Neka za sad stoji ova ekipa koja jeste.... Davore ne razumijem zasto npr. moraju Shajo i Borus bit moderatori da bi uradili nesto po pitanju dovodjenja "racing" ljudi i tako to... Moderatori imaju drugu ulogu na forumu nemaju ama bas nikakve veze sa tim.. Eto npr. i Wulfy je napisao mnogoooo dobrih tekstova a nije bio moderator.... Sva odobravanja cu ja regulisat (vezano za nove clanove). Za sad nema nikoga da vratimo sem Mladena, to cu ja uraditi za par minuta, tako da mu slobodno mozete reci da se moze ulogovat, al naravno da ne pocinje pricu tipa "sta, kako, zbog cega je banovan i slicno" znaci bilo, proslo, vracen je i sad bez neke price prevelike...Ovih dana cu pobrisat dio clanova koji se nisu nikad pojavili na forum nego su se cisto radi onako registrovali... Sto se tice vracanja slika, to moze svako od nas da vrati, al je posao malo dosadan i zahtjeva dosta slobodnog vremena.... Filipe slazem se da se brisu teme koje nemaju nekog prevelikog znacaja, i naravno stare teme koje imaju mozda po jedan dva odgovora...Davore kako mislis da spamujemo ljude mail-om? Koje ljude, odakle znas mail ljudima, ne shvatam sta si mislio da kazes... Btw. ja imam vec oficijalni mail kluba mne-racing@t-com.me... Eh da, to kad vidite da neko pokusava bezuspjesno da se uloguje to mogu da budu i spameri... Tako daaa opusteno

Jednom dnevno se pustaju novi clanovi koji treba da se puste....