Author Topic: Golf 2 1.8 (VR6 project)  (Read 59950 times)

Offline SFU

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #960 on: June 18, 2011, 12:36:42 PM »
"ja bi":-maska sa 2 fara bez znaka-obichni plitki branici-uski spojler naprijed-mali ili nikakvi pozadi-standard narandzasti shtopovi

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline stevann

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #961 on: June 18, 2011, 09:48:43 PM »
Ja bi toga golfa u bijelu boju ofarba, felme bi ofarbao u rozu, a falc ostavio niklovan, stakla crna, i onda lijepio samo roze nalepnice  ;D

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #962 on: June 18, 2011, 10:53:12 PM »
"ja bi":-maska sa 2 fara bez znaka-obichni plitki branici-uski spojler naprijed-mali ili nikakvi pozadi-standard narandzasti shtopovi
uzeo sam masku jer idem na oem, ali i ona bez znaka je u garazu, tako da mogu da mijenjam, a prekosj bih uzeo branike samo kad bih mogao da se odlucim da li sa lajsnom ili ne. ove bez lajsne imaju u magacinu, a ove sa moram da cekam do 10. jula. pozadi nikakav spojler, a sve ostalo kako si naveo.

Offline roshke

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #963 on: June 19, 2011, 08:37:54 AM »
@stevann ne znam dal si ozbiljan ili se salis za ovu kombinaciju belo roze al znam da su drugaru polupali sva stakla na yugu bas zbog te roze boje,jeste mozda fazon al nekome je zasmetalo@milosgtivideh ti auto jednom u pg i stvarno sa tom bojom i felnama privlaci paznju i izdvaja se od ostalih dvicina :DSamo napred,pravi je german!

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #964 on: June 19, 2011, 08:57:17 AM »
cus zasmetalo nekome sto neko ima merak na nesto. zna se kakvima samo moze da zasmeta toliko. hvala brate.

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #965 on: June 19, 2011, 11:03:51 AM »
@stevann ne znam dal si ozbiljan ili se salis za ovu kombinaciju belo roze al znam da su drugaru polupali sva stakla na yugu bas zbog te roze boje,jeste mozda fazon al nekome je zasmetalo
naravno da je ozbiljan ne samo belo-roze vec i crno-roze,belo-zelene,i ostalih boja,ja znam da nas primitivni svet nije naviko na sredjivanje normalno kola osim kombinacije crno-hrom felni i zatamnjivanje stakala  ;)http://vimeo.com/22312259

Offline stefan123

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #966 on: June 19, 2011, 11:28:11 AM »
crveno bijelo se rachuna......sve ostalo trt ;P
\"sportsko auto (bio to golf ili merc)\" by tmanijak

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #967 on: June 19, 2011, 12:50:39 PM »
jedino podrzavam Boskovica sto kaze da stavis fabricki volan :)a ostalo mi je iskreno nekako glupo,ti plitki branici i narandzasti stopovi su mi dosadni vise,svaka drndava dvojka ima te branike :)ja sam vazda bio za tamna stakla,vece felme,tamne ili bijele stopove da sto manje boja ima po autu,maska bez znaka i ostalo :)a ovo sto radis od auta i vracas sve fabricko,izvini ali ja mislim da je sve to vracanje s konja na magarca  :D  meni je ova dvojka prije sa onim branicima i bijelom tablom izgledala predobro,a sad ce bit ona najobicnija dvojcina  :P
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #968 on: June 19, 2011, 01:04:29 PM »
o bozeedit:
« Last Edit: June 19, 2011, 01:25:35 PM by Nemanja »

Offline 2fast4you

• Global Moderator
    • View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #969 on: June 19, 2011, 01:22:29 PM »
Milose samo kako si zamislio! Skoro svaka dvojka u pjacu ima lazni GTI look a ovo je rijetkost vijdet!Nego potrosih slova sa tastature mogao sam samo ovako...
o boze
+1

Offline TROPHY

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #970 on: June 19, 2011, 07:07:57 PM »
+10000 :D

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #971 on: June 19, 2011, 07:23:51 PM »
jedino podrzavam Boskovica sto kaze da stavis fabricki volan :)a ostalo mi je iskreno nekako glupo,ti plitki branici i narandzasti stopovi su mi dosadni vise,svaka drndava dvojka ima te branike :)ja sam vazda bio za tamna stakla,vece felme,tamne ili bijele stopove da sto manje boja ima po autu,maska bez znaka i ostalo :)a ovo sto radis od auta i vracas sve fabricko,izvini ali ja mislim da je sve to vracanje s konja na magarca  :D  meni je ova dvojka prije sa onim branicima i bijelom tablom izgledala predobro,a sad ce bit ona najobicnija dvojcina  :P
nemoj se naljutit brate, ali tvoj me komentar inspirise da nastavim :Da ona jeste i ostace najobicnija dvojcina jer to i jeste na kraju krajeva, sa samo nekoliko rijetkih 'detalja'.

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #972 on: June 19, 2011, 07:37:39 PM »
komentar odvalio  ;D

Offline Zoranic MNE

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #973 on: June 19, 2011, 11:29:38 PM »
da vidimo i to cudo kako ce izgledat :Dsve u svemu ,sve najbolje,da ucinis sve sto ti na um padne  ;)
FIAT  -  \"Fix It Again Tomorrow\"

Offline tuningmaniak

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #974 on: June 20, 2011, 09:20:21 AM »
loÅ¡mi, vec si uradio pola posla sa plitkim braniKama, nandzarastim migavcima (i ako sam dobro svatio serijala Å¡topaljkama) i sa felgama, sad ce svaka boja lec dobro, neka manje dobro neka viÅ¡e dobro ali kako god okreneÅ¡ bice lutka  ;)stoji da preko crne bez perli nema boje, ali npr ova kafena od nemanje nije niÅ¡ta loÅ¡ija a ona zeljenkasta, ve? imaÅ¡ 2 golfa u PG s tom bojom, jedan udaran, jedan ko boca. U svakom slucaju, srecno s izborom i nastavi kako si zamislio, to auto ceÅ¡ vozit ti i za tvoj je merak .... ;)
TDI nije trkacki motor, al umije bit djavolje brz!

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #975 on: June 20, 2011, 09:28:51 AM »
exkra :D
prvih 10 postova na ovom forumu si posvetio meni. e pa hvala. svakako planiram da sa vodenom 300 osmirglam branike da budu u ravni sa blatobranima, a za tocak ne znam, vjerovatno 17 ce da ide petokraka crna <3 hvala na savjetima.

Offline brzi_pas

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #976 on: June 20, 2011, 10:15:44 AM »
Cekaj, svatih li ja da ces da mijenjash felne???
Nobody move, nobody get hurt!

Offline Nemanja

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #977 on: June 20, 2011, 10:17:19 AM »
ja mislim da bi on prije majku mijenja no felne :Dto je gore ironicno bilo :D

Offline SFU

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #978 on: June 20, 2011, 12:27:37 PM »
pocheo si ko ja da chitash topice (samo zadnji post)?
nemoj se naljutit brate, ali tvoj me komentar inspirise da nastavim :Da ona jeste i ostace najobicnija dvojcina jer to i jeste na kraju krajeva, sa samo nekoliko rijetkih 'detalja'.
nemoj se naljutit brate, ali tvoj me komentar inspirise da nastavim :Dahahahha odlichnoali ne budi ni preoshtar, dovoljno je da se vrati na prvu stranu da vidi "alesio-diode style"a dje su ti ovi prvi branici sa hrom lajsnama?(i kolko uopshte koshtaju ti branici)!?

PS: Qrtza ti ovo ne valja

Offline Milos GTI

• View Profile
Golf 2 1.8 (VR6 project)
« Reply #979 on: June 20, 2011, 01:22:16 PM »
dje je ona ikonica sto se onaj udara po glavi?@sfu- branici smijesno kostaju, 50tak eura oba nova koja se savrseno uklapaju, a oni stari nisu valjali inace.