cheers1edit: Eto, bijase fino danas, vrijeme je posluzilo (cak i previse moze se rec). Valjalo bi da je malo kisa "zaglibala" stazu zarad nas gledaoca al dobro. Bijase i ovako sto za vidjet. Prva trka tu i tamo, malo spora, drugu su vec odvozili muski, nema sto. Organizacija je po nekom mom subjektivnom misljenju bila mnogo bolja no na Lovcenu prosle godine, al dobro. Krivina na koju smo za divno cudo nasli mjesto je extra, sto se da prosuditi i po slicicama pezoa i BMNj-a, uz to u ladu svo vrijeme a i po-opremili smo se bogme muski, stolice, novine, ice i pice, tako da smo od ovoga svega napravili fin izlet. Sta jos za reci, AUDI milica razbija, al mi nesto izgledase da na drugu voznju onom krivinom dje mi bijasmo brze prodje Vectra. Inache oba su ubice nema sto! Jugici najbrojniji, pezoa mnogo-mnogo manje nego obicno, zna li se razlog? Vazda ih je bilo ka' pashija repova sto se veli. Bilo je i jedno jako dobro ispravljanje, bije Yugo je izvodio mini driftove, lijevo-desno, iznenadio sam se kolko treba Yugu da se ispravi, al je muski izveo manevar vozac nema sto. Ne znam ako sam primjetio dobro, ne bi Trifketa s njegovim BMNj-om onijom zutijom. I sto bi rek'o jedan nas stari clan: "EtoTako"! Nemam sto vise dodat. Mozda kasnije bude jos koja slicica kad proberem od ovoga ostalog ima li sto!edit 2: I neka mi sad neko kaze nesto protiv TIGAR guma, eno ih na onu kockicu sto je shajo izbacio TIGAR Hitris! Prc! Mozda je taman i zato izletio i ispravio nagib tocka rofl! Jel' ono slika PRIJE/POSLE tretmana?