Author Topic: Moderatori:  (Read 8682 times)

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #600 on: April 26, 2011, 09:47:10 AM »
novu otvori ovu zakljucaj..a dje da se stavi..ako znam...djelovi i oprema pa stiki :D
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #601 on: April 26, 2011, 10:11:55 AM »
Imaju Davorov broj pa neka zovu...i u Rusiji se reklama placa...Neka daju popust za chlanove foruma i imaju reklamnu temu....Postavio sam chisto kao primjer ovo alfisti.hr zato shto je isto SMF....a naravno da cemo ga uredit po potrebama...
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #602 on: April 26, 2011, 10:43:14 AM »
Jos jednom Stefan pokidao e :p  Ja kad sam juce rekao da ce te dobijati platu bio sam ozbiljan pa vidjite za doprinose svi zajedno da se slozite , da li atm treba besplatno da se reklamira ili ne , isto je i sa ovim kaficem dje milos radi , pozivanje na alkohol ? 2much ! Ubuduce ce se nasa imena nalaziti na papiru i mi cemo biti "odgovorni" .

Majka mi je rekla da moze ...

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #603 on: April 26, 2011, 12:51:43 PM »
Hmm tema ce da se izbrishe, ali umjesto toga ode u sticky ?I kad smo na okupu...Reklamiranje na forumu je zabranjeno, upravo iz razloga da bi se od prodavaca izvukli popusti (kako to i u sav normalni svijet funkcionishe)...Tako da vas zamolim da ne bude zabune vishe, svaka reklama se brishe ako prodavac ne zheli da se reklamira (to jes ako bi da se igra djecaa ;P).

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #604 on: April 26, 2011, 01:09:16 PM »
kako vam se cini ovo stanje na putevima,ja se mucio 5 dana,a niko ni da pomene :D :D :D :D :D

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #605 on: April 26, 2011, 01:52:36 PM »
meni se svidja..:)

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #606 on: April 26, 2011, 05:24:34 PM »
ja smatrram da je bolje na mr.com staviti sajt koji ce da sluzi za raznorazne stvari, da forum bude pod forum.ako nekoga zanimaju rezultati sa neke trke , njemu ne treba da pise DOBRODOSHAO  guestpo mom misljenju mnogo je lakshe u wordpress-u napraviti sajt i lako ga azurirati i dopunjavati preko jave nego da to bude dio foruma.ja sam za predlog sajt odvojeno forum odvojeno.sajt za info, forum za naglabanja i diskusije
ohajtenzgut nei shpikinguz

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #607 on: April 26, 2011, 05:26:24 PM »
kako vam se cini ovo stanje na putevima,ja se mucio 5 dana,a niko ni da pomene :D :D :D :D :D
Ja tek sad ulazim za PC , svaka ti dala !!!Shajo , dogovor sa Filipom kucu gradi :)

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #608 on: April 26, 2011, 05:52:27 PM »
ma lako je napraviti odvojen sajt,moze da se uzme neki template i da se radi sta god hoces,jednostavno mislim da to nije dobra ideja zbog toga sto je primarna namjena MR-a forum,druzenje i slicno,da mogu ljudi da iznesu svoje misljenje,ovako ako napravimo suv sajt i pocnemo izbacivati neke stvari preuzete sa nekih poznatijih sajtova,nista nismo uradili,a to ne mozemo izbjeci jer mi nemamo neke informacije koje bilo ko drugi ne moze saznati pa da pravimo neke ekskluzivne price...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #609 on: April 26, 2011, 05:54:55 PM »
Ali u planu imamo ekskluzivne price :) ozbiljan sam , ako shajo zeli moze da vam kaze a moze i samo da nas iznenadi . Uglavnom , nacnite diskusiju ... dajte sve predloge zasto da i zasto ne pa cemo se sloziti .

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #610 on: April 26, 2011, 06:03:19 PM »
Ja i dalje mislim da je sajt nepotreban...Portal ionako dodje kao sajt, to shto pishe "Dobrodoshao gost" nije loshe, taman daako neko uleti i na forum...Mapa je odlichna, samo ne kapiram kakve veze ima s stanjem na putu ? No, sve i da nema stanja na putu ovo je korisnije svakako ;)

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #611 on: April 26, 2011, 06:40:33 PM »
ljudi moji, pa sajt bas sluzi da se neko informise.evo pocinje sezona trka, bice ih puna kapa. ide i karting i moto kros. zar smatrate da to nije ekskluzivno? ovo racing mora da se opravda nekako, a da to nije okupljanje 5 (slovima PET) automobila.inace od cega mislite da sajt i forum zivi? od davora drljevica?za sajt su potrebni sponzori, a sponzori ne zele FORUM kao osnovu.oni zele da se vide i da znaju u sta oce da uloze pare. njima treba posjecenost a ne broj clanova ovog foruma koji niko nema namjeru da gasi niti ce iko dati da se gasi.najave trka, pravilnici , homologacije, plasmani, vremena itd itd se ne mogu nalaziti na forumu.......

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #612 on: April 26, 2011, 06:48:16 PM »
Mapa je odlichna, samo ne kapiram kakve veze ima s stanjem na putu ? No, sve i da nema stanja na putu ovo je korisnije svakako ;)
pogledaj malo bolje kakve veze ima sa stanjem na putu,klikni na znak radova na putu,ili granice ;)a za sajt sam rekao svoje misljenje,ovaj portal kad se uradi do kraja ce biti vidljiv i za goste,ali ce i dalje biti povezan sa forumom,svakako smatram da je pravljenje HTML/PHP sajta na novo glupost,sto zbog ubacivanja vijesti i stalnog editovanja,sto zbog manjka informacija,jer nije to to,ako se doda nova vijest jednom mjesecno,ili 3 puta za 3 dana,pa da posle opet mjesec dana nema nista novo,ovako se bar moze linkovati sa foruma neka zanimljiva rasprava i sl...

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #613 on: April 26, 2011, 06:51:17 PM »
Samo pogledajte malo ko koji dio foruma prati i sve ce vam biti jasno , Shajo je upravu ... na pocetku treba staviti ono sto ce citati ljudi i nastaviti dalje a za one koji hoce rasprave postoji forum . Osim ovoga sto smo nabrojali samo treba dodati Koleve novitete , vec sm ose dogovorili da ce pismo biti sredjeno i da se nece kopirati linkovi vec tekstovi . Sad da se vratim ponovo na prvu stranicu , ona ce generalno biti najposjecenija i na njoj ce se nalaziti reklame za koje cemo se pobrinutu uskoro . Takodje ce se nalaziti djela koja cemo mi kao NVO nadam se uraditi ... davanje krvi , pomoc pjesacima , mozemo snimiti korisni video za pocetnike ... napraviti mapu PG sa mjestima ''za oprez'' ... sve ideje koje nam dolete ...

Offline stefan123

• View Profile
Moderatori:
« Reply #614 on: April 26, 2011, 06:56:44 PM »
Shajo ne znam razumijemo li se...Kad kazhem portal, ne mislim na dio foruma koji sadrzhi linkovanja ka temama na forumu nego na zasebni dio u kojem ce biti sve te informacije i za koji nece biti potrebno da chlan bude reg. da bi chitao...Isto kao sajt, izmedju ostalog portal i jeste vrsta sajta, informativnog.Meni je zapravo svejedno, ako Filipu nije muka da radi to...ja ne znam php i sl, ako neshto bude trebalo shto znam, tuN sam...Ostaje problem odrzhavanja i editovanja koje zna da radi Filip, mozhda ja i ne znam ima li josh ko...

Offline smfilip

• Administrator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #615 on: April 26, 2011, 07:01:28 PM »
tacno,na portal se moze staviti bilo sta,kuca se kao kad se ovde kuca poruka,znaci ,bold i sl tagovitakodje,oni koji bi bili zaduzeni za vijesti na portalu bi mnogo lakse radili to nego na zasebnom sajtu,posto je princip postavljanja vijesti isti kao pisanja poruke ovde
« Last Edit: April 26, 2011, 07:06:27 PM by smfilip »

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #616 on: April 26, 2011, 08:50:04 PM »
ako mislis da je to lakshe, ljepshe i bolje onda skidam kapu

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #617 on: April 26, 2011, 10:22:55 PM »
ako mislis da je to lakshe, ljepshe i bolje onda skidam kapu
+1 :D

Offline shajo

• View Profile
Moderatori:
« Reply #618 on: April 27, 2011, 02:16:41 PM »
naslovna strana je za sada ok. samo jedna mala zamjerka. sve albume sa photobucketa treba zakljucati i samo davati direkt linkove na thumbnail ili kako li se zove.kad kliknes recimo slicicu iz naslova da izadje direct link http://i1200.photobucket.com/albums/bb335/montenegro-racing/27a4a2011/IMG_9054-1.jpgrecimo ovako

Offline TROPHY

• View Profile
Moderatori:
« Reply #619 on: April 27, 2011, 02:22:03 PM »
ljudi moji, pa sajt bas sluzi da se neko informise.evo pocinje sezona trka, bice ih puna kapa. ide i karting i moto kros. zar smatrate da to nije ekskluzivno? ovo racing mora da se opravda nekako, a da to nije okupljanje 5 (slovima PET) automobila.inace od cega mislite da sajt i forum zivi? od davora drljevica?za sajt su potrebni sponzori, a sponzori ne zele FORUM kao osnovu.oni zele da se vide i da znaju u sta oce da uloze pare. njima treba posjecenost a ne broj clanova ovog foruma koji niko nema namjeru da gasi niti ce iko dati da se gasi.najave trka, pravilnici , homologacije, plasmani, vremena itd itd se ne mogu nalaziti na forumu.......
Respect! ;)