Author Topic: Moderatori:  (Read 17282 times)

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« on: May 13, 2009, 10:05:36 PM »
Koristim priliku da Vam predstavim mog dobrog drugara Dražena. Živi u Priboju, studira u Užicu a inace je Pljevljak. Ima mnogo iskustva i znanja kad je forum u pitanju jer je Gonzaracing propratio od osnivanja i jedan je od najaktivnijih tamo. Inace se bavi automobilizmom i ucestvovao je prošle godine na naš poziv na brdskoj trci u Pljevljima, iako mu auto nije bio ni približno konkurentan našim Jugicima. Ocekujem ga brzo u CG pa se nadam da cemo svi zajedno sjesti i uz neki rucak ili pice porazgovarati malo opširnije.Takodje, molim da nadjete nacin da stupimo u kontakt i malo porazgovaramo jer želim da uvažim i vaše želje i predloge kada je ovaj forum u pitanju. Pozdrav, Mili Radovic.P.S. Ocekujem da mi se jave Filip iz Pljevalja i TiCo, imate broj na PM. Sa Filipom PG sam kontaktirao preko PM. Nadam se da nijesam nikog preskocio. Ako jesam, izvinjavam se i molim da me napomenete.

McCrash

• Guest
Moderatori:
« Reply #1 on: May 13, 2009, 10:43:41 PM »
Poznatiji kao Kres. heh

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #2 on: May 14, 2009, 05:22:49 AM »
dobro nam dosao!
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #3 on: May 15, 2009, 12:44:24 PM »
Dobrodosao Mc Crasch, zelim nam uspjesnu saradnju!

McCrash

• Guest
Moderatori:
« Reply #4 on: May 16, 2009, 12:21:28 PM »
Hvala! Nego u zadnje vrijeme imam bas dosta obaveza tako da ne zamjerite ako ne budem bas cesto ovdje.

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #5 on: May 19, 2009, 10:19:28 PM »
ZA SVE MODERATORE: NE reagujte na provokaciju dok ne vidimo dokle ce ovaj na CHIT CHAT, rossi 46. Vec sam mu poslao PM sacekajte još malo

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #6 on: May 19, 2009, 10:20:44 PM »
nisam htio da brisem post dok se ovdje ne konsultujemo... Mali je vec jednom koristio drugi nalog pa je i taj izbrisan, sad o5.. neka ga....

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #7 on: May 19, 2009, 10:22:26 PM »
Ko je lik? Ako je bistar i vrijedan pažnje brzo cemo ga smiriti. samo mi dajte nešto o njemu, koliko ima godina, šta radi.... neka ga malo, necemo da brišemo na prvu

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #8 on: May 19, 2009, 10:43:34 PM »
Ivan Marinovic iz Kotora... bio je na forum banovan je od strane Denisa jer je brisao svoje postove i svaki cas pisao na svaku temu ZASTO JE IZBRISAN MOJ POST.... momak ima oko 18 godina, ne znam tacno... zna o kolima, uglavnom o motorima... vidjecemo, ali cim je napisao ono sto je napisao, tako temperametna osoba i preduhitrena ......

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #9 on: May 20, 2009, 06:21:34 AM »
o njemu sam vam juce pricao,tada me shajo pitao jel to onaj mali ichko

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #10 on: May 20, 2009, 08:01:04 AM »
Sve je OK, napisao sam mu PM i on mi je odgovorio. U najmanju ruku nam nece praviti opstrukciju za pocetak a kasnije cemo vidjeti i da ga vratim na forum.

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #11 on: May 20, 2009, 11:43:24 AM »
Predkažem da clana Zikilaskamy koji je na cekanju ne pustimo unutra. Vidi se da je mail adresa divlja i milsim da se neko sprda. Ako neko zna lika nije problem da udje.

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #12 on: May 20, 2009, 03:39:33 PM »
ja ga ne znam... sto se mene tice nemoj ga pustiti...

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #13 on: May 20, 2009, 09:18:13 PM »
ja ga ne znam...nemoj pustati ako mislis da je divalj..

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #14 on: May 30, 2009, 10:07:41 PM »
OBAVJEŠTAVAM Vas da sam izbrisao sve clanove koji su se registrovali do 01.06.2008 godine i nikada do danas nijesu bili aktivni. Mislim da ne treba pretjerivati sa brisanjem ali isto tako nam ne treba preko 100 ljudi koji nas ne posje?uju. Ostale nijesam dirao mada ih ima koji nijesu dolazili više od tri godine. Možda bi i tu trebalo uvesti, recimo ko nije bio više od 365 dana aktivan da se makne... Predložite, slušam....

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
Moderatori:
« Reply #15 on: May 30, 2009, 10:31:04 PM »
a sto znam..ne jedu leba..samo treba brisat one koji nikad nisu dosli..moje misljenje.. :D

McCrash

• Guest
Moderatori:
« Reply #16 on: May 31, 2009, 04:39:13 PM »
Mislim da treba da se obrisu clanocvi koji u nekom odredjenom roku desetak, petnaest dana nisu napisali nijedan post.

Offline Filip

• View Profile
Moderatori:
« Reply #17 on: June 01, 2009, 01:56:48 PM »
hello, sta znam.. ja sam ostao bez neta bio 7 dana :) dobro je da se vratih inace bi meizbrisali :))Definitivno da se brisu ovi od godinu dana mozda i od pola godine... Jer ko ne posjeti forum pola godine a i to je mnogo mislim da mu nije interesantno ovdje...

Offline mili

• View Profile
Moderatori:
« Reply #18 on: June 02, 2009, 03:02:04 PM »
Evo ovako: ZERO COOL = Boris Jovanovic, moj drug iz Užica i vrstan poznavalac automobilizma. Clan je ekipe Mikice Vesnica i vrlo mu je blizak. Danas sam ga zamolio da se prikljuci mods timu i ocekujem da ce se odazvati iako ima brdo obaveza. Inace je ljekar, fizioterapeut pa kad nekoga izlomimo on ce da ga sredi :) . Šalim se naravno. Ocekujem preko njega kontakt sa jednom damom u vezi sredjivanja foruma i neke pomoci oko sajta. Necete se pokajati ako ga prihvatite kao kolegu jer osim domaceg automobilizma, izvanredno prati i novitete i strani sport, narocito rally

Offline Marinovic

• View Profile
Moderatori:
« Reply #19 on: June 02, 2009, 08:46:22 PM »
Ma oki doki, ako bude problema, ja sam tu za banovanje  happy2 happy2 happy2 ... hehheheheehSta mislite da sve ove teme koje se zakljucavaju brisemo, tipa oglasi i tako neke sitnice (one teme koje su premjestene....) cisto da ne zauzimaju mjesto na forum...Mili kad ces promjenit naziv onog podforuma, nemoj me tolko reklamirat, sramota me  :tease: