Author Topic: Citroen Saxo VTS, BMW 320d E46, VW Golf II...  (Read 824 times)

Offline Shon

• View Profile
Citroen Saxo VTS, BMW 320d E46, VW Golf II...
« Reply #20 on: May 19, 2009, 09:04:16 PM »
fala svima na predlozima.. bas o tome sam i razmisljao ivane.. nikako duboki branici i to sto svaka druga 2ka ima po baru a i sire.. felme sam mislio one sto dodju na GTI-a fabricki (atc cup ili tako nesto..) a za kristalne farove cu malo sacekat.. mislio sam da zatamnim ove sto su sad na njega. a moram podhitno branik zadnji da namjestim fino.. kriv je ka kinesko slovo :) i jos masku da uzmem.. pa mozda napravim onu bez znaka.. a na saxa je radjen photoshop.. predlozicu nikoli za felme.. ma da njega to ne zanima previse samo da ide.. :)
Strast ne bi smjela imati granice.

Offline eto tako

• Administrator
    • View Profile
« Reply #21 on: May 19, 2009, 09:39:32 PM »
A dje su slike Lade?
Da znas,i mene ona vise zanima ...

Majka mi je rekla da moze ...

Offline Shon

• View Profile
« Reply #22 on: May 19, 2009, 09:49:20 PM »
ma lada je najjaca.. starija je od mene jedno 7-8 god.. a ja sam 1992 pa vi sad saberite oduzmite ili sto vec.. :) 1600 ugradjen plin.. koristi se za lov pretezno.. i kad nema goriva u golfa onda sa njom idem tamo dje sam naumio.. samo ima veeeliku manu ne moze sjediste da se priblizi a posto sam ja dostaaa nizak onda se malo svadjam sa pedalama i tako... :) bice slika i od lade :) :)

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #23 on: May 20, 2009, 11:11:56 AM »
Aj ti ta lada ide ka avion........ide bolje od golfa vjeruj mi..........  roll2 rofl rofl
« Last Edit: May 20, 2009, 11:17:56 AM by tuningmaniak »
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline TROPHY

• View Profile
« Reply #24 on: May 20, 2009, 11:53:08 AM »
Boljeg dzipa za nashe puteve nema od Nive ::msn-wink:: ::yes::Vidjite Putinovu

Offline Bole

• View Profile
« Reply #25 on: May 20, 2009, 12:29:23 PM »
fala svima na predlozima.. bas o tome sam i razmisljao ivane.. nikako duboki branici i to sto svaka druga 2ka ima po baru a i sire.. felme sam mislio one sto dodju na GTI-a fabricki (atc cup ili tako nesto..) a za kristalne farove cu malo sacekat.. mislio sam da zatamnim ove sto su sad na njega. a moram podhitno branik zadnji da namjestim fino.. kriv je ka kinesko slovo :) i jos masku da uzmem.. pa mozda napravim onu bez znaka.. a na saxa je radjen photoshop.. predlozicu nikoli za felme.. ma da njega to ne zanima previse samo da ide.. :)
ovako shone kristalne farove i stopove cu ti ja nabavit za male pare nekih ne vise od 80 - 90 eura oboje i sve plastike koje postoje na golfu su ti manje od 120 eura sa retrovizorima, ruckama i dubokim spojlerom za plitke branike antenom sve sve sve ali sve novo u prodavnicu znaci totalni nov da bude ,a javi mi se obrvicu i masku bez znaka ja cu ti to napravit nije frka....i felne ti imam ove 15" s moga VW fabricke jeftine su(mada i ATS CUP je extra felna samo je tesko nac u dobrom stanju) i na kraju samo jedno farbanje ima i za to coeka za malo para koji meni sve farba ja cu mu povest auto i sve ce ti bit 120 eura s materijalom i farbanjem felni :p (za mene cijena) imam ti i kuci federe za dvojku patosirane. tako sam ja uradio s mojim...i svo sredjivanje me kostalo s novim gumama i farbanjem oko 600-700 eura
« Last Edit: May 20, 2009, 12:31:45 PM by boskovic85000 »

Offline Shon

• View Profile
« Reply #26 on: May 20, 2009, 02:28:41 PM »
ova maska mi je cijela nagrdjena i izlomljena.. pa cu kupit jednu novu i jos od ove stare napravit bez znaka jednu.. a ne svidja mi se kako stoji obrvica na uske branike.. a koje su ti fabricke od tvog vw-a ? aj daj neku sliku ;) a sto se tice opruga i spustanja uopste.. ne bih se usudio da je spustim dok mi ga jos majka vozi.. eo sto mi je 2fast radio u ps nesto bz.. :) http://img3.imagebanana.com/view/w17khj3n/front12345.jpg

Offline Bole

• View Profile
« Reply #27 on: May 21, 2009, 12:37:30 PM »
rekoh ti sinoc u grad one s mog bjelusana skinute s u s njega i od tad leze :)

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #28 on: May 21, 2009, 12:49:30 PM »
Nemoj sto zamjerit' ali ne bih dinara u golfa ulozio!
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Bole

• View Profile
« Reply #29 on: May 21, 2009, 12:57:06 PM »
sto volim ovakve fensere brate moj napaceni posalji ti tamo iz usa jednu peticu GTI pa cemo u nju ulagat nije frka...svako se pruza onoliko koliko moze,i radi ono sto voli i sta zeli

Offline Kimi

• View Profile
« Reply #30 on: May 21, 2009, 02:57:23 PM »
Koliko mi se cini meni pise LOCATION: Podgorica, tako da ovo [USA] nije u trendu. Pricam iz razloga jer kuci imam Pezoa 309 1987god sa 1.3ccm motorom tako da sam nedje u slicnoj situaciji kao brat sa Dvojkom.Nije iz fenseraja ali koliko god da ulozis imas kantu od auta. To za pruzanje si u pravu i da se radi sto se zeli i voli, i sa tim se slazem ali samo reko da je mozda pametnije da mu zivot u to ne ostaje. Nedje prije sam cuo; ZIVACA TE KOSTA I PONOVO NEMAS AUTO!Eto tako...
Nema prostora ovdje kapi!

Offline Shon

• View Profile
« Reply #31 on: May 21, 2009, 11:03:08 PM »
ok ivane sporazumjeli smo se to je najbitnije ;) a fala za predlog kimi.. ;) vise puta sam o tome razmisljao.. ali ne sto se tice auta nego motora.. jer me "obican" skuter od 50 kubika ispao nedje oko 3ipo hiljade eur.. i na kraj sam opet imao skuter (za vecinu) ali ze mene je to bio bolji motor no pola njihovih.. ali nbt da ne ulazimo previse u spamm.. ;)

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #32 on: May 22, 2009, 07:03:35 AM »
...jer me "obican" skuter od 50 kubika ispao nedje oko 3ipo hiljade eur.. i na kraj sam opet imao skuter (za vecinu) ali ze mene je to bio bolji motor no pola njihovih....
Meni je onaj skuter najbolji u CG i sigurno jedini koji je onako odradjen! Dovoljna je reakcija kad si dosao na kufin, sve stoje pakirani pistasi, i komentarise se kao dje ce ovaj sa vespom, i kad dade gas poce ubrzavanje svi se zapitase jeli ovo 180cc???
Nedje prije sam cuo; ZIVACA TE KOSTA I PONOVO NEMAS AUTO! Eto tako...
Tu pricu cesto cujem od ljudi koji su presli 50tu, i nebih se sozio sa njima, ima pouzdanijih auta koja su radjena sa merakom nego novih iz salona - vjeruj mi.Znam par slucajeva da se auto vracalo u salon prvih mjesec dana zbog "fabricke greske" ili ja bih rekao lose izrade! Slazem se NOVO je NOVO ali i Merak je Merak!___Slider___ ima relativno nov BMW saxo koji ide ko metak, ladu koja je kao tenk, 3 motora jedan za brdo, dva za pistu, i sto da ne sredi auto za svoj merak...

Offline Shon

• View Profile
« Reply #33 on: May 22, 2009, 08:13:32 AM »
milane zaboravio si i bicklo da spomenes :) :) a sr-ka sad ide na prodaju.. juce sam je sastavio.. pa onda poslje ljeta neki novi project.. ;) nema ih previse sa razmisljanjem kao tvojim milane.. ali svakako ne sredjujem ni motor ni auta radi drugih.. tako da... ::msn-wink::

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #34 on: May 23, 2009, 07:47:12 AM »
Biciklo je neizostavno u cijeloj prici, ne znam kako ga zaboravih - i to kakvo biciklo !!!  ::bicycle:: I kakav vozac!!! clap2 clap2 clap2Po meni sto se tice sredjivanja dvojke, trebao bi je sredit na solidno stanje da bi je bolje prodao kad za to dodje vrijeme pa onda uzeti onu bijelu sto je planiras posle ljeta ili nesto slicno... puno ce te jeftinije izac sredjivanje.

Offline Shon

• View Profile
« Reply #35 on: May 23, 2009, 11:07:28 AM »
najvjerovatnije ce tako i bit.. jedno dubinsko i ove sitnice da se srede.. mozda farbanje i to je to.. ;)

Offline tuningmaniak

• View Profile
« Reply #36 on: May 23, 2009, 04:44:51 PM »
Ja mislim da se ne isplati farbati golfa II pa ga posle podavat ::msn-wink::
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
« Reply #37 on: May 25, 2009, 09:41:52 AM »
U bar imas majstora koji farba golfa dvojku od 150 eura sa pripremom pa do nekih 300. Tako da se isplati.

Offline Bole

• View Profile
« Reply #38 on: May 26, 2009, 02:52:12 PM »
za mene i manje od 150 sa njegovim materijalom :p

Offline Shon

• View Profile
« Reply #39 on: August 18, 2009, 06:57:53 PM »
Evo i ovdje da napisem, Saxo je na prodaju... evo link od oglasa.. http://montenegro-racing.com/forum/index.php?topic=9678.msg76069#new