Po onome što se ovih dana šuška po Crnoj Gori (a to znaci da je 100 % sigurno!!!) na Crmnici ce biti puno auta a po meni puno znaci preko 65 (da ne pretjeram). Moram priznati da najbolju borbu ocekujem u malim klasama (mali N i hibrid), a zatim i u 1400 A i N. Što se tice jacih klasa ST ce biti žestoka, dok za SP moram da izrazim žaljenje što nema više takmicara. Za sada siguran ucesnik Simo, ocekujem i Deja a mislim da bi Filip ipak trebao da se pojavi iako je najavio da nece voziti brdo. Malo me buni grupa H, ocekujem da bude popunjenija nego prošle godine jer u nju bi bilo logicno da predju takmicari koji su do sada vozili KUP, pa u 2000 ocekujem Slavka Mrdaka, Ismeta Piranica, Stefana Ivanovica i Astru koja je došla u CT (ne znam ko je vozi).Vremenska prognoza za dane vikenda je na granici prihvatljive, kaže se da su mogu?e mjestimicne padavine ali ne i da su sigurne. Staza je pretodnih dana dooobro oprana od kiše koja je padala pa se lagano sticu svi uslovi za jednu kvalitetnu i dobru sportsku priredbu. Naravno, oni koji ne budu u prilici da dodju i uživo isprate trening vožnje u subotu i nedjeljnu trku moci ce na ovim stranama naci sve što je bilo vrijedno pažnje, od verifikacije preko treninga do trke i proglašenja, a osim fotografija imacete i kompletne rezultate treninga i trke za sve vozace pojedinacno.