Author Topic: Moderatori:  (Read 8683 times)

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #660 on: April 30, 2011, 05:02:33 PM »
sm filip, ako je tvoj post namijenjen meni, ja moram da odgovorim.niko odje ne pricha da treba da se nesto radi na silu. ja sam samo lijepo pitao posto vidim da se razumijes da li moze da se radi iz wordpress-a jer je laganije i ima svoje skinove koje ne moraju da se budze.naslovna strana je vrlo bitna, moze a ne mora da bude povezana sa forumom. mislim da nema potrebe da se ljutis jer ti niko nista lose nije rekao, pogotovo ja.ako smo odje da zajedno nesto odradimo da bude bolje i reprezentativnije onda mora biti vise misljenja koja treba da analiziramo i da odaberemo najbolje.ja licno smatram da ona naslovnica koju si napravio nije zadovoljavala moje ukuse, al govorim u svoje ime.ako sam ja u manjini moje misljenje onda nista ne vazi.jos jednom , ja ti se duboko izvinjavam ako sam te sto uvrijedio, nisam nikada imao namjeru da to uradim.pozdrav
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #661 on: April 30, 2011, 06:47:55 PM »
nije upucen nikome pojedinacno... pocetna strana treba da se uradi sto prostije i preglednije,a da opet ima sve neophodne podatke,to je osnovni princip web dizajna... ja sam uradio onako kako sam mislio da treba,i kao sto rekoh,posto vam se ne svidja,izbrisao sam to jer ja ne znam bolju platformu koja bi mogla da se modifikuje u ove svrhe...problem sa onim prvim portalom,posto je neko ranije pitao je taj sto vuce mnogo resursa sa servera,pa bi brzo i forum totalno usporio

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #662 on: April 30, 2011, 09:05:36 PM »
nisi morao da brises, mogli smo svi po malo da dodamo neki predlog.mozda te iziritiralo to shto mozda poneko od nas ne umije da ispostuje tvoj trud .ja sam i dalje za to da se odradi kako trebapa mic po mic uopste nije bitno.

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #663 on: April 30, 2011, 11:38:54 PM »
nisi morao da brises, mogli smo svi po malo da dodamo neki predlog.mozda te iziritiralo to shto mozda poneko od nas ne umije da ispostuje tvoj trud .ja sam i dalje za to da se odradi kako trebapa mic po mic uopste nije bitno.
+1nije da te sad vracam i ubjedjujem ali bas se slazem s ovim sto je shajo rekao ;)
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #664 on: May 02, 2011, 08:52:32 PM »
sm fili, skoro je to to :)dobilo je neku char :)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #665 on: May 02, 2011, 08:59:11 PM »
ja sam odradio ono osnovno,sto mi je Davor trazio,jos da mi dostavi spisak ljudi koji ce da odrzavaju to da im otvorim naloge i to je to od mene...

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #666 on: May 03, 2011, 03:25:51 PM »
ovo je ekstra! bravo Filipe....Predlog, moze li ovo sto ej na dnu, crno sa ovim linkovima (cijene goriva, forum stanje na putevima) da se postavi ispod logo-a Montenegro racing?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #667 on: May 03, 2011, 05:43:08 PM »
pa postoji i gore i dolje... a i logo bi trebalo napraviti normalan za velicinu portala,ovaj sam ubacio samo da se vidi dje stoji...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #668 on: May 03, 2011, 10:35:28 PM »
fika i stefko , napiseti mi sms na 67 broj ...jmb i broj licne , kao i adresu . hvala .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #669 on: May 04, 2011, 01:18:27 PM »
ima li neki dizajner medju nama da samelje ovaj logo :)

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #670 on: May 04, 2011, 01:20:59 PM »
Luka....

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #671 on: May 04, 2011, 08:45:29 PM »
aj stavite u vijesti ili predstojece dogadjaje da je fudbal u petak u 23h

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #672 on: May 04, 2011, 09:52:29 PM »
ako ste zainteresovani, imam jedan lijepo uradjen logo koji sam planirao da koristim za AFCG ali sam u medjuvremenu izašao iz te pri?e. Neki od Vas možda i znaju kako izgleda. Lovorov vijenac sa kariranim vijencem oko njega, u sredini zlatna kaciga i grb CG. Ako je to upotrebljivo, uzmite i preradite. samo treba izbaciti naziv AFCG sa lente. Uz to je uradjen cijeli set: zastava, logo, grb, memorandum, vizit karte, koverte.... To mi je na desktopu u kancelariji, a ko ima fejs neka vidi na mom profilu kako izgleda grb. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1072422699707&set=a.1064681546183.12364.1500348763&type=1&theaterpozdrav svima, neka je sa sre?om ovaj novi po?etak!

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #673 on: May 05, 2011, 11:47:29 AM »
prelijep logo, vec sam ga prije gledao!

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #674 on: May 05, 2011, 02:22:24 PM »
gledao sam ga i ja, nekad davno...vrlo dobar logo

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #675 on: May 05, 2011, 08:08:00 PM »
dok nije nešto zasmrdjelo

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #676 on: May 05, 2011, 09:13:28 PM »
kako ugoditi ljudima???
ni meni se ne svi?a...kao da je neki po?etnik radio u html-u.logo je isje?en sa neke slike pa je ostala pozadina od druge slike zajedno sa njim nalijepljena.po meni izgled je dosta ružan,prost nekako...trebalo je možda iskoristiti neki template,dodati malo boja,ne praviti neki ki?,ali treba definitivno komplet dizajn promijenit'.moje mišljenje,bez pljuvanja.
Ne dopada mi se... kao blog.
« Last Edit: May 05, 2011, 09:17:09 PM by smfilip »

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #677 on: May 05, 2011, 09:22:35 PM »
ne kapiram , znam samo da su mi danas neki ljudi bas pohvalili promjene i to mi prija ! filipe pv , sve pohvale !balsa se uclanio na forum , hoces li ga startovati za kalkulator jer samo ti to mozes odraditi :) ja sam ga pitao i dao je dozvolu , rekao je da ima dva koda i tako je pocela prica ... i znas kraj :)moze ?

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #678 on: May 05, 2011, 09:27:27 PM »
ma naveo sam ovo samo kao primjer da se ne moze ugoditi svima :) sad cu balsi poslati poruku da vidim sta kaze... mozemo li naci koga da uradi logo?

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #679 on: May 05, 2011, 09:37:12 PM »
ja bih samo stare stvari , klasika ... nije zato sto su dobri , vec zato sto su mi prirasli qrcu ... kapirate me ?