Author Topic: OMP  (Read 340 times)

Offline gtivr6

• View Profile
OMP
« on: April 12, 2009, 03:38:05 PM »
kupih omp spirale(crvene) da spustim golfa trojku,namontirao sam ih,zadnji kraj se spustio ekstra a prednji nikako,bas grdno izgleda kao da ce da uzleti,govore mi da ih skratim ili ugrijem,da sam htio to sam mogao i na stare da se ne izlazem bespotrebnom trosku.Sta da radim ?

Offline Filip

• View Profile
OMP
« Reply #1 on: April 12, 2009, 04:14:32 PM »
jedno sigurno nemoj, a to je da ih kidas, ako ne nadjes 2 resenje onda ih grij da se spuste......

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
OMP
« Reply #2 on: April 12, 2009, 05:36:32 PM »
sacekaj malo...zalegnuce josh.a chudi me kako to pozadi zalegne a naprijed ne ?obicno je naprijed vishe spusten (npr meni naprijed 25mm nazad 20mm)nalegnuce one vremenom.
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
OMP
« Reply #3 on: April 12, 2009, 06:55:43 PM »
I meni su pricali tu pricu ''leci ce vremenom'' pa to nikako da mi se desi na jednu r19 ... nisam nikad rijesio problem ali srecom bilo je nazad kao Jeep ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline gtivr6

• View Profile
OMP
« Reply #4 on: April 12, 2009, 09:03:48 PM »
vidjecu dako nadjem neke druge,ako ne ugrijacu ih pa sta bude bice,tu su fabricke uvjek...

Offline tuningmaniak

• View Profile
OMP
« Reply #5 on: April 12, 2009, 09:12:28 PM »
To se desava kad kupujes citav kit to jest amortizeri i opruge sve zajdno....znaci na amortizere se moze rec "leci ce vremenom"...dok za opruge cini mi se da ta prica ne pije vodu......vidji mozda jeste glupo pitanje..ali dali si dobro stavio to...da nijesi mozda pomijesa zadnje i prenje....
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
OMP
« Reply #6 on: April 12, 2009, 09:17:17 PM »
tuningmaniaKe... pricam iz licnog iskustva.A moze i davor posvedocit jer je sa mnom gledao kako je auto izgleda u trenutku kad je spusten sa dizalice..a kako izgleda sad.A imam i slike :)
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
OMP
« Reply #7 on: April 12, 2009, 09:35:19 PM »
Trile ti si stavljao citav kit ako se ne varam??????Ja samo kazem za opruge da tesko mogu vremenom da legnu, kako ih kupis tkve su i dalje......znam neko mi je pricao isto iz iskustva.....cinimi se na pola je lik stavlja pa mu nije leglo kako treba.....

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
OMP
« Reply #8 on: April 12, 2009, 09:38:13 PM »
ne citav kitsamo opruge
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline gtivr6

• View Profile
OMP
« Reply #9 on: April 12, 2009, 09:38:53 PM »
da vidim te slike,a ne mogu se zamijeniti jer su zadnje spirale puno tanje od predjih,cuo sam da ima razlike i na amortizere,neki veci a neki kraci razlika je oko 2cm,ako nadjem krace to bi mozda bilo to...
« Last Edit: April 12, 2009, 09:51:55 PM by gtivr6 »

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
OMP
« Reply #10 on: April 12, 2009, 09:47:08 PM »
2 minuta posle stavljanja oprugakasnije...ovija dana...moj problem je obrnut - pozadi je VISOK! :)ali posle danasnje voznje do bd preko cetinja i povratka preko petrovackiH straaana...da razbijem auto.Bruka.Nemamo mi puteva za to.Mogu ga zalegnut al da ga vozim kroz grad i na vr' gasa
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
OMP
« Reply #11 on: April 12, 2009, 09:51:03 PM »
ok ok......vidim.......ja sam cuo totalno drugu pricu ali ok......Trije koje si opruge stavio.......

Offline tiCo

• Global Moderator
    • View Profile
OMP
« Reply #12 on: April 12, 2009, 09:52:31 PM »
trile je stavio kraCHE
Cuvaj auto i ono ce cuvati tebe!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
OMP
« Reply #13 on: April 12, 2009, 09:52:42 PM »
eibach 25/20 mmkoju si prichu cuo?ja sam par puta rekao da bih rado uzeo KW kit ali kosta 1600 eura pa...  happy2
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline gtivr6

• View Profile
OMP
« Reply #14 on: April 12, 2009, 09:55:42 PM »
to je vrhunski spusteno,za puteve nema sto pricat fyou1

Offline tuningmaniak

• View Profile
OMP
« Reply #15 on: April 12, 2009, 10:00:00 PM »
Prica koja se tice opruga........a ta prica je da spirala ne moze da nalegne vremenom, ali pricali su mi neki ljudi iz iskustva.........ali eto sigurno moze i zavisit do proizvodjaca.......nego kolega gtivr6, jesu li to bas namjenjene spirale za Golf III GTI....ako nijesu namjenjene za nju onda je sigurno to problem.......

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
OMP
« Reply #16 on: April 12, 2009, 10:01:34 PM »
Trile se ponada da pricaju o njemu ... kako je odma skocio :)Meni zadnje spirala also nisu mogle splasnuti,prije neki dan vidjeh bivse avto i jos uvijek je takav ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline gtivr6

• View Profile
OMP
« Reply #17 on: April 12, 2009, 10:03:35 PM »
skinute su sa trojke gti koja je udarena

Offline tuningmaniak

• View Profile
OMP
« Reply #18 on: April 12, 2009, 10:08:02 PM »
A toj Trici prije je dobro stojalo jel? ako je. onda nemaju oni sto da se razgaze vise...sto su legle legle su...osim ako toja trica nije nesto ultra lagana pa nema tezine roflStvarno ne znam sto bi moglo bit.....  throw

Offline gtivr6

• View Profile
OMP
« Reply #19 on: April 12, 2009, 10:13:51 PM »
 clap2 nisam gledao, nije se moglo ni vidjet,naci cu ja vec neko resenje ::msn-wink::
« Last Edit: April 12, 2009, 10:15:49 PM by gtivr6 »