Author Topic: Sljedece okupljanje? ? ?  (Read 600 times)

Offline TROPHY

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« on: March 18, 2009, 03:16:58 PM »
Eo ja odluchih  da napravim topic kad vidim da niko nece ::bleh::Shalu na stranu....Pishite mjesto lokacije, dan (pozheljno bi bilo Nedjelja) tajming,...Takodje bi pozheljno bilo bez 'egzibicija' od strane svifta i floride! rofl rofl roflTastature u ruke, tj. ruke na tastaturu heh pa na zadatak! ::msn-wink::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #1 on: March 18, 2009, 05:10:16 PM »
ja rekoh nesto prije, vi kako ocete :)i ako ce da se slozhe davor tico filip i ostali - ko dovede onakve PACIJENTE kao sto su bili prosli put dobija trajni ban.hvala
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #2 on: March 18, 2009, 05:20:32 PM »
Ja sam jos prosli put pitao kako su dosli oni momci,navodno nisu clanovi foruma ... treba svima biti jasno da zbog divljanja svi mozemo dobiti zabranu okupljanja . I ako je moguce trophy neka mi posalje snimak floride i svifta na mejl.

Majka mi je rekla da moze ...

Offline ObeliX

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #3 on: March 18, 2009, 05:34:31 PM »
ljudi,ima korisnika koji ne postuju,a citaju forum...i znaju da je okupljanje,procitaju odje...

Offline TROPHY

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #4 on: March 18, 2009, 06:56:08 PM »
ja rekoh nesto prije, vi kako ocete :)
Shipchanik, jel? Ako ti nije problem samo to prepishi odjeN :)  ::msn-wink::

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #5 on: March 18, 2009, 07:31:22 PM »
ljudi,ima korisnika koji ne postuju,a citaju forum...i znaju da je okupljanje,procitaju odje...
one sto su dosli prosli put te DRIFTOVALI (not) je zvao nemanja ili onaj momak sa passatom crnim valjda..ne mogu se sjetit sad
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #6 on: March 18, 2009, 07:39:50 PM »
cini mi se da nemanja nije bi na okupljanje prosli put ili se varam????????
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #7 on: March 18, 2009, 08:07:56 PM »
ja ga vozio...
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #8 on: March 18, 2009, 08:15:12 PM »
A mozda nijesi mozda ti se ucinjelo happy2. Salim se, znaci bio je, ja ga nijesam vidjeo rofl.

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #9 on: March 18, 2009, 08:15:54 PM »
ukratkonedjelja u 2 sata SIPCANIKbice kola osim nas tako da ne morate pravit spisaki mozda se otvori nebo i mashan kupi tu hondu pa se probamo
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline Milos GTI

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #10 on: March 18, 2009, 10:40:18 PM »
prognoza kaze da nece biti kise, bice malo oblacno...

Offline ulicni trkac

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #11 on: March 19, 2009, 08:17:42 AM »
eo da se ja ukljucim...one momke sa floridom i sviftom su zvali moje dva druga s pasatima(crnim i zelenim) i nece vishe!! ja sam za sipcanik....ishli bi sigurno mi sa one dva passata mozda i ja uzmem auto al nije siguno....zvali bi josh 2-3 kola dobrih,uglavnom obavijesticu vas do kraja nedelje.....ako se ne slozite za sipcanik mozemo na parking preko puta Knjaza na marezu(posle mostica,desno) tamo je bilo prosle nedelje BMW okupljanje...

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #12 on: March 19, 2009, 12:42:36 PM »
nema potrebe da zove niko nikoga..ili se kaze iko ikoga.. bilo ko bilo koga...u know
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline brzi_pas

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #13 on: March 19, 2009, 01:33:28 PM »
E dobro si pozva ti sve na shipcanik..... i josh vrijeme postavio....Zar nije to trebalo da zadrzish za ljude koji stvarno oce da idu, pa na p.m.Sjebasmo i to mjesto....
Nobody move, nobody get hurt!

Offline aCid_cOokiE

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #14 on: March 19, 2009, 04:06:41 PM »
pobro, ovo ne organizujem ja ni marko ni janko ni zeljkoja nisam znao za ovo uopste, nego mi reche neki 16ti lik sa CDM foruma... dolaze sto-znam-ja-kakva-kola.Ja sam mislio da podjemo cisto iz zajebancije.Svakako  je svako okupljanje bilo parkiranje, slikanje, ogovaranje.I kapija je zatvorena, pa ko oce da se trka, ima onu malu pravinu od plantaza do kapije hahah3 kilometra pravine su ipak za VIP  ::msn-wink::
slam.poke.drop.tuck.dope

Offline TROPHY

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #15 on: March 19, 2009, 07:09:58 PM »
Samo jedno pitanje!Mozhemo li se dogovorit da se okupimo ka' proshli put, znachi bez prepirki i neslaganja i da nadjemo lokaciju koja svima odgovara, vrijeme, dan...? ? ? Samo shto za razliku od proshlog okupljanja nece bit 'ozloglashenih' floride i svifta! happy2  ::yes:: ::msn-wink::A mozhemo da smislimo i neku novu 'zanimaciju' osim kako trile kazhe "parkiranja, slikanja i ogovaranja" ::msn-wink:: roflToliko od mene, pa se dogovarajte... ::msn-wink::

Offline ObeliX

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #16 on: March 19, 2009, 07:23:02 PM »
ja bi` isreko volio da ne bude,ali u deltu su to bili golfovi,na proslo okupljanje florida i suzuki,a ovaj put ce to biti neko drugi...nazalost...

Offline tuningmaniak

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #17 on: March 19, 2009, 08:22:46 PM »
ja sam odavno za to da nedje kasno popodne neki dan nadjemo lokiciju neku dje ima mjesta i napravimo neki mali brzinski ispit, tj. ispit spretnosti, slalom, parkiranje, mjerenje vremena za neku "stazu" i slicne gluposti. Ja sam sa drugom vec nesto slicno odradio vec jednom extra smo se proveli samo sto smo to radili na usku ulicu pa je bilo svega i svacesa. Mislim da predlog nije los. Fino se napune boce od coca-cole (izvinjavam se ako je ovo reklama happy2) mada moze i od nekog drugog soka napune se vode i eto extra improvizacija. Bez zvanja divljaka, samo mi i nasi provjereni ljudi i moglo bi to licit na nesto. Mada ja sve jedno ne bih ucestvovao tu do kraja mjeseca jer sam jos na zimsku obucu happy2!Eto predlog a vi kako ocete!

Offline ObeliX

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #18 on: March 19, 2009, 09:33:34 PM »
cini mi se da za to dobro mjesto bi` bilo onaj poligon kod zetatransa...valjda je tu auto-pijaca ne znam...ja sam bio tamo sa drugom vise puta,nije lose casti mi,e sad ne znam prave li oni pajkani kakve probleme,nama iskreno nisu,a divljali smo,dok nismo menjac dja`olisali  roll2

Offline ObeliX

• View Profile
Sljedece okupljanje? ? ?
« Reply #19 on: March 19, 2009, 10:01:02 PM »
... se  roll2
« Last Edit: March 19, 2009, 10:05:20 PM by Renault N1 »