dotaknut tocak samo malo lim sa strane, malo kita i farbe i gotova stvar nije neka shteta  :wink:P.S. A znash li tog momka  ???                    

Offline stefan123

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #5 on: July 19, 2006, 08:30:40 PM »
Pa trebalo bi da ide da njegovo osiguranje odmah isplati njemu stetu a da onda trazi od tvog osiguranja isplatu pa onda da tebi naplate ili ne nisam siguran. - Tako bi trebalo da bude ali obicno nije.Koje ti je osiguranj a koje njemu ?A sad ides opet da polazes...  :lol:  :D  A nisi treba bjezat...A kako te je uspjela uhvatit tako brzo policija....Pozdrav.                    
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline brzi_pas

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #6 on: July 19, 2006, 08:37:34 PM »
znam momka, to mi je komshija "drugi" :D A sto se para tiche ja sam ubijedjen da ti iz svoga dzepa ne placash nishta, jer za to postoji osiguranje.poz.                    

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #7 on: July 19, 2006, 08:37:57 PM »
Da opet polazeeeem  :shock:  :shock:  :shock: :cry:  :cry:  :cry:  ---jes ti siguran ??? Ajde i to nekako, a ocjul imat kaznu novcanu i kolko bi bila otprilike ?Ja sam zvao danas u CB da se raspitam ali rece mi da je zena koja je zaduzena za vozacke na godishnjem odmoru vracja se tek prvog pa da tad dodjem, a meni je LOVCEN osiguranje a njemu neznam koje je.
znam momka, to mi je komshija "drugi" :D A sto se para tiche ja sam ubijedjen da ti iz svoga dzepa ne placash nishta, jer za to postoji osiguranje.
Pa ok onda, a vidji pitaj ga jeli popio malo tu nocj :lol:  reka je da nije on vozio nego mu ovaj drug a ja mislim da je on vozio jer je ovaj izasha na suvozacheva vrata  no ajd to sad ni nema veze, ma samo neka on dobije pare da zavrshi to oko auta.
A nisi treba bjezat...A kako te je uspjela uhvatit tako brzo policija....
Oni su mi rekli da su bili tu kad je bio sudar pa su odma lrenuli za nama, i nije im teshko sticji zastavu 128  Jbg sad mi je krivo shto nisam stao nije tu neka shteta a i imao bi pare da dam ovome za opravku                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #8 on: July 19, 2006, 08:48:45 PM »
Jes drug Dado je vozio, a vlasnik je bio na suvozacha, vidio sam ih kad su krenuli put grada. A jesu li popili - jesu sigurno! :wink:                    

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #9 on: July 19, 2006, 08:52:55 PM »
A neka su vala i ja sam bio koma samo sam cheka kad cje onaj murjash da me zovne da duvam u aparat  :lol: Aj pozdravih ih puno i reci mi je zao zbog kola.                    

Offline brzi_pas

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #10 on: July 19, 2006, 09:04:15 PM »
ok,Samo me zacudilo ujutru kad sam ga vidio uopshte nije popizdio, ja mislim mene neko da krene da bjezi........ :twisted: Poz. Pozdravicu ih, a ti se pazi drugi put :wink:                    

Offline stefan123

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #11 on: July 19, 2006, 09:36:59 PM »
Pa sve zavisi koliko ce ti bodova nabiti  :wink: Cekat ces sud prvo nekih po godine.Bas su jednom mom projatelju sad (prije dva mjeseca) oduzeli vozacku jer je prekoracio brzinu za 46km tj. dje treba 50 vozio je 96.Imao je jake veze ali dzaba odma to ide...Uglavnom dobio je dva mjeseca suspenziju i vratili su mu posle dva mjeseca ali treba da ceka nekakvu presudu koliko da plati i koliko ce bombona dobiti - kad se skupi dovoljno ides ponovo da polazes... :lol: a tebe je moguce jer si pobjegao sa mjesta udesa.Pozdrav.                    

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #12 on: July 19, 2006, 10:19:26 PM »
Isha pa covece ja sam imao prije nepune mjesec dana udes (nisam pobjega sa mjesta udesa) ali sam imao 0.5 % alkohola, nishta mi josh nije stizalo od tog udesa ni poziv ali bash nishta, a i uvatili su me jednom kad sam prosha kroz crveno ali tad nije bio ovaj "novi zakon" ni od toga mi nije nishta stizalo...izgleda cju ja morat opet da polazem testove :cry:  :cry:  :cry:  i bog zna kad cje to sve sticji na red izgleda ga ja necju vozit duze vrijeme  :oops:                    

Offline stefan123

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #13 on: July 19, 2006, 11:15:36 PM »
HAHA  :D Ne znam ne mora da znaci da ce ista stizat jer je u CG sve relativno...Meni ovaj prijatelj rece da mu je tako ... e sad ako on laze lazem i ja... :) ali valjda je tako po ovom novom zakonu.Pozdrav.                    

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #14 on: July 20, 2006, 12:19:19 AM »
a nama svaki zakon traje nedelju dana u vr glave . . .                    
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Laki

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #15 on: July 20, 2006, 08:51:46 AM »
Nevjerujem da ces morati da polazes ponovo,jer treba da imas 9 kaznenih bodova da bi polagao,a nevjerujem da je to za 9 bodova.(barem po nekom mom misljenju)                    
2X ALFA ROMEO
BMW
YAMAHA VX CRUISER JET SKI

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #16 on: July 20, 2006, 09:04:19 AM »
Po nekom mom racunanju ovaj zadnj udes bi mi donio maximalan broj bodova a to je 5, sad samo neznam kad cje mi vratit dozvolu, jer do prvog ima josh 10 dana a dok tamo ti strucnjaci vide shto cje i kako cje moze procj josh godinu dana a ja cju chitavo vrijeme bit bez vozacke,a chuo sam da prvo oduzimanje ide na 3 mjeseca  :?                    

Offline stefan123

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #17 on: July 20, 2006, 12:15:32 PM »
A kako mi se provalio ovaj prijatelj.Nije mu auto bilo reg. a on i dalje nastavio da vozi i zaustavi ga policija i trazi isprave... i on kaze " uuu zaboravih kuci" a oni pogledaju broj tablica i zovu u cenralu i ovi im kazu da je reg. istekla... :D Policija nam je cudo . kakvu tehniku imaju :lol:                    

Z-128

• Guest
Saobracajna nezgoda
« Reply #18 on: September 18, 2006, 07:13:24 PM »
Evo vracjena vozacka, nakon 61 dana + novcana kazna 125 e+5 kaznenih bodova [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_neutral.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":-|\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_neutral.gif\\" /]  Pa tako sad znate shta vas cheka ako se odluchite na moj genijalan plan  [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_cool.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\":cool:\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_cool.gif\\" /]

Offline brzi_pas

• View Profile
Saobracajna nezgoda
« Reply #19 on: September 18, 2006, 08:45:36 PM »
eeeeeeeeeePa ti bjezi drugi put [img src=\\"style_emoticons/[#EMO_DIR#]/icon_wink.gif\\" style=\\"vertical-align:middle\\" emoid=\\";)\\" border=\\"0\\" alt=\\"icon_wink.gif\\" /]